Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Sophieja wrote:Hej, a czy są tu jakieś dziewczyny z Warszawy i okolic? Powoli zbieram opinie na temat miejsc do rodzenia. Macie może jakieś przemyślenia?
Sophieja lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Ja ruchów nie czuję ale czasami taką jakby gulę w brzuchu 😉😅
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Ja się zastrzelę nic nie było od tygodnia zero plamien poszłam siku i co znowu krew żywa zleciała i koniec, mam nadzerke i doktor mówiła że krew może być z niej lub łożysko nisko już sama nie wiem co to. To tylko leci w łazience jak siusiam i to ze środka nie z cewki.
-
Ja już po badaniach prenatalnych 🙂 na USG lekarz powiedział, że wygląda bardzo zdrowo, teraz jeszcze tydzień czekania na wyniki PAPPA 🤔 dziecko na USG wydaje się kilka dni starsze niż z terminu miesiączki, podczas badania chyba spało bo lekarz mnie szturchał po brzuchu i zaczęło wierzgać 😀
meraja90, Angelka93, Kaarola, Erica, MichaLina, baljov., Kalina32, Kacha_88, Kasialudek, Mlodamezatka, Gosia9, Sophieja lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane kilka dni. Mnie nie było i już tyle wiadomości więc. Dziś byłam. Na wizycie. Prywatnie wszystko ok. W pracy wiedzą. Pracuje do końca maja narazie mamy zamknięta instytucje kultury jestem na opiece ale zobaczymy czy w maju otworzą w lipcu się przenosimy do Krakowa. Teraz jesteśmy na etapie urządzania
Filcek, Kasialudek, Kalina32, Sophieja lubią tę wiadomość
-
Moni* wrote:Czy któraś już czuję ruchy? Ja mam jakby rybka pływała
Kasialudek lubi tę wiadomość
-
Siedzenie na L4 ma swoje plusy...w 15 tygodniu skończyłam robić wyprawkę na 56😂😂😂
Bardzo dużo rzeczy pozamawialam z vinted , w idealnym stanie. Myślę że sporo zaoszczędziłam dzięki temu. Brakuje mi tylko kilku sztuk body na krótki rękaw i już. Pora zabierać się za większe rozmiary i inne ważne rzeczy 🙈 -
MichaLina wrote:Siedzenie na L4 ma swoje plusy...w 15 tygodniu skończyłam robić wyprawkę na 56😂😂😂
Bardzo dużo rzeczy pozamawialam z vinted , w idealnym stanie. Myślę że sporo zaoszczędziłam dzięki temu. Brakuje mi tylko kilku sztuk body na krótki rękaw i już. Pora zabierać się za większe rozmiary i inne ważne rzeczy 🙈 -
Ja nie czuje ruchów jeszcze. Dziewczyny które były już w ciąży jak wcześnie się to czuje. Wedlug miesiączki jestem w 13 tyg, według usg w 14. Mnie tylko coś kłuję często w jednym miejscu. Przy zmniejszaniu duphastonu pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiączkę. Macie podobnie?
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Kacha_88 wrote:Ja nie czuje ruchów jeszcze. Dziewczyny które były już w ciąży jak wcześnie się to czuje. Wedlug miesiączki jestem w 13 tyg, według usg w 14. Mnie tylko coś kłuję często w jednym miejscu. Przy zmniejszaniu duphastonu pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiączkę. Macie podobnie?
-
nick nieaktualnyMoni* wrote:Umowilam się do gin na czwartek z tym krwawieniem to bardzo dziwne. Poszłam siku i poleciała żywa krew nie za dużo i przestała leżę cały dzień dzisiaj. Może zeczywiscie nadżerka lub naczyńko a ja panikuję?
Ja też trochę krwawię jak idę do toalety.
Na USG wszystko było ok więc na razie po prostu odpoczywam.