Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Sparky wrote:Hej dziewczyny, melduję się po prenatalnych 😊 Z dzidziusiem wszystko dobrze, ryzyka bardzo niskie. Wyszło mi tylko podwyższone ryzyko przedwczesnego skracania się szyjki 🙄 Najprawdopodobniej synek, tak jak przeczuwałam 🥰🙈
No i termin porodu mam wyznaczony na 1 października - mamamajeczki będę wdzięczna za korektę na pierwszej stronie 😊
Piękny chłopczyk 😍😍
Moje gratulacje 🥳Sparky lubi tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Paulina Ka wrote:Ja dziś zrobiłam krzywą. Ehhh mało brakowało żeby było dobrze. Rano badałam glukometrem i było 87, zresztą jak co dzień. A tu po pobraniu 95😞. Po obciążeniu 149 i 140. Znowu mnie ten mój glukometr zwodzi...
-
Patt91 wrote:Ja mam we wtorek też delikatny stresik i mam nadzieję że nie będzie za wcześnie bo to będzie 11+5
-
Czy wy też tak macie, że prawie nic nie możecie jeść? Mnie już to zaczyna porządnie denerwować, wszystko mi nie smakuje nie ma opcji, żebym zjadła mięso, jajka, wędlinę, ser żółty, jedyne co mogę zjeść to jabłka jakieś bułki słodkie,ostatecznie pizza z samym serem lub frytki, nawet chleb i bułki mi nie smakują. Jednego dnia coś zjem, drugiego dnia już nie mogę na to patrzeć. A raczej to nie zbyt zdrowe jeść tylko fastfoody i słodycze.
-
Mi w przychodni w której robiłam badanie prenatalne mówili że najlepiej koło 12 tygodnia także 11+5 czy 11+3 to bardzo dobry termin ☺️ Ja jutro odbieram opis USG i wyniki pappy, mam nadzieję że będą ok.
Ja dziś zainwestowałam w spodnie ciążowe chociaż u mnie też ciąża bardziej wygląda jak tłuszczyk 😅 ale zwykle spodnie już ciasne, zwłaszcza jak siedzę. -
Kamila91 wrote:Czy wy też tak macie, że prawie nic nie możecie jeść? Mnie już to zaczyna porządnie denerwować, wszystko mi nie smakuje nie ma opcji, żebym zjadła mięso, jajka, wędlinę, ser żółty, jedyne co mogę zjeść to jabłka jakieś bułki słodkie,ostatecznie pizza z samym serem lub frytki, nawet chleb i bułki mi nie smakują. Jednego dnia coś zjem, drugiego dnia już nie mogę na to patrzeć. A raczej to nie zbyt zdrowe jeść tylko fastfoody i słodycze.
Ja mogę wszystko jesc. Wsuwam jak odkurzacz 😶
-
Kamila91 wrote:Czy wy też tak macie, że prawie nic nie możecie jeść? Mnie już to zaczyna porządnie denerwować, wszystko mi nie smakuje nie ma opcji, żebym zjadła mięso, jajka, wędlinę, ser żółty, jedyne co mogę zjeść to jabłka jakieś bułki słodkie,ostatecznie pizza z samym serem lub frytki, nawet chleb i bułki mi nie smakują. Jednego dnia coś zjem, drugiego dnia już nie mogę na to patrzeć. A raczej to nie zbyt zdrowe jeść tylko fastfoody i słodycze.
Witaj w klubie doskonale Cię rozumiem już zwariować można. U mnie najlepiej wchodzi biała bułka z żółtym serem lub topionym śmietankowym. Wszystko inne przyprawia mnie o mdłości 🙈
Mnie póki co ciągnie jeszcze do owoców i jem na sile , bo zamiast tyć to chudnę. Zjem coś małego s czuje się taka objedzona🙈Gwiazdeczka30 -
Joanna-Anna1992 wrote:Witaj w klubie doskonale Cię rozumiem już zwariować można. U mnie najlepiej wchodzi biała bułka z żółtym serem lub topionym śmietankowym. Wszystko inne przyprawia mnie o mdłości 🙈
Mnie póki co ciągnie jeszcze do owoców i jem na sile , bo zamiast tyć to chudnę. Zjem coś małego s czuje się taka objedzona🙈 -
Ala8912 wrote:Ja nie mam problemu z jedzeniem, odrzuciło mnie jedynie od słodyczy ( ale może to nawet i dobrze 😁) jakoś w ogóle nie mam ochoty na nie, chociaż wcześniej nie jadłam dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2022, 17:59
-
Ja na początku miałam tak że jak coś zjadłam, nie dużo to czułam się pełna, wzdęta strasznie. Jak narazie mi to przeszło.
W nocy strasznie mi się pić chce, gdzie wcześniej mi się nigdy takie coś nie zdarzało nigdy nie wstawałam bo mi się nie chciało 🙂 a teraz muszę bo nie zasnę. No i oczywiście wizyta w nocy w toalecie obowiązkowa -
Joanna-Anna1992 wrote:Mi zaplanowali badania prenatalne na 13 tydzień ja się znowu stresuje czy to nie za późno ?Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020