Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak strasznie mi przykro...
Wiem, ze zadne slowa nie ukoja bólu, dlatego wysyłam bardzo duzo siły, zrozumienia i spokoju... jestem z Tobą myslami!
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Dziekuje dziewczyny,
chyba tylko czas, spokoj i zajecie glowy czyms innym moze pomoc. Kiedys. Moze.
Nie wiadomo dlaczego do tego doszlo. A jeszcze dzien przed na usg wygladalo dobrze, tylko troche krwi przy szyjce. Kilka godzin po usg znowu poszly skrzepy. Ja nie wierze ze tego skrzepu nie bylo widac na usg.
Musze pomyslec co dalejpoczatek staran - 02.2018
06.2019 - 9 tc [*]
02.2020 - 5 tc [*]
30.04.21 - 16tc [*] -
Nagana bardzo mi przykro 😭 wiem, że w Norwegii jest inne podejście, ale może masz możliwość przyjechać do Polski i zrobić badania? W tej sytuacji to chyba nawet na NFZ byś mogła, jeśli jesteś w Polsce ubezpieczona.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Tutaj tez mi zrobia jakies badania. Ale termin wizyty wyznaczyli mi dopiero na polowe wrzesnia. A samemu nie da sie tutaj zadnych badan zrobic. A wiem ze sa badania ktore dobrze by bylo zrobi zaraz po stracie. A do Polski nie mam jak podrozowac bo kwaranranna po powrocie 10dni, a jednak do pracy trzeba chodzic.
Dzieki dziewczyny za wczystko i naprawde uwazajcie na siebiepoczatek staran - 02.2018
06.2019 - 9 tc [*]
02.2020 - 5 tc [*]
30.04.21 - 16tc [*] -
@Nagana 😭brak mi słów. Przytulam.
@Moni*, ja czuje się od kilku dni znacznie lepiej. Chodzę dużo, ok 4-5km dziennie. Do 3 mca ciąży biegałam , niestety od kilku tygodni czuje dyskomfort w trakcie i przerzuciłam się na szybkie chodzenie 🤗2008 -córka, 2012 - syn, 2021 - córka -
Moni* wrote:Dziewczyny, cały dzień dzisiaj przespałam🤦 nic mi się nie chce.A wy jak się czujecie?
U mnie to samo, ale chyba przez pogodę, bo nawet mąż się skusił na drzemkę po południu. Ja nawet nie wstałam z łóżka dziś, trochę czytam, trochę śpię, odpoczywam i czekam na zastrzyk energii, który mi lekarz obiecywał.
A jeśli chodzi o łożysko, to ja już w ogóle zgłupiałam. W 12tc ginekolog napisał mi w karcie, że łożysko nachodzi na szyjkę i uczulił, że mam zrezygnować z seksu i się jak najbardziej oszczędzać. W piątek byłam u nowej lekarki, która stwierdziła, że to nie ma znaczenia na tym etapie ciąży, badała mnie ginekologicznie (i to dwa razy), po czym powiedziała, że mam się niczym nie przejmować- seks, lekki sport, prace w ogródku, byle nie pięć razy dziennie... -
A ja swojego M nie widziałam od 6 tyg… wyjechał w delegacje i może wróci za miesiąc.
Podchodzę do tego wszystkiego na spokojnie. Czasem jest jak jest i nie mamy na to wpływu… po co się Jeszcze dodatkowo stresować ?2008 -córka, 2012 - syn, 2021 - córka