Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrapiam wodą morską, po jakimś czasie odciągam. Robię inhalacje z soli fizjologicznej i mam jeszcze plastry aromactiv i wydaje mi się że jest trochę lepiej.
Tak, słyszałam właśnie o isonasin od znajomej że działa cuda. Niestety nie miałam w domu, dziś wyśle partnera niech kupi. Jak używałaś isoisonasin na fb czytałam że dziewczyny jedne zakrapiaja po 2 krople, inne robią inhalacje. I już sama nie wiem 🤷♀️ aha, i zastanawiam się ile razy dziennie można robić inhalacje i ile ml tej soli wlewać👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Ja tylko zakraplalam, nie wiedziałam o inhalacjach.
Nie mam doświadczenia z inhalacjami takich maluchów, bo córkę dopiero po roczku pierwszy raz inhalowalismy. Wtedy dawaliśmy 2ml soli 0,9% i robiliśmy inhalacje 3 razy dziennie.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Teraz nie wiem czy wszystko dobrze robię.
Czy po zakrapianiu noska trzeba to odciągnąć? I czy po inhalacji też trzeba odciągnąć? Robię tak: zakrapiam woda morska przed karmieniem, później jedzenie, inhalacja i odciąganie.
Jak używałaś isonasin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 09:28
👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Praskovia, tak! Stres jak cholera żeby nie poszło na oskrzela. Na szczęście widzę poprawę i co - najważniejsze nie ma temperatury ani kaszlu no i ma apetyt.
Co do wagi, ja zrzuciłam wszystko. Czyli ważne tyle ile przed ciążą ale brzuszek mi został a w zasadzie tkanka tłuszczowa którą miałam też przed ciążą. Może więcej zejdzie jak dzieciaki beda większe i trzeba bedzie za nimi biegać 🙂
A no i zapomniałam Wam napisać, że chyba mi podmienili dziecko!! Odkąd stosujemy kropelki dicoflor mała jest taka spokojna jak nigdy! Jakbym dziecka nie miała 😲🙈👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Mi zostało wstrętne 3 kg których się nie mogę pozbyć. W spodnie sprzed ciąży się mieszczę ale mam nad nimi okropną oponę. Nie wiem czy się kiedyś tego pozbędę 🙄 Najchętniej bym coś poćwiczyła ale po pierwsze brak czasu, po drugie brak czasu i po trzecie brak czasu 😅
A tak na serio to nie wiem czy już mogę po cc.
Właśnie dziewczyny po jakim czasie dostałyście okresu? -
Ja okres dostałam po 5 tygodniach ale nie karmię młodego piersią.my mamy mleczko zmienione bo młody dostał wysypki, zielone biegunkowe kupki i ciemieniucha straszna ma nawet za uszami 😞 prawdopodobnie alergia na białko mleka kurzego. Po tygodniu używania mleczka zaczęłam widzieć poprawę
-
Gomerka wrote:Ech pierwszy katar się przeżywa 🤣🤣 potem to już nie 🤣
Hahahah, myślę że ja będę każdy przeżywać 🙈 ale to raczej z tego względu że u mnie w mieście zlikwidowali oddział dziecięcy 😡 i trzeba jeździć do innego miasta a tam często brakuje miejsc. Do innego znowu miasta są bardzo złe opinie o szpitalu 😑👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Rozumiem, ale sam fakt że gdybym miała iść z młodą do szpitala to to jest całkiem inne miasto którego w zasadzie nie znam.
Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby jak szybko pozbyć się tego cholernego kataru? Mam wrażenie że nic nie pomaga, albo ma po prostu tak zawalony nosek 😞 Jutro będę dzwonić do pediatry i strasznie się boję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 20:09
👶Wikusia 💕 21.10.2021