Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStokrotka, Zakocona, Zakręcona - ja się cały czas zastanawiam z tym materacem. Co do bakterii etc to planuję samą gąbkę też wyprać, a potem wystawić na słońce (promienie UV niszczą roztocza). to jest taki materac dostosowujący się do ciała dziecka i nie widzę na nim żadnych odkształceń - zastanawiam się, czy to możliwe, że mimo to są odkształcenia? wiecie, nie to, że oszczędzam na dziecku, bo jeśli faktycznie nie powinnam tego materaca używać, to oczywiście kupię. ale jeśli ten używany materac to nie jest wcale zło, to czemu nie używać?
-
Arielka wrote:a gdzie ta lista?
ja proszę o dopisanie - tp- 11.10 synek Antoś
dopisane
onka, ja napisałam, że ja bym nie używała. Obsikany materac dla mnie jest po prostu obleśny. I dlatego właśnie my mamy na łóżkach specjalne ochraniacze na materac, jakby coś nam się rozlało itp I nasz maluch też będzie miał taki, bo po prostu uważam, że to bardziej higieniczne wyprać ochraniacz niż chrzanić się z materacem, co moim zdaniem nie jest do doprania. Ale to moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:45
onka, Arielka lubią tę wiadomość
-
Ja tez kochana bym nie używała jednak , może być jakies odkształcenie malo widoczne lub wcale dla oka ale dziecko to odczuje
Dokładnie są ochraniacze takie na materac , dziwne ze go nie miała ... One chronią od plam , siuskow , można normalnie to zetrzeć !
Jaroszka podobno synus to bliżej owulacji spłoszony jest a dziewczynkę przed owulacja ale ile w tym prawdy , kiedyś mojej cioci lekarz tak kazał współżyć i udało się urodziła upragnionego synka . Ja powiem Ci ze nie tyle co myślę o drugim a bardziej pragnę córeczke do parki miećjaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka, myślę że w 100% nie da się zaplanować płci mimo wszystko
Ogólnie jest zasada, że im bliżej owu to chłopak, ale to na pewno wiesz
Myślę, że od zakończenia @ do 3-4dni przed owu to dziewczynka powinna się pojawić.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Dziewuszki jeszcze sie moje pierwsze dziecko nie urodziło, a juz myśle o drugim
jak myślicie, czy faktycznie mozna zaplanować płeć? Bardzo bym chciała dziewczynkę i co tu zrobić ?
jakieś pomysły ?
-
nick nieaktualny
-
jaroszka wrote:Dziewuszki jeszcze sie moje pierwsze dziecko nie urodziło, a juz myśle o drugim
jak myślicie, czy faktycznie mozna zaplanować płeć? Bardzo bym chciała dziewczynkę i co tu zrobić ?
jakieś pomysły ?
Nynusia lubi tę wiadomość
-
jaroszka, My wspolzylismy 1,2,4 dni przed owulacja wyznaczona przez program, jednak wydaje mi się ze owu była dzień wcześniej, czyli tak naprawdę to seks w owulacje i dzień a raczej późną noc przed owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 18:51
-
ZakręconaOna wrote:Moja znajoma wspolżyła sluchajcie z mężem piec dni przed owulka i wgle ze zaszła to cud był bo maz w delegacjach i córka będzie za miasiac ,my zylismy w dzień przed owu i w owu i chłopiec np.
No to many dwa przykłady potwierdzające ta teorie