Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agania będzie dobrze!!!
Paulla gratuluję synka i życzę powrotu do zdrowia i oby obyło się bez szpitala!!
Aleksandra gratuluję córeczki
Ja sr zaczynam dopiero w ostatni weekend sierpnia więc będe miec w miare na świeżo informacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:15
21.10.2015 Leon -
Paula - gratuluję Synka
Reszta się wyprostuje i będzie dobrze
Aleksandra - gratuluję! Jednak matczyna intuicja nie zawiodła
Agania - ja bardzo czekałam na moment, kiedy poznaliśmy płeć. Piękny moment
Ja też mam dziś wizytę o 19, ale tylko taką kontrolną.
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Już po
Wszystko w porządku, dalej BPD wyprzedza o 2 tygodnie, ale lekarz nic nie mówił żeby było coś nie tak. Brzuszek troszkę za mały, ale tylko 5 dni, więc chyba wszystko w normie
Przytyłam 2 kg, czyli mam 2 kg od wagi początkowej.
Niestety nie było widać płci, Małe tak fikało, że nawet nie można było sprawdzić wargi czy jest w porządkuw każdym razie jak coś tam mignęło to lekarz powiedział, że gdyby był chłopak to raczej byłoby widać, ale równie dobrze mogły się JAJA schować
edit:
waga 392 gWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:33
madu, Lexie, Bąbelek, zakocona, Magnosia, Little Frog, nat_alia, lili_madlen, Nynusia, BATTINKA, Blondik lubią tę wiadomość
-
PauLLa, gratuluję synka!
Aleksandra90, gratuluję córeczki!
agania, najważniejsze że wszystko w normie. Na pewno następnym razem będzie wszystko jasne co do płciCo do jajek, to mój bezwstydnie rozłożył nogi i pokazał sprzęt
IviQ lubi tę wiadomość
-
Ok mam wyniki badań krwi i moczu
Glukoza na czczo, po 1h i po 2h - prawidłowe
Mocz mam lekko mętny, ale gin odpisał, że i tak wyniki prawidłowe.
Krew:
tokso ujemna
- krwinki białe 11,63 (norma do 10)
- hemoglobina 11,9 (norma od 12)
- hematokryt 34,9% (norma od 37%) ??
- neutrocyty % 77% (norma do 70%) ??
- limfocyty % 16,2% (norma od 20%) ??
- liczba neutrocytów 8,4 G/l (norma do 7,70) ??
Gin napisał, że wszystko w porządku, ale przy tych znakach zapytania to trochę większe odchylenia są..
edit:
e, dobra, posprawdzałam po necie i moje wyniki są w porządku dla ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:12
nat_alia, aanaa, IviQ lubią tę wiadomość
-
polkosia, już ci piszę
na czczo:
(jedn. tradyc.) -> 78,4 (norma 60 - 99)
(jedn. SI) -> 4,35 mmol/l (3,33 - 5,49)
po 1h:
(jedn. tradyc.) -> 103,8 mg/dl
(jedn. SI) -> 5,76 mmol/l
po 2h:
(jedn. tradyc.) -> 111,1 mg/dl (norma <140)
(jedn. SI) -> 6,17 mmol/l (norma <7,77)polkosia lubi tę wiadomość
-
hej :* gratuluje nowych wizyt i nowych pokazanych płci !
U mnie ciagle w biegu , ale wkoncu mam swoje firanki ! No i jakby bylo male drugie bede miala szyte ale sie ciesze !
Trzymajcie sie kochane i nie zapomnijcie o nas juz niedlugo bedziemy z wami na bieżąco :*IviQ lubi tę wiadomość
-
Aleksandra90 gratuluje intuicji :*
agania nicpoń mały rośnieważne że zdrowy
Zakocona super że wyniki w porządku:)
Szczęśliwa mamusiu no i sie doczekałaśNie szalej tylko zbytnio
My pojedliśmy znowu dzisiaj...rany...mimo spadku na początku (-3kg) to dziś na wadze wyszło że z tym co wrociło mamy 3+3 no rany...przebije poprzednią wage...bedzie rzeźnia na lato...pytałam co moja gin sądzi o opalaniu i stwierdziła że czasami wyjść na słoneczko trzeba...a basen...hmmm w sumie to tylko mówiła że grzyba można złapać a ja w domu ot tak załapałam i bądź tu mądry....szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość
-
agania szkoda że nie wicie nadal kto sie tam kryje ale najważniejsze ze pomiary ok
zakocona dobrze ze wyniki dobre a najwazniejsze cukier
paulla ja dostałam rade ze na basen / jezioro / morze podczas kapieli mozna zakładac najmniejszy tampon ale nie wiem jak sie to odnosi do skutecznosci -
Lili madlen no to ładne cuda wymyślają...tampon? Jak nasiąknie to tym bardziej bakterie dostaną się tam gdzie nie powinny...hmmm tak myślę ja oczywiście :p
Szczęśliwa mamusiu nic nie poradzisz...a z dentystami to tak jest...ja ide w piątek bo plomba mi wypada i do nerwa czy słodkie czy zimne dostaje sie i nieraz płacze z bólu przy myciu zębów:/
szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
soraya mi też się pępek spłaszcza:/ ja jeszcze lini nie zauważyłam ale i specjalnie nie szukałam:D AAAA i powodzenia w badaniach:)
miska2503 wspołczuję bóli..... trzymaj się
polkosia wow jestes boska kolejny powód by wcianać lody:DD
PauLLa super kolejny chłopak:D gratki. Oby nie potrzeba byłoszpitalu, ale zz drugiej strony przynajmniej pod kontrolą będziesz
Aleksandra90 oo i curónia to z PauLLą już dziś pareczka:) gratki i cieszę się zę badanie ok.
agania no i po stresie:) cieszę się że wszystko ok możesz odetchnąć
zakocona super masz wyniki gratiulujęa patrze że glukozę na czczo i po 2h masz prawie identycznie jak ja:) ja po 1h nie miałam to nie porównam
kocham takie wieści jakie dziś przynosicie poza miska2503 bidulka migrenowopolkosia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny