Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:co lekarz to inna opinia mnie zalecono szczepienie po 16 tygodniu ciąży, ale tylko szczepionką mRNA
koleżance - szczepić się czymkolwiek, bez względu na wiek ciaży.
Oszaleć można -
shadee wrote:co lekarz to inna opinia mnie zalecono szczepienie po 16 tygodniu ciąży, ale tylko szczepionką mRNA
koleżance - szczepić się czymkolwiek, bez względu na wiek ciaży.
Oszaleć można
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Ja dziś po wizycie, będzie drugi chłopak, chyba że jakimś cudem przy następnym USG siusiak zniknie 😂 wyniki pappy w normie, wszystkie ryzyka niskie. Ja dostalam nystatynę na infekcje po antybiotyku. Przeczucie że to dziewczynka skutecznie mnie oszukało 😂
Angelka93, zozo, Gela093, Dominika283, Kalina32, Kaarola lubią tę wiadomość
-
natnatss wrote:Ja dziś po wizycie, będzie drugi chłopak, chyba że jakimś cudem przy następnym USG siusiak zniknie 😂 wyniki pappy w normie, wszystkie ryzyka niskie. Ja dostalam nystatynę na infekcje po antybiotyku. Przeczucie że to dziewczynka skutecznie mnie oszukało 😂
-
Ale wam zazdroszczę że już wiecie co będzie ja niestety czekam do 24 maja bo wtedy następna wizyta w konkretnie prenatalne a to jeszcze tyle czasu...
Rozważam też szczepienie bo skończyłam 16 tydzień ale poczekam z tym do tych prenatalnych i wizyty bo mam dzień po i dopytam jeszcze co i jak -
Filcek wrote:Ale wam zazdroszczę że już wiecie co będzie ja niestety czekam do 24 maja bo wtedy następna wizyta w konkretnie prenatalne a to jeszcze tyle czasu...
Rozważam też szczepienie bo skończyłam 16 tydzień ale poczekam z tym do tych prenatalnych i wizyty bo mam dzień po i dopytam jeszcze co i jak
Też nie mam pewności co do płci malenstwa. Mam nadzieję że 7.05 już się dowiem 🥰 -
Ja czekam na połówkowych na potwierdzenie, więc na razie też bez pewności, że dziewczynka ale do 21 maja tylko 3 tygodnie, w tym 2 tygodnie urlopu, więc szybko zleci👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Widzę że weekend się zaczął bo cisza na forum ☺
W takim razie odpoczynku dla wszystkich Drogie Panie ☺Praskovia, zozo lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Hihi majówkę zaczęłam pójściem na pilates dla ciężarnych, super sprawa 😍 niestety tylko w soboty mogę póki co chodzić ale może i to coś da na moje przeciążone biodra i kręgosłup 🙂 jak macie możliwość w swoich miastach to polecam 😉 od kilku dni wydaje mi się, że czuję ruchy maluszka 🙂 takie delikatne muśnięcia w dole brzucha, w pierwszej ciąży czułam już w 15 tygodniu, więc wszystko możliwe 😉
Mag91, zozo, Filcek lubią tę wiadomość
-
Nagana wrote:Dziewczyny, wczoraj stracilam maluszka...
To nie tak mialo byc.......
Uwazajcie na siebie i zycze wam spokojnych ciaz
Bardzo Ci współczuję... Aż nie wiem co napisać. Mieszkałam w Norwegii pięć lat i wróciłam do Polski, również ze względu na ich służbę zdrowia i podejście. Nikt nie zasługuje na takie traktowanie, na to olewcze podejście, na ten stres... Bardzo mi przykro, ściskam Cię mocno! -
Tak mi przykro ☹️😥
Trzymaj się kochana , to na pewno ogromny ból dla Was 😔odezwij się jeśli będziesz potrzebowała pomocy wsparcia rozmowy ...nikt Cię tu nie zostawi samej sobie !
Jestem z Tobą myślami -
Współczuję i przytulam mocno 😥👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️