Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ide dzisiaj do lekarza rodzinnego, żeby wypisał mi skierowanie na badania. Mam abonament w Pzu ale nie pokrywa mi tych bardziej specjalistycznych jak Hiv Toxo, pozostałe mam w ramach abonamentu, ciekawe czy rodzinna mi wypisze?
Miska2503 daj znać jak tam beta.
Zetaaa ból piersi i problem ze snem to jak na razie mój jedyny objaw.
-
Arielka wrote:Dziewczyny widziałam, że chyba coś tu pisałyście o ubezpieczeniach ale teraz nie mogę znaleźć na której stronie. Czy można się gdzieś jeszcze ubezpieczyć, żeby dostać jakąś kaskę po porodzie?
Hej witam się z rana
Co do ubezpieczenia to niestety najmniej jesy 8m-cy karencji, musiałabyś urodzić w listopadzie, żeby dostać kaskę -
Ja dziś pierwszy dzień mocniejszych mdłości, i się zastanawiam, czy nie przez dupka, którego biorę od wczoraj? Ja zniosę wszystko dla fasolki Jeść mogę, zaprzyjaźniłam się z sokiem jabłkowym więc zaparcia przeszły, więc byle do 13 tygodnia
Miłego dzionka kobiety -
Hej Kochane ja dzisiaj przy myciu zębów myślałam że nie dam rady i tak nie umyłam ich tak jak się powinno bo by się to źle skończyło ;p
Następnie po śniadaniu powtórka z rozrywki aż poty na mnie wyszły ale chwila i przestało, zastanawiam się czy to nie od dupka albo od witamin symnatal pro baby czy któraś z Was je bierze ?
Miłego dnia :* -
Witam i ja. Dzis troche mniejsze mdlosci. Mnie tez ciagnie do slonego, ostrrgo i kwadnego. Od slodkigo mnie odrzuca. Tak mialam rowniez w ciazy z synem, wiec moze cos w tym jest ze na chlopca. Ja tez mam usg 16 wiec rzeczywiscie wysyp bobosow bedzie.
-
Dzień dobry
Fatim i bardzo dobrze myślenie o tym co już było i tak nic nie zmieni w tej chwili a nie potrzebny Wam jest stres :-*
Polkosia ana nynusia i Ania współczuję Wam i szczerze polecam ten mamarin na mdłości od dwóch dni mam spokój . Fajnie jest wstać bez tego uczucia w żołądku
I co do ciągutek to zdecydowanie kwaśne słodkie ble nie jem nic co zawiera czekoladę oj dużo zmian tym razem heh dobrze w końcu mam okazję poczuć się i zrozumieć narzekanie nie których kobiet
Miłego dnia ja idę zaprowadzić te moje dzieciaki do szkoły i przedszkola zaglądnę potem :-* -
Płeć już dawno zaprogramowana więc nic nie zmienimy jedzeniem czy przebiegłością moim zdaniem to organizm się dopomina konkretnych witamin niż wróży płeć
I tak np może tym co chcą kwaśne brakuje wit. C a tym co słodkie chromu, magnezu ? Tym co nabiał wit. D, wapnia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:50
Ania24, aanaa, Kaśku, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Ja dziś poszłam na drugą betę po 48h. Zbadałam sobie też progesteron tak na wszelki wypadek. Wyniki koło 17. Modlę się żeby wszystko było ok!
Zmartwiłam się trochę tą informacją o wycofaniu kwasu foliowego. Biorę tej firmy od jakiś 2 tyg Najchętniej wyszłabym z pracy żeby pojechać do domku i sprawdzić nr seryjny. Ale nawet jak będzie inny to i tak tabletki pójdą do kosza. Jak tak w ogóle można dopuszczać do obrotu lek i nie przebadać go porządnie. Tym bardziej, że w większości kwas foliowy łykają kobiety w ciąży!!!
Ciągle mnie boli brzuch jak na @