Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha_88 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie L4. Od wczoraj zaczęłam plamić (brązowe plamienie plus ból brzucha). Generalnie dziś idę do gina ale chciałam Was zapytać jak to jest z tym L4. Nie chcę żeby pracodawca wiedział że jestem w ciąży. Czy takie L4 dostałyście od np internisty. Wystawił Wam zwolnienie na jakim kodzie? Mówiłyście że jesteście w ciąży czy po prostu opowiadalyscie o innych dolegliwościach? Mam zamiar umówić się na teleporadę wiem że mogę tak dostać l4
Dobre pytanie, ja przed chwilą dostałam zwolnienie i nie wiem czy na nim jest coś napisane. Rzeczywiście może być jakiś kod? Kadrowa może wiedzieć, że jestem w ciąży?
Tak jak piszesz Kacha, podbijam. Wie któraś coś na ten temat?
-
Erica wrote:Dobre pytanie, ja przed chwilą dostałam zwolnienie i nie wiem czy na nim jest coś napisane. Rzeczywiście może być jakiś kod? Kadrowa może wiedzieć, że jestem w ciąży?
Tak jak piszesz Kacha, podbijam. Wie któraś coś na ten temat? -
Erica wrote:Dobre pytanie, ja przed chwilą dostałam zwolnienie i nie wiem czy na nim jest coś napisane. Rzeczywiście może być jakiś kod? Kadrowa może wiedzieć, że jestem w ciąży?
Tak jak piszesz Kacha, podbijam. Wie któraś coś na ten temat?
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
nick nieaktualny
-
Bercia84 wrote:Witam dziewczyny. No ja wylądowałam właśnie na IP. Wstałam i żywa krew ze skrzepami. We wtorek cieszyłam się, ze jest serduszko a dziś czekam z dusza na ramieniu na lekarza i usg. Jestem załamana
-
Bercia84 wrote:Miałam pobrany test na covid i siedzę i czekam. Nie wiem ile. Nic mnie nie boli. Chyba, ze ze strachu gdzieś tam żołądek czy coś.
Bercia84 lubi tę wiadomość
-
Bercia trzymam kciuki! Będzie dobrze. Ja byłam na IP w sobotę, ale nikt mi testu na covid nie pobierał, ciekawe. Widać co szpital to inne wytyczne.
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Kacha_88 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie L4. Od wczoraj zaczęłam plamić (brązowe plamienie plus ból brzucha). Generalnie dziś idę do gina ale chciałam Was zapytać jak to jest z tym L4. Nie chcę żeby pracodawca wiedział że jestem w ciąży. Czy takie L4 dostałyście od np internisty. Wystawił Wam zwolnienie na jakim kodzie? Mówiłyście że jesteście w ciąży czy po prostu opowiadalyscie o innych dolegliwościach? Mam zamiar umówić się na teleporadę wiem że mogę tak dostać l4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 13:59
Diagnoza grudzień 2019
JA -endometriozia III/IV st. AMH 2.08
ON - mała ilość plemników w nasieniu, ale dobra fragmentacja i reszta ok
Oboje kariotypy i mutacje -ok
1IVF - 03.2020 - długi protokół IMSI - nieudany, 8 dobrych komórek, ale zero zarodków w 5 dobie
2IVF - 05.2020 - krótki protokół IMSI+EmbryoGen - 6 dobrych komórek - jedna blastka ❄️
3IVF - 08.2020- długi protokół IMSI+EmbryoGen- 7 dobrych komórek - 3 blastki ❄️❄️❄️
4 mrozaczki do badania PGS - 3 prawidłowe
18.1.2021 - kriotransfer BL.5.2.2
5 dpt - beta 6,4
10 dpt - beta 145,3
17 dpt - beta 2752 pęcherzyk ciążowy 😊
24 dpt - mamy serduszko ♥️
1.10.2021 - urodziny Stasia 😃
Kwiecień 2023 - nieudana próba z rodzeństwem. Brak zarodków. -
Bercia84 wrote:Witam dziewczyny. No ja wylądowałam właśnie na IP. Wstałam i żywa krew ze skrzepami. We wtorek cieszyłam się, ze jest serduszko a dziś czekam z dusza na ramieniu na lekarza i usg. Jestem załamana
Najwyrazniej krwiaki w tym okresie ciąży to norma.
Trzymaj się, bedzie dobrze. Miałaś bóle i skurcze, czy tylko krwawienie? Bo jak bez bólu i skurczy, to dobry znak.
Ja czekalam 3 godziny na IP, ale byla niedziela. Mam nadzieję, że u Ciebie sprawniej to przebiegnie.
Ściskam Cię mocno. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Dzieciątko jest juz mocno zagnieżdżone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 14:24
Diagnoza grudzień 2019
JA -endometriozia III/IV st. AMH 2.08
ON - mała ilość plemników w nasieniu, ale dobra fragmentacja i reszta ok
Oboje kariotypy i mutacje -ok
1IVF - 03.2020 - długi protokół IMSI - nieudany, 8 dobrych komórek, ale zero zarodków w 5 dobie
2IVF - 05.2020 - krótki protokół IMSI+EmbryoGen - 6 dobrych komórek - jedna blastka ❄️
3IVF - 08.2020- długi protokół IMSI+EmbryoGen- 7 dobrych komórek - 3 blastki ❄️❄️❄️
4 mrozaczki do badania PGS - 3 prawidłowe
18.1.2021 - kriotransfer BL.5.2.2
5 dpt - beta 6,4
10 dpt - beta 145,3
17 dpt - beta 2752 pęcherzyk ciążowy 😊
24 dpt - mamy serduszko ♥️
1.10.2021 - urodziny Stasia 😃
Kwiecień 2023 - nieudana próba z rodzeństwem. Brak zarodków. -
Bercia84 wrote:Już mam. Negatywny. I nadal czekam.
-
Już jestem po wizycie. Lekarz mówi ze serce bije baaardO słabo. Dał duphospan i mam czekać jeszcze tydzień. Jeśli za tydz nie będzie bić to zabieg a jak będzie bić a nie będzie się rozwijać to chyba tez zabieg. Zdecydują za tydzień.
Pękło moje serce 💔 -
Bercia84 wrote:Już jestem po wizycie. Lekarz mówi ze serce bije baaardO słabo. Dał duphospan i mam czekać jeszcze tydzień. Jeśli za tydz nie będzie bić to zabieg a jak będzie bić a nie będzie się rozwijać to chyba tez zabieg. Zdecydują za tydzień.
Pękło moje serce 💔