Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika wrote:My kupiliśmy Riko Nano w kolorze Grey Fox też jestem zadowolona z niego bardzo
nad tym co Ty masz też się zastanawialiśmy ale jakoś urzekł mnie Riko
-
Moja gin ma to usg bo na przed ostatnim usg dzidzius byl tak ladnie obrocony ze na moment mi przelaczyla na 3d,ale to bylo prawie 2 miesiace temu wiec tylko na chwile bo wg niej wtedy jeszcze dzidzius nie jest taki ksztaltny.dla mnie oczywiscie byl cudowny;) licze wiec na to ze nie raz jeszcze zobacze go w 3d, znajoma do niej chodzi i widziala nie raz w 3d, wiec raczej nigdzie dodatkowo nie bede chodzila tylko popodglądam u niej poprostu;)
Ewalika lubi tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Też się nad nim zastanawiam ale nigdzie nie mogę go podejrzeć na żywo... powiedz mi czy jest on dość wysoki ? Bo do mojego wzrostu potrzebuje w miarę wysokiego wózka
A skąd jesteś? -
Aha za wizyte place 120zl i wszystko w tym mam,ma tez uprawnienia i certyfikat fmf wiec prenatalne i polowkowe robilam u niej i nic poza wizyta nie placilam,cytologie tez mialam w cenie.ufam jej i nie czuje potrzeby isc gdzie indziej poki co.jak kiedys poczuje taka potrzebe to sie bede zastanawiac;)
-
Aguś, śliczne paznokietki. Mojej córci najbardziej podoba się ten z kokardką.
agu258 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5f5abb27fa1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58a2978c2fb5.jpg
Moje ślubne
Wpadlam tylko na chwilke bo mam sporo do ogarnięcia w domu ale gratuluje udanych wizyt :-*agu258 lubi tę wiadomość
-
Ewalika, ja mam 164 cm i w pierwszej ciąży do tego czasu przytyłam sześć kilo i ważyłam na Twoim etapie 61 kg i też lekarz stwierdził, że to za dużo. A teraz w drugiej ciąży mam już 7 kg na plusie i wyższą wagę wyjściową. Na razie nic nie mówił.
Nie przejmuj się, nie mamy teraz na to większego wpływu. Ja nie objadam się słodyczami, a waga i tak rośnie. Taka już chyba jest moja "ciążowa uroda".
Ewalika wrote:A i słuchajcie mój lekarz mnie dzisiaj rozbroił.. przytyło mi się w ciągu 4 tygodni 4 kilo i ważę obecnie 68 kg wiem że dużo ale od początku ciąży przytyłam 6 kg przy wzroście 165 więc chyba nie jest tak źle a on stwierdził że ważę za dużo i mam się pilnować., -
Ewalika wrote:My kupiliśmy Riko Nano w kolorze Grey Fox też jestem zadowolona z niego bardzo
nad tym co Ty masz też się zastanawialiśmy ale jakoś urzekł mnie Riko
My też kupujemy Riko, ale inny kolor, najprawdopodobniej malachit. Bardzo nam podpasował ten wózek, ale nie będę się za bardzo przywiązywać, bo chcemy go po pół roku sprzedać i kupić spacerówkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:21
-
Kasia nic dziwnego, w końcu to mała kobietka
mi też się ten najbardziej podoba
ale i tak zdj nie oddaje uroku bo na zdj wszystko takie sztuczne a w rzeczywistości są bardzo cukierkowe
takie moje małe szaleństwo bo przygotowania ostatnio przynoszą mi same przykre sytuacje i chociaż oslodzilam sobie życie takimi wzorkami
-
Witam !
Ja tez ze spaniem mam problem , ale obawiam sie , ze jak bedzie juz dzidzius to nie bedziemy sie tak latwo budzic
Ja to sie smieje , ze moj maly to juz przesypia nocki ,bo nic sie w nocy nie rusza
Agu258 Twoj wymarzony dziensie zbliza i widze , ze juz jest slubna goraczka .
Paznokietki cudne
Milego dnia !
agu258 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Tak u mnie przedslubna gorączka i uwierzcie że mam już dość. Wszyscy wokół wszystko wiedzą najlepiej, wytrącają się do wszystkiego i psują mi tylko humor. Ja nie rozumiem po co każdy się tak wtrąca. Poza tym pogoda będzie do dupy... Ech a ja mam tylko taki tiulowy szal więc mogę zmarznac. Ale no może trochę się pogoda zmieni na lepsze. Ja nie spie od 6. Mój M. wczoraj później ode mnie przyszedł do sypialni i słyszałem jak gada z dzidziulkiem heheh słodkie to było. A że Radek kopał to już w ogóle podjarany tatuś
Lece ogarnąć to czego nie ogarnęłam wczoraj...buziaki :-* :-* :-* :-*lojkalojka, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, ja wyprawiłam męża do pracy, a sama wychodzę o 9, więc mam chwilę dla siebie
Jutro wyjeżdżam na konferencję, trochę się obawiam, że mogę to ciężko znieść... Macie może jakieś rady na 4-godzinną jazdę pociągiem? Najbardziej boję się drętwiejących nóg i ciągłego wychodzenia do łazienki...
Agu, paznokietki przepiękneO pogodę się nie martw, nawet jak będzie chłodniej to emocje zrobią swoje i nawet nie zauważysz, ale lepiej ubezpiecz się w parasolkę, żeby przed całą uroczystością nie stracić fryzury i makijażu
Ja ze swojego wesela najmilej wspominam planowanie i organizację, a potem te ostatnie 2 tygodnie w biegu i stresie - tragedia, chciałam żeby już było po wszystkim
agu258 lubi tę wiadomość
-
Bąbelek - ja cały czas myślałam, że mam łożysko na przedniej ścianie - z wizyty 13.05 mam zapis - łożysko na przedniej ścianie, przechodzące na tylną. Nie wiedziałam czy to znaczy, że się przemieszcza czy że znajduje się częściowo na tylnej a częściowo na przedniej. Po wczorajszym połówkowym zapis - łożysko na tylnej ścianie. Wygląda na to, że może się przemieszczać albo lekarz coś źle zinterpretował
IviQ, Bąbelek lubią tę wiadomość