Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mały waży 611g i w lewej komorze serca mamy ognisko hiperechogenne lekarz mówi żeby się tym nie przejmować bo wszystkie parametry są prawidłowe serduszko też , prawidłowy profl twarzy i prawidłowy zarys czaszki więc taka uroda małego że takie coś ma
wg usg to 23t 2dWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:32
lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, madu, Magnosia, agu258, lojkalojka, Aleksandra90, soraya lubią tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:dodinka słodkie ujęcie
dobrze ze badania wyszły dobrze , troche poczytałam i dzieci z takimi zmianami żyja i rozwijają się zdrowo i normalnieduży ten Twoj synuś
będzie duży po tatusiui zresztą podobny do niego nawet
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
czesc kochane ! Mialyscie racje pogoda byla super , wskoczylam w stroj i siedzialam z bratanica w baseniku dla dzieci ledwo tam weszlam a poozniej jeszcze mała dolaczyla i mielismy zabawe
Moze sie odwazne i przysle wam zdjecie pozniej w stroju haha !
Ursa kochana trzymaj sie i do wtorku juz niedaleko, wszystkie ciocie trzymaja kciuki i musi byc dobrze z Kornelkiem
Milego wieczoru :*
Ps. wlasnie ucieklismy do domku bo burza sie zaczela , ale caly dzien slonce wiec jestem zadowolona
Gratuluuuje wszystkim wizyt i pieknych zdjec :*dodinka, madu, Nynusia, Magnosia, Little Frog, agu258, lojkalojka, soraya, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ursa do wtorku niedaleko bądź dobrej myśli;*
Zobaczysz że wszystko się ułoży i za niecałe 4 miesiące będziesz tulic zdrowego Kornelka i karmić piersią życzę Ci tego z całego serca :*
Dodinka super focia jaki śliczny ten Twój synuśdodinka lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorkiem
Oj tak, pogoda dziś dopisuje, ale podobno jeszcze tylko przez 3 dni, a później ma się troszkę ochłodzić...
Pochwalę się Wam jaką kołyskę zrobił dla naszego szkraba teść (https://www.facebook.com/profile.php?id=100009663403301 - swoją drogą tak mu dobrze wyszła, że teraz chce robić na zamówienie, jeśli któraś byłaby zainteresowana), teraz mnie pogania, żebym wybierała kolor, a to jeszcze przecież 4 miesiące, nawet nie zaplanowałam jak ma wyglądać pokój dziecka :o
Wracając do planowania płci - u nas powinna być dziewczynka, ale wszyscy mi mówią, że na bank będzie syn. Babcia męża na przykład wróży to z mojego brzuchaKto ma rację, okaże się w środę na USG, niezwłocznie Was o tym poinformuje
Nynusia, agu258, agaton, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczór Dziewczyny!
przepraszam za kilkudniowe milczenie, byłam na zajęciach na podyplomówce i nie miałam jak za bardzo pisać, ale śledziłam Was na bieżąco.
Ursa, chyba już wszystko zostało powiedziane. Na pewno najgrosza jest ta niepewność, w której pozostajecie. Ale faktycznie szczęście w nieszczęściu, że problemy zostały zdiagnozowane - jak sama zauważyłaś, wcześniej nikt problemów nie dostrzegł, więc równie dobrze choroba mogła nie zostać wykryta i wtedy byłoby gorzej. Bardzo współczuję, ale wierzę, że wszystko się dobrze skończy - trzymajcie się :*
gratuluję pozytywnych wyników wizyt
któraś z Was pisała o bakteriach w moczu, leukocytach i furoxinie - ja też miałam taki zestaw, ale bakterii znacznie więcej i po furoxinie przeszło. furoxin do żurawina i pokrzywa (na mnie ta pokrzywa dość mocno moczopędnie działała, więc odstawiłam po 3 tyg.).
p.s. w Empiku sprzedają akcesoria dla dzieci :o ręczniki, materacyki, szok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 20:32
Bąbelek, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cieszę się z udanych wizyt i oczywiście Ursa tule mocno. Twarda jesteś dla synka. Życie nie jest tak okropne :* kciuki za wtorek :*
Melena gratuluje córci:)
Dodlinka słodka buzia :*
IviQ spokojnej podróży:)
Paula1 świetna kobieta trafiła Ci sie
Agatkaa ale Wam zazdroszczę basenu
Stokrotka należą sie baty . Nie powinnaś tak szaleć, część tak ale tyle naraz? To mnie mama za mycie okien wyzywała gdzie jedno umyłam:o
Lece do mac'a wlasnie hidodinka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
objadłam się właśnie czekoladą ;/ nie był to za dobry pomysł...
Ja chyba umówię się na jakieś prywatne usg bo więcej mi już w nie zrobią a tak bym chciała wiedzieć już na kogo czekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 21:23
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyCo do planowania plci, ja planowalam chlopca i spejalnie kochalidmy sie przed owulacja.. ale i tak sieokazalo ze owulacja byla pare dni pozniej ale chlopiec jest tak czy siak hehe
Ja sie ciesze jak gwizdek bo upolowalam taki koszyxzek mojzesza kolyske 5w1 za 100zl ktos chce sie koniecznie pozbyc..
bylam dzisiaj w baby akpol (nie wiem czy macie tez taki sklep gdzies) i sa wkladki laktacyjne johnsons baby za 13,99zl maz mi wzial trzy kartoniki hahah, ale bardzo je lubie sa chlonne i wygodne ze ich nie czuje.
moja dzidzia caly dzien dzisiaj kopie
ciesze sie z waszych udanych wizyt, i bardzo mocno z mężem trzymamy kciuki za Urse i jej maly skarb -
Ursa słoneczko będzie dobrze, zobaczysz :-* jesteśmy z Tobą :-*
Ja wczoraj faktycznie miałam wieczór panieński ale nie był tak fajny jak sobie wyobrazalam. Jedną koleżanką zmyla się przed północą, moja PR,yjaciolka w ogóle nie pila bo była autem pomimo tego, że zapewniła każdej nocleg u mnie. Dodatkowo poinformowała mnie że nie będzie jej na moim ślubie, bo ma wybory na miss polski. Ja rozumiem, że jest zobowiązana umową, że jest to dla niej ważne ale kurcze o moim ślubie wiedziała przeszło rok temu a na miss startuje od jakiegoś miesiąca, dwoch. Wiec mam trochę zal, z drugiej strony rozumiem, ale mimo wszystko jest mi strasznie przykro...
Za to mój M. miał udany wieczór kawalerskiprzyszedł "lekko" wcięty, w trakcie dzwonił i wyznawał miłość, w domu rzucił się na mnie i nie odpuścił przytulanią pomimo obecności mojej siostry w drugim pokoju
Dziewczyny doczekać się nie mogę ślubu.... Jak ja go kocham!!!
Ursa ją tak na pocieszenie powiem, że mój ślub wisiał na włosku, byłam załamana, a tu raczej na pewno do niego dojdzie bo nie wiem co się wydarzy przez tydzień ale wszystko pomyślnie się ukladau Was odnośnie Kornelka też tak będzie
ciocie trzymają kciuki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 23:02
Little Frog, Nynusia, annggela, soraya, Lexie lubią tę wiadomość
-
Co do plci my planowalismy po prostu dzidziusia, ale marzyłam o córeczce. Kochalismy się codziennie i jest synek, pomimo tego że każdy wrozyl córkę
pH też było na córkę i ją miałam przeczucia na córkę
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenka ja slyszalam ze na to dzidziusie maja jeszcze sporo czasu, znajomej obrocil sie w 30tyg.ja w czw mam wizyte i sie dowiem ale zastanawiam sie czy juz sie nie obrocil bo mocne kopy czuje przy pepku gdzies a takie delikatne ruchy nad spojeniem, ale sie nie znam, dowiem sie;)
ZakręconaOna lubi tę wiadomość