Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Można nieśmiało dołączyć?
Właśnie wróciłam z drugiej bety- przedwczoraj 77;) mam nadzieję, że nie będę musieć czekać
Na wyniki do poniedziałku.
Mój termin to prawdopodobnie 22.10- pierwszą wizytę mam w piątek za tydzień, wiem, że nic nie będzie widać, ale niestety muszę dostać leki dlatego się już umówiłam.mamamajeczki, Kath, Nattalia, Klaudia9212, mrsmiki, Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paulina1106 wrote:Cześć dziewczyny:)
Właśnie wróciłam z drugiej bety- przedwczoraj 77;) mam nadzieję, że nie będę musieć czekać
Mój termin to prawdopodobnie 22.10- pierwszą wizytę mam w piątek za tydzień, wiem, że nic nie będzie widać, ale niestety muszę dostać leki dlatego się już umówiłam.
To bardzo podobnie do mnie. Daj znać jak będą wyniki drugiej bety 😉
Paulina1106, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś średnie samopoczucie.. Wstałam o 3 , bo córka chciała siku i zaczęło mnie mdlić 🤢 i tak mnie mdli do teraz 🤦♀️ Jeśli chodzi o ból piersi to mnie też raz bolą bardziej a innym razem mniej , to raczej normalne ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2022, 11:02
-
Paulina1106 wrote:Cześć dziewczyny:)
Mój termin to prawdopodobnie 22.10- pierwszą wizytę mam w piątek za tydzień, wiem, że nic nie będzie widać, ale niestety muszę dostać leki dlatego się już umówiłam.
Witaj Paulina życzę ci spokojnej ciąży
Paulina1106 lubi tę wiadomość
-
Kath wrote:U mnie dziś średnie samopoczucie.. Wstałam o 3 , bo córka chciała siku i zaczęło mnie mdlić 🤢 i tak mnie mdli do teraz 🤦♀️🤦♀️ Jeśli chodzi o ból piersi to mnie też raz bolą bardziej a innym razem mniej , to raczej normalne ;p
Ja dziś znowu dla odmiany czuje się lepiej 🤭 kompletny rollercoaster. Nawet miałam chęć na jajecznice, miłe zaskoczenie po ostatnich mdłościach i wrażliwości na zapachypaulina502 lubi tę wiadomość
-
paulina502 wrote:Dzień dobry w sobotę 😊 jak Wasze samopoczucie? Mnie dziś piersi jakoś mniej bolą i już oczywiście ta niepewność, chociaż pamiętam, że w pierwszej ciąży też tak miałam. Raz bolały a były takie dni, że wcale..🤦
A mnie znowu piersi wcale nie bolą, jedynie są wrażliwe że ciężko chodzić w staniku, dziwne uczucie ...
-
Są plusy ciąży- właśnie wjechałam w krawężnik tak, że pękła opona- zadzwoniłam do męża z płaczem że rozwaliłam auto (bo taki był okropny dźwięk) i czekałam na awanturę No bo jest bardzo wrażliwy na punkcie samochodu- a ten obejrzał, powiedział że się nic nie stało- że myślał ze bez zderzaka przyjadę. Wiec teraz siedzę w szoku😂
Mamamajeczki- dziękuję
Karolaaa- mam nadzieję, że będę mieć też taki ładny przyrost:)Laura , Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
paulina502 wrote:U mnie jazda samochodem powoduje okropne mdłości, dziś się o tym przekonałam 😳
-
A to ja dla odmiany mam apetyt jak nigdy. Muszę się hamować bo zaraz przytyje dużo zanim się ciaza porządnie rozkręci. Wręcz jak zbyt długo nie zjem (powyżej 3 godz) to czuje straszny dyskomfort w żołądku a rano mdlosci. Piersi dokuczaja mi od samego początku. Źle mi się sypia bo przez to nie mogę leżeć w mojej ulubionej pozycji na brzuchu. No ale niech bola bo jak przestaną to się zacznę martwić że coś jest nie tak.
-
A wiec tak zrobiłam kolejna bete i wynosi 713- przyrost 87,6 % 🙈 wiem, ze nie mam oszałamiających przyrostów, ale w normie ❤️ W poprzedniej nawet mogłam pomarzyć o takiej becie 🙈
Tak wiec chciałabym zapisać sie na 17.10 ❤️ Tak wychodzi z OM ❤️mamamajeczki, Paulina1106, Mikoshi, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dobre wieści. Jest bijące serduszko i 10,6 mm człowieka. Tyle że okazało się że termin nie październik tylko 30.09 września po wymiarach
mamamajeczki, Paulina1106, Klaudia9212, Kath, Nattalia, Mama_Basia, Mikoshi, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0 -
Hej dziewczyny, witam serdecznie nowe koleżanki i gratuluje pięknych bet ❤️
Ja ogólnie jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o jedzenie k mam
mdłości w granicach umiaru.
Jeśli chodzi o witaminy to ja zamówiłam sumvital ciąża i spodziewam się anemii wiec Sorbifer Durules mam w zapasie ale czekam na decyzje lekarza.
Cukrzycy z synem nie miałam. Zmiescilam się na pograniczu 😉Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
mrsmiki wrote:Beta z dzis 3657 ❤️✊🏽
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony)