Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila91 wrote:Myślicie, że mogło się coś stać? Byłam dzis na spacerze z psem waży 36kg podbiegł do niego inny pies, a mój szarpnął się całą siła do niego aż zabolał mnie cały brzuch i podbrzusze, teraz czuję cały czas takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu. Jutro mam wizytę u ginekologa, ale zastanawiam się czy wszystko będzie dobrze.
Kamila91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Paulina Ka wrote:Mi przeszły objawy w 7 tyg, piersi przestały boleć i oklaply. Wyłam cały dzień, bo myślałam że to koniec. A teraz jest 9 TC, piersi znowu bolą i spuchły bardziej niż przedtem, a ja swoje dziecko nafaszerowałam kortyzolem. Nie martw się na zapas, organizm przystosowuje się do poziomu hormonów a objawy pojawiają się i znikają, a my mamy na tym punkcie bzika 😉
Cyntia cudowne wieści , niech maluszek nabiera sił -
Drzemka wrote:Ja już w sumie też na luzie bardziej teraz podchodzę do ciąży. W poprzedniej nie nosiłam nic, a teraz się nie da dziecka nie wziąć na ręce. Staram się rzadziej, ale czasem te 12 kg muszę podnieść. A co do lodów, w poprzedniej jadłam i w tej też pewnie, przynajmniej na razie póki nie mam cukrzycy🙂
Jedyne z czym uważam to surowe mięso i surowe ryby. Tego nie jem. A reszta produktów tak.
w pierwszej odrzuciłam wszystko kawe,jajka no wszystko... nic nie dźwigałam, a tersz no cóż córka 14 kilo czasem woła na ręcę -
Ja wizytę mam jutro 24, mam nadzieję, że będzie pecherzyk, bo pewnie nie mam co liczyć na serduszko jak w sobote nic nie było widać.
Mikoshi, agniecha2101 lubią tę wiadomość
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i trochę zazdroszczę, że już je macie
Ja dziś pospalam do 4,30, jakieś dziwne rzeczy mi się śniły, że śluz z kreska krwi zobaczyłam... Myśli się kłębiły, nie mogłam jużspac, a teraz jestem jak dentka a miałam paczki smazyc na jutro;) -
obnoxious wrote:mam identyczne podejście
w pierwszej odrzuciłam wszystko kawe,jajka no wszystko... nic nie dźwigałam, a tersz no cóż córka 14 kilo czasem woła na ręcęKuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Kamila91 wrote:Ja się trochę obawiam tej wizyty to pierwsza na której może być coś widać, byłam 3 tyg temu ostatnio i nic nie było wtedy jeszcze widać, a od wczoraj czuję się jakoś lepiej i przeszły mi mdłości.
Bądź dobrej myśli a ja trzymam kciuki za Twojego kropka i za piękne bijące serduszko
Kamila91 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam dziś w planach zrobić rybę , ale jak tylko czuje jej zapach to już nie mam ochoty 🙈 Chyba skończy się na tym że jajko z bananem zjem na obiad 😂
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty 🤞agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cyntia piękne wiadomości 😍
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty 🥰
Ja wczoraj byłam w firmie. Powiedziałam, ze nie wracam. Wolałam to wcześniej powiedzieć bo wiem, ze po wizycie elektroniczne l4 szybciej dojdzie niż ja dojadę od lekarza 😉 przyjął super, gratulował. Dzis zrobiłam ostatnia betę.
Tymczasem idę na drzemkę, póki Hubi śpi 😋
Dobrego dnia 😚agniecha2101 lubi tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷