WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • MałaMi88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 22:33

JzxGp2.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Widzę, że tamat butelek powrócił. Już wcześniej wspominałam, ale napiszę raz jeszcze, że bardzo polecam butelki z MAM Baby. Są bardzo ładne i wygodne, bo mają odkrecane dno, więc łatwo się je myje.

Kokona nie planuję, bo będę miała kosz Mojżesza. Ogólnie zupełnie mi się te kokony mie podobają, choć ten pokazany tu jest mega piękny :-)

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dopiero piszę bo po lekarzu byłam z siostrą na zakupach w galerii i zeszło czasu mnóstwo na tym. Wróciłam i ujrzałam ogród w ruinie.Moja suczka zezarla 4 wierzby hakuro. Jestem wściekła dostałam szału myślałam że ja udusze. Ahhh może mi nerwy do rama przejdą bo patrzeć nie mogę tyle kasy w to wladowalam....
    Co do dzidziusia to wszystko w porządeczku. Waży 810 g i ma się świetnie, daje mamusi popalić z kopniakami:)

dżdżownica, nadziejastru, Pampcia, Zielona_konczynka, kiti, Barbie24, Treselle lubią tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
  • Gabisonka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a może powrócimy do tematu wózków, bo już sama nie wiem czego chcę :D Powiedzcie na jakie wózki się zdecydowałyście, albo które uważacie za godne uwagi i co Was do nich przekonało? :) Ja zastanawiam się nad Roan Bass Soft, ale interesują mnie też bebetto. I może Wasze wybory mi jakoś pomogą. Nie zależy mi na wadze wózka, bo mieszkam w domku...ale chciałabym żeby dobrze sobie radził na polnych i leśnych drogach :)

kjmn3e5ex9pbdr9d.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabisonka wrote:
    Dziewczyny, a może powrócimy do tematu wózków, bo już sama nie wiem czego chcę :D Powiedzcie na jakie wózki się zdecydowałyście, albo które uważacie za godne uwagi i co Was do nich przekonało? :) Ja zastanawiam się nad Roan Bass Soft, ale interesują mnie też bebetto. I może Wasze wybory mi jakoś pomogą. Nie zależy mi na wadze wózka, bo mieszkam w domku...ale chciałabym żeby dobrze sobie radził na polnych i leśnych drogach :)

Ja niezmiennie jestem za bebetto tito :) ma pompowane koła i podwójne amortyzatory więc idealny na leśne drogi :)

Gabisonka, smeg lubią tę wiadomość

1JyDp2.png
  • KarolaFasola Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dzisiaj znowu w szpitalu... :(
    Pessar sciagniety. Szyjka 15mm i rozwarcie zewnetrzne. Dostalam kroplowke na stawiajaca sie macice i sterydy na plucka.
    Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :(
    Byle dotrwac chociaz do 35tc.

16udgov3pp3xggo2.png
    Marcysia i Julek <3 <3 22.08.2017.-1780g 43cm, 1550g 42cm

26tyg+0dni ok. 780g 770g
    27tyg+4dni ok. 950g 970g
    29tyg+5dni ok.1100g
    31tyg+6dni ok.1300g(ch) 1500g(d)

10.10.2014. Aniołek 11 tc [*]
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Lovi na start :) wybrane losowo, bo juz tych opinii internetowych mam dość... Kokona nie planuje, mam już ten kosz Mojżesza i bd służył do przemieszczania się po domu, a w sypialni do snu :) Śliczny te Twoj Oliwcia, inny niż wszystkie :)

Mi przyszły dziś literki :) Ogólnie są z tego styroduru, ala styropian i gdyby nie to, że urzekł mnie ich wzór to bym zamówiła ze sklejki, bo jednak jest solidiejsza, tylko wiadomo nieco droższa. W każdym bądź razie jestem zadowolona, mimo pęknięcia na tej łódce, ale sobie to podkleje i nie bedzie widać :) w reklamacje mi się już nie chce bawić, bo mogło się to uszkodzić w transporcie... Idealnie mi pasuje do wystroju, który mam w głowie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d03497fe3ad.jpg

AlicjaaA, 0202oliwcia, Dziobuś lubią tę wiadomość

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
    01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Kochane dopiero piszę bo po lekarzu byłam z siostrą na zakupach w galerii i zeszło czasu mnóstwo na tym. Wróciłam i ujrzałam ogród w ruinie.Moja suczka zezarla 4 wierzby hakuro. Jestem wściekła dostałam szału myślałam że ja udusze. Ahhh może mi nerwy do rama przejdą bo patrzeć nie mogę tyle kasy w to wladowalam....
    Co do dzidziusia to wszystko w porządeczku. Waży 810 g i ma się świetnie, daje mamusi popalić z kopniakami:)

Oczywiście lubię za dzidziusia a nie za niesfornego pieseła ;)

1JyDp2.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaFasola trzymamy kciuki!

Co do wózka mam Tutek Grander Lift, z tym, że ja wybrałam najlżejszy właśnie ze względu na 4 piętro, poki co dla mnie minusów nie ma żadnych, zobaczymy w trakcie użytkowania :)

Gabisonka lubi tę wiadomość

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
    01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene skorzystam niestety na Twoim nieszczęściu, bo spojrzałam w necie na te wierzby i jest po prostu cudowna :) jak już się przeprowadzimy to napewno kupię takie do ogródka.

madlene88 lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Oczywiście lubię za dzidziusia a nie za niesfornego pieseła ;)
    No wiem wiem hehe, tak mnie wkurzyła moja suzi że do teraz mam wnerw haha.

ckai9n73kv974yz0.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój pieseł rozciął przedwczoraj sobie głowę, kilka mm i by stracił oko... dostał chyba też lekkiego wstrząsu, ale jest już z nim dobrze. Normalnie zawsze coś się stanie jak mąż pojedzie w delegację, a ja sama...

Wow też patrzę z ciekawości ta wierzbę fajna :)

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze takie pytanie z innej beczki :) Bardziej w sumie do tych dziewczyn co robią pokoiki, planujecie lub macie jakiś fotel, krzesło bujane, sofę, co by można było usiąść i nakarmić maleństwo? Ja już setki razy szukałam czegoś, ale ceny tych foteli mnie przerażają tak 800+... a muszę mieć coś z oparciem, bo jedyne co mamy w mieszkaniu to jest kanapa w salonie, gdzie ewentualnie mogę wygodnie karmić... I nawet zaczełam się zastanawiać czy zamiast takiego fotela, który kosztuje tyle kasy, a potem nie bd mi potrzebny i nie bd do niczego pasował, czy już nie dołożyć kasy i kupić tapczan normalny, co później starszak będzie spał... Powiem Wam, ze chyba największy problem z tym mam... Bo chce to tak rozwiązać żeby to był rozsądny wydatek... olx itp. niestety nie oferują nic ciekawego...

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja mi się marzy fotel bujany :) ale teraz nie mam szans, bo by chyba musiał stan na balkonie :) ale jak się przeprowadzimy to chyba się skuszę :)

1JyDp2.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Madlene skorzystam niestety na Twoim nieszczęściu, bo spojrzałam w necie na te wierzby i jest po prostu cudowna :) jak już się przeprowadzimy to napewno kupię takie do ogródka.
    No piękne są Noi właśnie miałam wsadzone w rzędzie 3 do tego trzmieliny na pniu efekt "był" super. Ale już w tym roku nie kupię, może do następnego pies zmadrzeje:) naprawdę efekt jest piękny ale w tym roku nie jest mi dane cieszyć się nimi hahahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 22:05

ckai9n73kv974yz0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejastru wrote:
    A mój pieseł rozciął przedwczoraj sobie głowę, kilka mm i by stracił oko... dostał chyba też lekkiego wstrząsu, ale jest już z nim dobrze. Normalnie zawsze coś się stanie jak mąż pojedzie w delegację, a ja sama...

Wow też patrzę z ciekawości ta wierzbę fajna :)
    A ile ma twój piesek? Moja ma 10 miesięcy i dopiero teraz zaczęła wojowac. Hmm jak dziecko.Szczerze to boję się co będzie jak urodze. Czy będzie się ok zachowywac,bo ogólnie dosyć groźna rasa, która zawsze mi się podobała:) jak straciłam tamta ciąże kupiliśmy ja z mężem abym nie była samotna i ktoś mnie bronił bo jestem sama w pustym piętrowym domu:) A teraz będzie nas wiecej:)

ckai9n73kv974yz0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NADZIEJASRU no ja się zastanawiam właśnie co by tu wymyślić ale mam tzw fotel finka i narazie go do karmienia wykorzystam.

ckai9n73kv974yz0.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    A ile ma twój piesek? Moja ma 10 miesięcy i dopiero teraz zaczęła wojowac. Hmm jak dziecko.Szczerze to boję się co będzie jak urodze. Czy będzie się ok zachowywac,bo ogólnie dosyć groźna rasa, która zawsze mi się podobała:) jak straciłam tamta ciąże kupiliśmy ja z mężem abym nie była samotna i ktoś mnie bronił bo jestem sama w pustym piętrowym domu:) A teraz będzie nas wiecej:)

Ja też dostałam sunie na ukojenie duszy po poronieniu. Długo mi się marzył cavalier ale mąż nie chciał się zgodzić na psa w domu. I niestety jak straciliśmy dzieciątko i byłam sama w domu na zwolnieniu dość długo to się zgodził.
    Jutro skończy 11 miesięcy.
    A Ty jaka masz rasę?

1JyDp2.png
  • MałaMi88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 22:33

JzxGp2.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Ja też dostałam sunie na ukojenie duszy po poronieniu. Długo mi się marzył cavalier ale mąż nie chciał się zgodzić na psa w domu. I niestety jak straciliśmy dzieciątko i byłam sama w domu na zwolnieniu dość długo to się zgodził.
    Jutro skończy 11 miesięcy.
    A Ty jaka masz rasę?
    No ja kochana mam suczke pitbulla bo ja uwielbiam duże psy:) chociaż wcale duża nie jest :(takie pies dziecko, ale mamy z nią duże problemy bo jest bardzo bojaźliwa.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51fc73598926.jpg
    Ma rodowód ale jak ja kupiliśmy była mega wystraszona, do dziś boi się ludzi tylko nam ufa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 22:22

nadziejastru, Barbie24 lubią tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
‹‹ 900 901 902 903 904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ