Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, Agania ja zamówiłam z tego sklepu entliczekpentliczeksklep.com tylko bez chromu przedwczoraj przyszedł jest super także polecam!!
Widzę ze dużo z Nas będzie miało Camarelo
Ja w szpitalu na pewno do poniedziałku aż mnie to przeraza.. bakterie w moczu wyszły ehhpaula1 lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Paula, Agania ja zamówiłam z tego sklepu entliczekpentliczeksklep.com tylko bez chromu przedwczoraj przyszedł jest super także polecam!!
Widzę ze dużo z Nas będzie miało Camarelo
Ja w szpitalu na pewno do poniedziałku aż mnie to przeraza.. bakterie w moczu wyszły ehh
Nynusia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Zakocona, skąd ten rożek z owieczką?
fajne rzeczy ma ten sprzedawca
materac ja bym na pewno kupiła nowy, bo dla mnie to jakoś niehigieniczne, a poza tym każde dziecko inaczej się układa i może być już nieodpowiednio wgnieciony przez poprzedniego "użytkownika".
szczęśliwa, macie już imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:06
ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zakocona, mieliśmy dla dziewczynki tylko Mia , Nadia ,Nelka, lub Blanka choć Mia i Nadia wygrywalo a dla chłopca niestety nic mi się nie podoba i nie możemy się zdecydować
jeszcze troszke czasu może cos wymyslimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:33
IviQ lubi tę wiadomość
-
Kurcze podobają mi się te koszule http://www.pierwsza-wyprawka.pl/38/koszule_do_porodu.html , ale 44zł to trochę drogo
Ja i tak pewnie wyjdzie na to, że będę nago rodziła w końcu, albo samym staniku sportowym, bo ta koszula to o kant d, jak chce się do wody wchodzić (a to zamierzam robić).
-
Ja bardzo bym chciała rodzic w wodzie ale to musi poród być idealny a takiego tez nie przewidzisz i ciąża całkowicie bez komplikacji ... Nie wiem nawet czy u mnie w szpitalu jest taka możliwość a raczej nie i jaki to koszt jest ale marzy mi się poród w wodzie
-
Nie trzeba rodzić do wody, żeby do wody wchodzić
Immersje wodne to jedna z niefarmakologicznych metod łagodzenia bólu. Rodzić do wody to nie wiem czy bym chciała, jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić
Ale na pewno będę się dowiadywała czy tam, gdzie chcę rodzić jest w ogóle taka możliwość. Choć moja koleżanka urodziła, bo za szybko akcja poszła i nie było czasu na wychodzenie z wanny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:13
-
ZakręconaOna wrote:Jak rodzic DO wody ? Ja wiem jakie są porody w takim baseniku i to jest poród w wodzie a inny ?
jaroszka, dopisane
chłopcy vs dziewczynki idą łeb w łebWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:30
jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Ja tez się wyleguje bo obiadlam brzusio:) mój na siłowni luby pakuje , eh dzień jak codzien ... Ja zaraz wstane jakąś dobra herbatke zrobić i to dzban normalnie bo od paru dni jakbym wysuszona chodziła a potem sikam jak najeta wieczorami najbardziej . Mój smyk chyba trochę przysypia po obiadku a czasem czuje jak gdzieś tam się przeciąga:) wczesniej wariowal mocniutko wiec teraz odpoczywa