Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka. Tez nie rozumiem o co chodzi z ta plcia. Opcji nie jest tak wiele chlopak albo dziewczyna. Jak sie zachodzi w ciaze to kazdy wie, ze bedzie chlopak albo dziewczyna, przy czym szanse sa praktycznie identyczne na jedno albo drugie. Uwazam, ze sa plusy i minusy rodzenstwa jednej plci, ale ponad wszystko ich relacje oraz relacje w rodzinie zaleza od wychowania i milosci, ktore im damy. Na tym nalezy sie skupic.
co do seksu to sie nie wypowiadam, bo nie ma o czym gadac hahhaaPiotruś
Helenka
-
Powiem wam dziewczyny ze ja tego Oilatum kupować nie będę na początek. Kupie coś w rodzaju hippa itd szczerze to niechce małej od początku przyzwyczajać do takich kosmetyków. A jeżeli wyskoczy jakiś problem np z przesuszona skóra, czy alergia to wtedy sięgne po to:) wiele osób używa poprostu mydełko i oliwek i jest ok
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:U mnie niestety nie ma tej apteki a w internetowej nie znalazłam tej promocji
Dziwne, że w internetowej nie ma bo to produkt z gazetki ogólnopolskiej. Jest przy tym płynie napisane -30%. No i właśnie wtedy wychodzi 22 zł, czy jakoś tak
-
czekajacanacud1 wrote:ej dziewxzyny a jak juz piszemy tak o sexie Wam tez jest tam tak ciasno? moj to mowi ze jak dziewica i boi sie wchodzic
powiem Wam ze troche bolu czasem mi to sprawia i meżulek sie boi
-
madlene88 wrote:Dziewczyny myślę że poprostu jesteśmy tam ciasniejsze bo szyjka i pochwa ukrwiona, rozpulchniona bardziej a i nawilżenie przynajmniej u mnie czasem ubozsze.Ogolnie sex lubię tylko najlepszy komfort sprawia mi na tzw lyzeczke:) A jak u was?
ale mój nie za bardzo lubi
madlene88 lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Powiem wam dziewczyny ze ja tego Oilatum kupować nie będę na początek. Kupie coś w rodzaju hippa itd szczerze to niechce małej od początku przyzwyczajać do takich kosmetyków. A jeżeli wyskoczy jakiś problem np z przesuszona skóra, czy alergia to wtedy sięgne po to:) wiele osób używa poprostu mydełko i oliwek i jest ok
Robię dokładnie tam samo. Nie chce przyzwyczajać skóry Maluszka. Mimo że u Nas jest dość wysokie ryzyko alergii, bo ja mam astmę, alergię i AZS a Małż jest alergikiem. Chyba też pójdę w Hippa a emolient będzie awaryjnie
Właśnie dostałam smsa "Już teraz WYPRZEDAŻ do -50% w SMYKU i na www.smyk.com"
Ale kusząA miałam nic nie kupować już
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
U Nas pozycja na "wilka" od samego początku ciąży
Także nie mam żadnych wrażeń i pewnie mieć nie będę już do końca
Małż cierpi i odlicza dnia hahah. A mnie nawet nie ciągnie
madlene88 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro no zobaczysz jak to będzie. Może akurat uniknie alergii, myślę że większość dzieci po urodzeniu z czasem potrzebują jakiś emolientow.Ale spróbujemy pierw innych specyfikow:)
Kochane moje podczytywalam inne forum i jednoznacznie dziewczyny piora ciuszki w loveli . więc i ja kupie
A powiedzcie mi kiedy kupujecie rzeczy typu krem do pupki i czym będziecie lepszej pielęgnować. Ja mam plan kupić bepanten do codziennej ochrony pupki, i octanisept do pepuszka, sól fizjologiczna do przemywania oczek, a wy co kupujecie? -
Hej,
ja dziś siedzę i uczę się na obronę ... a tu taki upał że mnie z nóg ścina.
Co do sexu - to ja się sexy z wielkim brzuchem nie czuję, więc i ochota równa zero.
Ad. tej samej płci - o matko a ktoś ma na to wpływ ?? Ludzie głupoty gadają jakbyśmy mogli decydować... a ja się cieszę że będę mieć dwie córkia co, gorzej ma mój M. bo u nas nawet pies to suka !
Agnesqe - dzięki za info ad. promocji, choć ja sobie obiecałam, że dopiero zacznę kupować po 30tc. ale pewnie na to się skuszę bo fajna promocja.
patulla - własnie co z Kimmy - od kilku dni się zastanawiam co z nimi ? Ma któraś jakieś wieści ?
-
Jagusia ja chyba też kupię tylko mydełko i jakaś oliwke lub mleczko bo to takie podstawy.
A szczerze dziewczyny czy jest sens obciążać taka młoda skórkę jakimiś płyną i do kąpieli(chyba że zajdzie taka potrzeba później) Narazie zamierzam zacząć od minimum. -
patulla wrote:
27.06(wtorek) BurzaHormonów, kiti, Caro, AlicjaaA
28.06(środa) KasiaHaBe
29.06(czwartek) Bella_Bella, Anuśka19 (połówkowe)
30.06(piątek) Treselle, dżdżownica, 0202oliwcia
03.07(poniedziałek) KaroLove
04.07(wtorek) zuzanna
05.07(środa) Agnesqe, almaanies, E_w_c_i_a
06.07(czwartek) czekajacanacud1
10.07(poniedziałek) monaJa
11.07(wtorek) Mika2009
12.07(środa) aaniluap, Natikka123
13.07(czwartek) Nieśmiała, Anulka87
14.07(piątek) nadziejastru
18.07(wtorek) Caro
19.07(środa) Dziobuś, Pampcia, pola89
21.07(piątek) Barbie24. patulla
25.07(wtorek) BurzaHormonów
26.07(środa) Anulka87
01.08(wtorek) Caro
07.08(poniedziałek) pola89 (IIIgenetyczne)
17.08(czwartek) KasiaHaBe (IIIgenetyczne)Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A chciałam Was zapytać czy macie takie dziwne bole z lewej strony obok biodra? Bo mnie od kilku dni taki bol czasem łapie. Normalnie umiejscowienie idealne jak wyrostek, tylko ze z drugiej strony. Dziwne to to. I nie boli caly czas tylko tak co jakis czas zaboli. Narazie sie nie stresuje, bo 13.07 mam wizyte, ale wiecie co to za cholerstwo moze byc? Mi sie wydaje ze na jajnik vzy wiezadla troche za wysoko.