X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2025
Odpowiedz

Październikowe mamy 2025

Oceń ten wątek:
  • Korki Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwiczekM wrote:
    O super, mnie umówili najpierw na 7.7 na wizyrmte do jakiegoś profesora, który wystawi skierowanie a 23-go na echo, pani w rejestracji wspominała, że przy tym echu zrobią takie dokładniejsze badanie, że można je będzie podpiać pod III prenatalne, więc może odpadnie jeden wydatek, ale zobaczę jeszcze, bo w sumie na III prenatalne jestem umówiona do preinantolog, u której robiłam wcześniejsze i chodzę na konsultacje.
    Zatoki u mnie trochę lepiej, więc chyba odpuszczę antybiotyk, ale nie wiem do końca co gorsze, czy lepiej wsiąść i wyleczyć się szybciej, czy przeczekać ... Jak myślicie ?

ovufriendnew wspólczuje cierpienia 🫂 już chyba czas, żeby nam odpuściły te wszystkie choróbska !
    Ja bym chyba poczekała, mam wieczne jazdy z zatokami i np przed ciążą steryd chyba z dwa miesiące…. I wróciło po jednym 😵‍💫 a skoro przechodzi, to pewnie nie bakteria więc na mój rozum antybiotyk nie pomoże, a ja się boję zawsze że antybiotyk ułatwi łapanie kolejnych infekcji, plus ZAWSZE w pakiecie jakiś grzybie intymny itd 😬

03.2021 synek

🩷 Wanda nadchodzi około 4.10

Następna wizyta 6.06
    Prenatalne 2 16.05
    Prenatalne 3 - 31.07

url=https://www.tickerfactory.com]preg.png[/url]
  • Anettka10 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patkaa94 wrote:
    Przyszło mi dzisiaj to krzesełko Za 157 zł 🥰 a do was doszło?

Doszło mi 2 dni temu 🥰

👩🏻31

preg.png
  • Aszzz Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #mikasik wrote:
    Podacie link do krzesełka? 😊
    https://www.babymarkt.com/pl/product/kinderkraft-wysokie-krzeslo-fini-2-szare-A447730/

Obecnie wyprzedane, ale jest już napis, że wkrótce będzie ponownie dostępne

preg.png
  • Korki Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszzz wrote:
    https://www.babymarkt.com/pl/product/kinderkraft-wysokie-krzeslo-fini-2-szare-A447730/

Obecnie wyprzedane, ale jest już napis, że wkrótce będzie ponownie dostępne
    Z takimi trochę można zwariować jak się nie ma ogromnego domu, bo o te nogi się człowiek potyka jakieś 84939 razy dziennie Xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca, 20:54

Zło_snica lubi tę wiadomość

03.2021 synek

Następna wizyta 6.06
    Prenatalne 2 16.05
    Prenatalne 3 - 31.07

• Carolyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czytam Was, ale korzystam z długiego weekendu w domu rodzinnym. 😊

Co do krzesełka tez przyszło do mnie w środę i tez mam problem ze zdjęciem tej tacki. Koniec końców nie chciałam sie siłować i schowałam do kartonu. 🤨

Współczuję Wam tych choróbsk i zapaleń pęcherza. Dużo zdrówka dla chorujących, kurujcie się szybko!

OlgaB87 lubi tę wiadomość

27.02 dwie kreseczki
    06.03 pęcherzyk
    21.03 zarodek z ❤️
    04.04 2,8 cm 👶
    11.04 3,9 cm 👶
    24.04 prenatalne 6,3 cm 🩵
    05.05 7,4 cm 👶

preg.png
  • Klaudia89 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korki wrote:
    Czy wygrałam dziś w kategorii „kto wymyśli najgłupszą atrakcję wakacyjną na ciążę”??:
    https://zapodaj.net/plik-8J95O63fHg
    I tak z 3 h drogi. Ale przeżyłam! 😂

O, ja co roku jak nam zorganizuje wyjazd to mąż chce mnie zabić 😂 w w zeszłym roku polecieliśmy na Sardynię w podróż poślubna i zabrałam go do Groty Neptuna (654 schody), a w tym roku w Bolonii ChatGPT był niezbyt precyzyjny i w miejscu przesiadki okazało się, że na autobus pod Sanktuarium Madonna San Luca musielibyśmy czekać ponad godzinę, więc szliśmy z buta - 666 arkad, 4 km spaceru + 200 m przewyższenia. Tym razem nawet ja nie byłam zachwycona , w ciąży w 32 stopniach 😅 Ale daliśmy radę i widoki były piękne!

Korki, OlgaB87 lubią tę wiadomość

Kraków

👱‍♀️35 👦 41

Pierwsza ciąża ❤️
    ⏸️ 31/01

Czekamy na Zuzię 🩷

preg.png
  • Korki Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia89 wrote:
    O, ja co roku jak nam zorganizuje wyjazd to mąż chce mnie zabić 😂 w w zeszłym roku polecieliśmy na Sardynię w podróż poślubna i zabrałam go do Groty Neptuna (654 schody), a w tym roku w Bolonii ChatGPT był niezbyt precyzyjny i w miejscu przesiadki okazało się, że na autobus pod Sanktuarium Madonna San Luca musielibyśmy czekać ponad godzinę, więc szliśmy z buta - 666 arkad, 4 km spaceru + 200 m przewyższenia. Tym razem nawet ja nie byłam zachwycona , w ciąży w 32 stopniach 😅 Ale daliśmy radę i widoki były piękne!
    Brzmi doskonale! :D
    Moi byli zadowoleni, najbardziej zadziwiona byłam ja co sobie zgotowałam 😅 ale widoki też wspaniałe i trasa taka przygodowa

Klaudia89 lubi tę wiadomość

03.2021 synek

Następna wizyta 6.06
    Prenatalne 2 16.05
    Prenatalne 3 - 31.07

• Zło_snica Autorytet

Wysłany: 20 czerwca, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was za te wycieczki. Ja się zabrałam za odgracanie mieszkania i po max 3h muszę się położyć, bo brzuch mi się stawia i ogólnie kiepsko się czuje. Plus dzielnie towarzyszy mi moj pierworodny, wiec jest nas dwoje, a robota idzie 3 razy wolniej😜

No i z ciekawostek mąż mi kilka dni temu pokazał moje zdjęcie w 8mc pierwszej ciąży, brzuch tej wielkości to ja mam teraz 🤪 nie wiem jak to będzie dalej.

Starania od 06.2021
    21.03.2024 spełniło się nasze największe marzenie 🩵

15.02.2025 ⏸️, 18.02.2025: beta 400,54mIU/ml, 10.03.2025 ❤️, 14.04.2025 usg prenatalne, 15.04.2025 SANCO „dzień dobry Chłopczyku” 💙😉

preg.png

To Ty, mamo,
    moja żywa kołysko,
    byłaś bliżej niż blisko,
    gdy serdeczne stukanie,
    Twoje ciche śpiewanie
    było pierwszym kochaniem.
‹‹ 500 501 502 503 504
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ