Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Drzemka wrote:Prenatalne wykonuje się do 13+6 więc to super termin. Im później tym myślę że lepiej bo będzie więcej widać🙂Gwiazdeczka30
-
Ala8912 wrote:Ja nie mam problemu z jedzeniem, odrzuciło mnie jedynie od słodyczy ( ale może to nawet i dobrze 😁) jakoś w ogóle nie mam ochoty na nie, chociaż wcześniej nie jadłam dużo
-
Joanna-Anna1992 wrote:O to w takim razie super zostaje mi tylko czekanie 😀 ten czas od usg do usg strasznie ni się dłuży , bo się martwię czy wszystko jest tam ok🙈
-
Drzemka wrote:Prenatalne wykonuje się do 13+6 więc to super termin. Im później tym myślę że lepiej bo będzie więcej widać🙂
A co do jedzenia to mi najlepiej wchodzą kanapki z serkiem topionym i pomidorem, mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację 😅 -
Nattalia wrote:Przykro mi 😔 A stosujesz dietę? Może się obejdzie bez insuliny? Chociaż te cukry poranne są chyba najtrudniejsze do opanowania... jaki glukometr stosujesz?
-
Patt91 wrote:Mam to samo jakbym mogła to bym latała co tydzień. Jeszcze nic nie czuje, brzuszka nie widać a tęskni mi się za tym widokiemGwiazdeczka30
-
U mnie na razie taki brzuszek. Pierwsze zdjęcie 21.02, drugie z dziś. 11+1.taki jest po południu bo z rana jeszcze potrafi się ukryć. Czekam na niego aż urośnie ❤️mam nadzieję że dobrze dodałam zdjęcie 🙈https://zapodaj.net/82ace7270c76d.jpg.html
Joanna-Anna1992, agniecha2101, Karolaaa8, Mama_Basia, Cyntia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ulalala wrote:Nie do końca im później tym lepiej, jeśli dziecko jest za duże to nie będą miarodajne pomiary, nt robi się do długości dzieciaczków 85mm (o ile dobrze pamiętam) ale do 14 tygodnia można spokojnie robić. Ja u swojej lekarki to USG mam w 13+3 i też mówiła że będzie ok.
A co do jedzenia to mi najlepiej wchodzą kanapki z serkiem topionym i pomidorem, mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację 😅
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Patt91 wrote:U mnie na razie taki brzuszek. Pierwsze zdjęcie 21.02, drugie z dziś. 11+1.taki jest po południu bo z rana jeszcze potrafi się ukryć. Czekam na niego aż urośnie ❤️mam nadzieję że dobrze dodałam zdjęcie 🙈https://zapodaj.net/82ace7270c76d.jpg.htmlGwiazdeczka30
-
Dziewczyny super macie brzuszki U mnie też w obcisłej bluzce widać brzuszek , jedynie pod luźną bluzą/koszulą się ukryje ;p Myślałam ,że tak szybko nie będzie widać no ale ewidentnie szybciej niż w pierwszej ciąży
-
Cyntia wrote:Witajcie.
Miłej soboty Wam życzę.
Śliczne brzuszki; Mój też już dość mocno się odznacza
Ciężko mi będzie ukryć do świąt ale... zobaczymy Nie mogę się doczekać wtorku i badań prenatalnych... a tak swoją drogą to czas bardzo szybko mi leci... -
Cyntia wrote:Witajcie.
Miłej soboty Wam życzę.
Śliczne brzuszki; Mój też już dość mocno się odznacza
Ciężko mi będzie ukryć do świąt ale... zobaczymy Nie mogę się doczekać wtorku i badań prenatalnych... a tak swoją drogą to czas bardzo szybko mi leci...