Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam jedną mini-sesje z kumpelą, która pasjonuje się fotografią z tej sesji mam zdjęcia sama w sukniach ciążowych. Ta druga sesja była taka bardziej rodzinna niż ciążowa, no i większość zdjęć które wybrałam to naszej całej trójki. Swojego portretu nie wybrałam żadnego tym razem 🤣
-
Ja jeszcze czekam na zdjęcia, ale my będziemy mieć 50 ujęć w wersji cyfrowej, bez wydruku, bo akurat mamy opcje wydruku samodzielnie w świetnej jakości i niskiej cenie, taką tylko dla fotografów 😁Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
nick nieaktualnySpoko mój lekarz stwierdził że na tym etapie nie bada się szyjki bo po 37 tyg sobie mogę spokojnie rodzic w każdej chwili😆 ale zero śladów czopa sluzowego więc raczej jeszcze nic się nie otwiera.
My dziś ostatecznie odbieramy fotki i muszę zamówić album, bo lubię sobie że wszystkiego zrobić ładną pamiątkę 🥰 -
Dziewczyny miałyście ciała ketonowe w moczu? Ja nigdy nie miałam a dzisiaj wynik 16. Nie wiem co to znaczy, czytałam, że może być z głodu albo od cukrzycy. Wczoraj kolacji nie jadłam, taka byłam zmęczona i może dlatego?
Agu.nieszka lubi tę wiadomość
-
Junjul wrote:Dziewczyny miałyście ciała ketonowe w moczu? Ja nigdy nie miałam a dzisiaj wynik 16. Nie wiem co to znaczy, czytałam, że może być z głodu albo od cukrzycy. Wczoraj kolacji nie jadłam, taka byłam zmęczona i może dlatego?
Junjul lubi tę wiadomość
-
Witam październikowe mamy
jestem z watku listopadowego, termin z om 07.11, ale już wiem że ciaza będzie najprawdopodobniej będzie rozwiązana wcześniej w 37 tyg czyli druga połowa października. Czy mogłabym dołączyć?
Jestem aktualnie w 32+5 i leżę w szpitalu, stwierdzono u mnie podejrzenie hipotrofia 1 st. Czyli maluszek począwszy od 3 usg zaczął bardzo mało przybierać,jestesmy około 1,5-2 tyg do tyłu z waga 1500 g na dziś. Czy są tu jakieś mamusie z taką przypadłością? To moja 3 ciaza, 2 poprzednie byly książkowe, ta również do 30tyg. Jestem trochę przerażona, ale wiem że pod opieką specjalistow I monitoringiem,a to ważne. Dostałam dzis sterydy na rozwój płuc dziecka. Mam nadzieję, że po weekendzie wroce do domu do dzieci i meza.
Wszystkiego dobrego dziewczyny.Lipiec 2015 - córeczka
Maj 2018 - córeczka
-
Kochane dzisiaj miałam wypadek🥺 wychodząc z pod prysznica upadłam nie mogłam już wstać. Zabrała mnie karetka mam zerwane wiązadło obity obojczyk i kręgosłup. Z małą wszystko ok. Jak leciałam to pierwsze co to zaslonilam brzuch. Ktoś rzucił na mnie klątwę 😭 bo tyle nieszczęść w tej ciąży. Ale już wracam do domu.
-
No właśnie się okaże jak się zacznie akcja 🤦 czy damy radę sn czy jednak CC mają podjąć decyzję. Na razie mam leżeć noga do góry i okłady zimne nie mogę nic przeciwbólowego i do tego te zastrzyki z heparyny. Cały czas płacze już psychicznie nie wytrzymuję. Musiałam ściągnąć mamę będzie w poniedziałek.
-
Moni, bardzo współczuję. Jesteś silna i na pewno sobie poradzisz. Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki 🍀
A ja mam takie dziwne pytanie.. zawsze jak aplikowałam luteine (palcem wskazującym) to zawsze czułam, że jest w środku ciasno i ciężko było zaaplikować. Od kilku dni jak aplikuje to czuje, że mam więcej luzu. Trochę się boję co to oznacza 😬 Wizytę mam we wtorek także spytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2021, 19:48
👶Wikusia 💕 21.10.2021