Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5f5abb27fa1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58a2978c2fb5.jpg
Moje ślubne
Wpadlam tylko na chwilke bo mam sporo do ogarnięcia w domu ale gratuluje udanych wizyt :-*
madu, IviQ, miska2503, Nynusia, ss, BATTINKA, Aguś26, szczesliwa_mamusia21, FreshMm, Kasia82, jaroszka, Blondik, Lucy7, lili_madlen, soraya lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! W rzeczywistości są duzo ładniejsze, bardziej widać kolory i mieniaca się "syrenke" a na zdj tego nie widać. Miały być zupełnie inne, ale wyszlo jak wyszło i jestem mega zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:17
Nynusia, Blondik, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
W końcu udało mi się nadrobićwidzę, że wizyty udane także gratuluję
Ja znów dziś na szkole rodzenia słuchałam serducha położna powiedziała, że bije miarowo więc jest wszystko ok!
Jestem mega szcześliwa bo przyszedł pojazd Lenki... wózek jest śliczny bardzo funkcjonalny, lekki, super się buja, nosidełko i gondola mają funkcje kołyski, łatwo się przekłada gondolę na spacerówkę i nosidełko i co najważniejsze bardzo solidnie wykonany jak za taką kasę więc supersoraya lubi tę wiadomość
-
Jaroszka gratuluję niech mężowi się wiedzie jak najlepiej w nowej pracy
Mój szuka 2 lata i dorabia sobie tu i tam mam nadzieje, że w końcu też mu się uda drapnąć coś na stałe.
Agu śliczne paznokietki cudeńka po prostuagu258, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Hej dziewczynki
W końcu udało mi się nadrobićwidzę, że wizyty udane także gratuluję
Ja znów dziś na szkole rodzenia słuchałam serducha położna powiedziała, że bije miarowo więc jest wszystko ok!
Jestem mega szcześliwa bo przyszedł pojazd Lenki... wózek jest śliczny bardzo funkcjonalny, lekki, super się buja, nosidełko i gondola mają funkcje kołyski, łatwo się przekłada gondolę na spacerówkę i nosidełko i co najważniejsze bardzo solidnie wykonany jak za taką kasę więc super
Hej, pewnie już pisałaś o tym wózku wcześniej, ale mogłabyś podesłać linka skąd to cudo?Chętnie też zobaczę
-
Witajcie dziewczyny ja też dzisiaj już po wizycie. Nasza Zuzia wygląda na to że jest tydzień starsza
i termin prawdopodobnie na 24 września.. zobaczymy. Poza tym waży około 700g
Odebraliśmy też już wózek i łóżeczko i kilka innych akcesori cieszę się że już to mamy w domu
Nynusia a wy na jaki wózek się zdecydowaliście?
Gratuluje reszcie dziewczyn udanych wizyt i poznania płci
Agu 258 śliczne paznokcie!! ciekawe jak długo będą się trzymać
SS na Wyspiańskiego poszłaś do szkoły rodzenia?? Kto prowadzi Twoją ciążę?
Co do pępka mi też się bardzo spłaszczył ciekawa jestem czy go wypchalinię na brzuchu też już mam od dawna a o włosach nie wspomnę jak u małpy normalnie
Ciekawa jestem jak tam Ursa dzisiaj po badaniach..Nynusia, Bąbelek, agu258, polkosia, Blondik, nat_alia, lili_madlen, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
A i słuchajcie mój lekarz mnie dzisiaj rozbroił.. przytyło mi się w ciągu 4 tygodni 4 kilo i ważę obecnie 68 kg wiem że dużo ale od początku ciąży przytyłam 6 kg przy wzroście 165 więc chyba nie jest tak źle a on stwierdził że ważę za dużo i mam się pilnować.,
-
ss wrote:Ewalika tak na wyspiańskiego, tam chce rodzic i tam jest polozna moja ginekolog dr Krysta.
bo mój lekarz nie ma tak dobrego sprzętu