Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka wrote:Hej Dziewczyny czy Wy też macie takie dziwne uczucie jakby ktoś brzuch Wam ciągnął przy chodzeniu i takie mega napięcie brzucha może raczej skóry na nim) i strasznie niewygodnie mi się zrobiło pod żebrami
Dokładnie, ciągnięcie przy chodzeniu oraz ból spojenia łonowego jeszcze...dodinka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Dokładnie, ciągnięcie przy chodzeniu oraz ból spojenia łonowego jeszcze...
czyli nie jestem sama ja czasami jak idę muszę zwolnić bo tak ciągnie skóra ale co ja się dziwię jak szczupła byłam a mały duży jest i będziewięc rozciąga się wszystko
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dobrze ze jakos przebrnełyscie przez ta krzywa
Bo jak juz wiemy bywa z tym róznie
teraz tylko dobrych wyników wam zycze
agania oraz inne wizytujace jesli takie sa - 3mam mocno kciuki za same tylko pozytywne informacje zwrotneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:35
-
A u mnie nic się nie stało z pępkiem, ja mam taki bardzo wklęsły, taką dziurkę i zanim mi się spłyci to chyba jeszcze trochę czasu minie ;P
Odgrzewam sobie pizzę bo umieram z głodua dziś mam dzień taki, że jadłabym same fast foody ;/
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dziewczyny, jeśli chodzi o zakupy to dzisiaj promocja ubranek DLA CHŁOPCÓW w sklepie stacjonarnym 5-10-15 i e-sklepie. Podaje linka -> http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kategoria/body?sort=3&utm_source=FB&utm_medium=FB_post&utm_campaign=17062015_niemowlak&cid=km0564
Właśnie zrobiłam sobie ryż na mleku i płatkach owsianych aż mi się dzieciństwo przypomniałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:14
Magnosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
Mnie też jutro czeka krzywa cukrowa, badanie moczu, morfologia.
Dodinka ja od kilku dni mam wrażenie że brzuch jest ogromny, czasem nawet ciężko nabrać tchu.
Mój pępek też zaczyna się spłaszczać
A czy pojawiła się wam już ciemna linia na brzuchu bo mi jeszcze nie.
Wypisałam sobie imiona które mi się podobają na kartce, czekam na męża zapytam go co sądzi o imieniu Natalia. -
Hej
wpadlam tylko na chwilke , przepraszam ze tak późno odpisuje
Do Kasi - dno wanienki z Ikei ma 60 cm licząc najmniejsze zwężenia
Mam nadzije ze u was wszystko dobrze, ttrzymam kciuki za wizyty za badania za wszystko :* jeszcze 4 dni i wracam do rzeczywistości będę miała mnóstwo czasu żeby być tu częściej! Buziaki :* :*Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ja podobnie jak chyba pisała Wiedzma mam także głeboki pepek
wiec chyba zanim go wybije to jeszcze potrwa
Kreski tez nie mam mam jedynie włoski na brzuchu ktore pojawiły sie dośc nagle ale juz wczesniej pisałyscie ze tez niektóre z Was tak maja
Poczytałam ze włoski te zanikna potem wiec sie nie martwie ze juz takie zostaną
W ciagu ostatniego miesiaca pojawiły sie u mnie "fale" grudki .. na caaałych nogach i posladkach taki jakby cellulit ale za szbko i za mocno okazało sie po konsultacji z lekarzem ze to jest jednak cellulit ale wodny który zejdzie po porodzie (woda zatrzymała sie w organiźmie) z tąd tak duża opuchlizna stóp, łydek i kostek zalecenie to mierzenie/kontrola cisnienia i 3 litry wody dziennie i jesli cisnienie w normie to nie mam sie obawiać tak poprostu juz jest i sie musze z tym do konca ciazy pogodzic