Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas będzie Laura😊
July, Praskovia lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Hej. Jestem po usg polowkowym. Potwierdziły się przypuszczenia i będzie dziewczynka. 👧🥰Prawdopodobnie Klaudia ale mój nie jest tego pewny. Niunia rośnie waży ok 350g i wszystko rozwija się prawidłowo. 🥰🥰🥰
Angelka93, Kasialudek, Patka95, Gomerka, Gela093, natnatss, Kacha_88, Milu, July, Filcek, Mag91, Kalina32, Praskovia lubią tę wiadomość
-
Milu wrote:Gosia cudownie ❤ gratulacje!
U nas bedzie Majeczka 🐝❤🥰Milu, Praskovia lubią tę wiadomość
👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ja nie spodziewałam się teraz chłopca🤣 Mój maz chce Michała bo on tak ma, ale ja nie za bardzo..... Mi podoba się Leon, mąż mówi też Czesław.... Pewnie jeszcze się zmieni☺️ w domu mam Matyldę i Alicję ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2021, 21:28
-
Maison3 wrote:Ja nie spodziewałam się teraz chłopca🤣 Mój maz chce Michała bo on tak ma, ale ja nie za bardzo..... Mi podoba się Leon, mąż mówi też Czesław.... Pewnie jeszcze się zmieni☺️ w domu mam Matyldę i Alicję ❤️
Na szczęście jeszcze mamy czas jeśli chodzi o wybranie imienia. 🙂 -
Gosia9 wrote:Zmieniłam awatar. Ustawiłam na nim zdjęcie mojej małej niuni 🥰 Nadal nie mogę się napatrzrc na to zdjęcie 🥰
Filcek, Milu, Mag91 lubią tę wiadomość
-
Angelka93 wrote:U Was jest już potwierdzona córka ?
Patka95 lubi tę wiadomość
👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
To tak jak u nas. Nie mamy potwierdzenia, że będzie córcia ale każdy już mówi tak jakby miała być i też już każdy mówi imieniem aż w końcu sama się przyzwyczaiłam i chyba nie będziemy zmieniać. Padło na imię Julia 😍 myślimy jeszcze nad imieniem Lena ale ja tak nie za bardzo jestem przekonana.
Nie mamy wybranego imienia jeśli by się okazało że to chłopak 😄 no i czekam z niecierpliwością na wizytę, może wtedy się pokaże ładnie 🙊 A tu jeszcze tyle czasu do wizyty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 07:48
👶Wikusia 💕 21.10.2021