Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Smeg, a gdzie szukacie mieszkań? Nadal 3miasto? My też z mężem szukamy, ale w ciągu ostatnich miesięcy ceny tak poszły w górę że szok... Póki co u moich rodziców mieszkamy ale chciałabym ogarnąć kwestie mieszkaniowe jak najszybciej. Szukamy mieszkania w Sopocie ewentualnie gdzieś obok, poki nic ciekawego się nie pojawia...
-
dżdżownica wrote:Gratuluję udanych wizyt
Ja już mam wyniki badań krwiwszystko idealnie, tylko czas krzepnięcia mam za krótki i nawet nie wiem co dr z tym chcę robić. Zobaczymy w piątek.
Ale najważniejsze że nie muszę robić krzywej cukrowejglukoza na czczo mam 75 a wskazanie do krzywej jest od 90
tak mi Pani w labo powiedziała
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Ja mialam najmniej 22.8 potem 23 teraz doszlo do 25. Hematolog kazal brac heparyne do konca ciazy i 6tyg pologu. Tak sa to zastrzyki. Wczesniej tez mialas taka krzepliwosc? Robilas jeszcze jakies inne badania czy tylko aptt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 22:04
Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
Doła mam bo mi wszyscy trują jaki to ciężki i samotny żywot mnie czeka z dwoma synami. I że może jeszcze się zamieni w dziewczynkę. Taaaa od razu w hermafrodyte ..
Poza tym jestem teraz w pl w domu i nachodzą mnie dziwne myśli i wspomnienia. Np pierwszych miłości i zaczynam się zastanawiać czy też dokonałam właściwego życiowego wyboru...no kosmos.
Ale te Klary ostatnio popularne
A dziś fajnie bo przez brzuch macajac poczułam ciałko maluszkajuż taki duży
A nospe dostałam tu w pl. W DE tego nie sprzedają. Tam mi proponowali magnez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 22:18
-
dżdżownica wrote:INR 0,9
czas protrombinowy 11s
Wskaźnik protrombinowy 102
Wszystko w normie tylko to aptt za niskie
Ja bralam do ok9 tyg po ptransferze heparyne profilaktycznie. Potem wyszlo mi niskie aptt i teraz biore clexane 0.6 juz do porodu.Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
candela wrote:Doła mam bo mi wszyscy trują jaki to ciężki i samotny żywot mnie czeka z dwoma synami. I że może jeszcze się zamieni w dziewczynkę. Taaaa od razu w hermafrodyte ..
Poza tym jestem teraz w pl w domu i nachodzą mnie dziwne myśli i wspomnienia. Np pierwszych miłości i zaczynam się zastanawiać czy też dokonałam właściwego życiowego wyboru...no kosmos.
A nospe dostałam tu w pl. W DE tego nie sprzedają. Tam mi proponowali magnez.
To znaczy że mnie też czeka samotny żywot z dwoma synamidobrze ze chociaż piesek to sunia
-
My też po wizycie. Z córką wszystko w porządku, 600g. Za to łożysko w dalszym ciągu nisko, zapowiada się, że będzie przodować... Zaczynam się mentalnie przygotowywać do cesarki
No i mam bana na sex.
Agnesqe, madlene88, smeg, kiti, Pampcia, Natikka123, Dziobuś, nadziejastru, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
candela wrote:Doła mam bo mi wszyscy trują jaki to ciężki i samotny żywot mnie czeka z dwoma synami. I że może jeszcze się zamieni w dziewczynkę. Taaaa od razu w hermafrodyte ..
A nospe dostałam tu w pl. W DE tego nie sprzedają. Tam mi proponowali magnez.
Czasami jest tak że utwierdzamy się w przekonaniu dobrych wyborów, czasem tych niestety złych, uświadamia nas o tym upływ czasu,zycie niezawsze jest lekkie. Z racji różnych moich doświadczeń życiowych muszę powiedzieć że po burzy nie zawsze przychodzi słońce, czasem przychodzi tornado. I wtedy tęsknimy za burza...
Ale te Maleństwa w brzuszkach dają kopa i sens!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 22:47
-
Asiaa91 wrote:Smeg, a gdzie szukacie mieszkań? Nadal 3miasto? My też z mężem szukamy, ale w ciągu ostatnich miesięcy ceny tak poszły w górę że szok... Póki co u moich rodziców mieszkamy ale chciałabym ogarnąć kwestie mieszkaniowe jak najszybciej. Szukamy mieszkania w Sopocie ewentualnie gdzieś obok, poki nic ciekawego się nie pojawia...
Gdańsk, 31 l., kp -
Melduję się po wizycie. Wszystko w porządku. Szyjka długa na 4cm i zamknięta. Łożysko 0 stopień. Na ostatniej wizycie było dość nisko i gin obawiał się, że będzie przodować, ale moje modły zostały wysłuchane i podniosło się ku górze
Także BurzaHarmonow może u Ciebie będzie podobnie
Mała waży 640g
Krzywa cukrowa wyszła dobrze. Cukrzycy nie ma
Można bezkarnie się opychać hehe. Znowu wyszły jakieś bakterie w moczu i robię dla świętego spokoju posiew.
Patulla kolejną wizytę mam 18.07 (o zgrozo! Dopiero za 3tygodnie a nie za dwa, bo gin idzie na urlop!Na szczęście kazał dzwonić lub pisać smsy gdyby coś się działo
) i potem 01.08
Smeg no nie ładnie ze strony tej babeczki.. Nie ładnie. Niech ją myszy zjedzą!!
Gratuluję udanych wizyt :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 23:24
Pampcia, pola89, Natikka123, MałaMi88, Agnesqe, Dziobuś, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Candela , a może to też zasługa ciąży takie rozkminy? dobrze dziewczyny Ci mówią, to, że będzie 2 chłopaków to chyba jeden z najmniejszych problemów, naprawdę. Byleby zdrowe były. Banał. Nie wątpię przez chwilę że i dla Ciebie to priorytet, ja mam po prostu jakąś schizę na tym punkcie bo widzę przypadki w rodzinie czy znajomych jak mają dzieci i jakie problemy zdrowotne.
A z drugiej strony może własnie tak ma być, że lepiej się sprawdzisz jako mama chłopaków. Czyimś gadaniem to się najmniej przejmuj, ludziom naokoło zawsze coś nie pasuje, komuś muszą szpilę wbić żeby sobie nastrój poprawić.
Też mam dziwne przemyślenia ostatnio, bardziej może na zasadzie "co by było gdybym" czegoś tam nie zrobiła itd. i wiesz co? Wychodzi na to, że może żałuję w życiu poznania 1-2 osób, cała reszta zdarzeń jakoś wyszła na prostą. Przyfilozofuje teraz maksymalnie hehe, mi się bardzo kiedyś spodobało zdanie "Wszystko jest po coś" no i tak mi się w życiu układa, że po czasie zauważam sens nawet największego doła albo burdelu w życiu
-
BurzaHormonów wrote:My też po wizycie. Z córką wszystko w porządku, 600g. Za to łożysko w dalszym ciągu nisko, zapowiada się, że będzie przodować... Zaczynam się mentalnie przygotowywać do cesarki
No i mam bana na sex.
lubię za to ze wszystko ok z małą, no bo przecież nie za bana na sex
a co do łożyska to kto wie, może będzie jak Caro mówi? cycki do góry, jeszcze jest czas!
-
Ja już nie pamiętam co to sex
haha
Najpierw embargo do prenatalnych, potem może raz czy dwa się udało i zaraz grzybica mi się przyplątała i znowu lipa. Potem mąż miał operacje a teraz w pracy nadrabia i wraca tak zmęczony że zasypia na siedząco.
Może w ten weekend coś się uda -
Hej
cos ostatnio nie mogę się wbić w temat
U mnie ostatnio maksymalne planowanie zmiany umeblowania mieszkania, no i zdecydowalam ze chcialabym przemalowac salon... To nic ze byl robiony w styczniu...
Wczoraj bykam oddać kree na tsh, ft4 i glukoze. Dzis wizyta u endo. Ciekawe co tam, bo ostatnio mi tsh wariowalo i odczulam to mocno na wadzejuz sie poddalam z "tyciem jak najmniej", to bez sensu
Poza tym, zapisalam się do okulisty na poniedziałek. Zobaczymy czy mogę rodzic naturalniae
Tak czytam o Waszych wizytach i juz sie swojej nie moge doczekać... Juz bym chciala wiedziec ile moja malutka wazy