Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalia- ja na moją wołam Nata, Nati, Tuśka (Natuśka) Jak chce żeby w czymś pomogła to zawsze Tusia
Mój pępek jeszcze wgłębiony ,ale powoli spłaszcza się, linia cieniutka blada pojawia się.
Bosz, człowiek zapomina że jest w ciąży. Jestem przed remontem, którego mam już dość, trzeba wszystko wynieść kuchni i łazienki. zorganizować sobie "kuchnie" w pokoju. Do tego zdemontować stare szafki, kurcze chyba z 20lat ma ta zabudowa. No i zaczyna się... bo coś tam dźwignę, gdzieś się wcisnę itdIviQ lubi tę wiadomość
-
Ja linię na brzuchu też mam już od dawna, też jest dosyć jasna. Włoski pojedyncze na brzuchu wyrywam pęsetą
No i pępek też miałam głęboki, więc pomimo, że się spłycił, to jeszcze jest zapas.
Edit: Miska, zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:50
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej dziewczyny , u mnie nie pozwalają nawet łyka wsiąść wody przy badaniu cukru ! Ktoras z was mówiła ze w UK tego nie robią ? Serio: o? To jak ja je zrobię jak ja do 32 tyg w UK jestem ...
Co do linii na brzuchu to ja nie mam za to mam w ch ... Włosów na brzuchu: p a pępek to mam taki głęboki ze on raczej nigdy się nie wypchnie , o faktycznie zlikwidowali nie lubię superWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:55
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
U mnie pępek wciąż wklęsły, ale za to linia pojawiła się już jakiś czas temu... od spojenia do pępka jest w miarę wyraźna, a ostatnio nawet zauważyłam, że leciutko zarysowała się ponad pępkiem w kierunku mostka... trochę mnie to zdziwiło ale ponoć tak też może być
Ale zazdroszczę tym, które już po badaniu glukozy... ja wybieram się dopiero za 2 tygodnie bo 7 lipca mam wizytę więc zrobię glukozę i resztę badań na krótko przed wizytą
Co do szaf to my mamy jedną wielką w przedpokoju, drugą zrobiliśmy w maju w sypialni i jeszcze do pokoju malutkiej planuje kupićtak samo z komodami, w każdym pokoju muszę mieć
Szczęśliwa mamusiu odpoczywaj i ciesz się pobytem w Polsce, na forum będziesz siedziała jak wrócisz do domu
Agania nie stresuj się wizytą, wszystko musi być dobrze! Trzymam kciuki, żeby maluszek ładnie pokazał co ma między nóżkami
Ja wczoraj całe popołudnie spędziłam u szwagierki na imprezie urodzinowej, dziś mam spotkanie z koleżanką i jej 10 m-cznym synkiem, jutro znów impreza u teściów, a w piątek grill ze znajomymi z pracy... Myślałam, że na L4 będę się nudziła a tu spotkanie goni spotkanie, poza tym mieszkanie trzeba ogarnąć, coś ugotować, poprać i dni lecą jeden za drugim... ani się obejrzymy, a zaczniemy się rozpakowywać
ot takie moje przemyślenie na koniec tego wpisu
Miłego dnia!Little Frog, IviQ lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , u mnie nie pozwalają nawet łyka wsiąść wody przy badaniu cukru ! Ktoras z was mówiła ze w UK tego nie robią ? Serio: o? To jak ja je zrobię jak ja do 32 tyg w UK jestem ...
Co do linii na brzuchu to ja nie mam za to mam w ch ... Włosów na brzuchu: p a pępek to mam taki głęboki ze on raczej nigdy się nie wypchnie , o faktycznie zlikwidowali nie lubię superRobimy drugiego Dziedzica
-
polkosia wrote:Ja uważam, że wystarczyłoby, żeby każda ciężarna dostała glukometr na tydzień czy dwa i robiła pomiary, zamiast się obciążać... Ale ja nie jestem lekarzem
polkosia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
dodinka wrote:Hej Dziewczyny czy Wy też macie takie dziwne uczucie jakby ktoś brzuch Wam ciągnął przy chodzeniu i takie mega napięcie brzucha może raczej skóry na nim) i strasznie niewygodnie mi się zrobiło pod żebrami
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kto wybiera się na targi Mother & Baby? Czy macie jakieś opinie na ich temat? Ja chciałabym pojechać w sobotę, zależy mi jednak najbardziej na zakupach. Na warsztatach dla kobiet w ciąży byłam już dwa razy, a jeszcze przede mną szkoła rodzenia. Natomiast z wyprawką jestem w lesie...
jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
IviQ wrote:popieram i o tym samym pomyślałam jak siedziałam na tymbadaniu
Dużo łatwiejsza sprawa, mimo, że było to obleśne.
-
Miska ja ostantnio wziełam odrazu apap zeby sie migrena nie ropędziła na dobre najpierw jeden po godzinie kolejny - ciemno i poduszka na głowe i spać
Wiedzma faktycznie wygląda zasmaczyście !! chyba mnie zainspirowałaś kulinarnie
A tu moje najbardziej aktualne brzuszkowe zdjecie z wczoraj - aplikacja pokazała 22 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9939d1821edc.jpg
WiedźmaMaKota, Magnosia, madu, IviQ, miska2503, Little Frog, nat_alia, Lexie, agu258, Nynusia, BATTINKA, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie zglupialam doszczętnie. Zjadłam to samo co wczoraj na obiad, mloda kapustke z ziemniakami. Wczoraj cukier 146 dzis 100. No cholera jasna...czy możliwe ze kilka rundek po schodach obniżyło mi cukier? Skoro po wypiciu glukozy nie wolno sie ruszać za bardzo to chyba ruch ma wpływ? Nawet porcje byly podobnej wielkości. Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:07