Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśku wrote:Dokładnie! i mniej więcej wiedzieć co się tam u nas w brzusiach dzieje. Poza tym w ten sposób edukuję też M żeby wiedział co i jak. Bo tak to zadaje pytania śmieszne
Ja mam następną wizytę już w sobotę i już sie tak nie mogę doczekać !!!Kaśku lubi tę wiadomość
-
Kurczaki, cieszę się, że jestem po najgorszym oczekiwaniu na zarodek i serducho, jednak ze względu na kiepskie umiejscowienie fasolki ciągle jest wielkie ale..
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Kurczaki, cieszę się, że jestem po najgorszym oczekiwaniu na zarodek i serducho, jednak ze względu na kiepskie umiejscowienie fasolki ciągle jest wielkie ale..
Mersiak nie martw się! Najważniejsze że jest dzidzi i serduszko. Moja znajoma tez miała umiejscowienie w rogu macicy i u niej zarodek się obniżył z czasem i przemieścił w lepsze miejsce.
Tu na forum też już się zetknęłam z taką historią ale ... nie pamiętam nawet co to za wątek był...
Bądź dobrej myśli a na pewno wszystko będzie dobrze
I ciesz sie serduszkiem bijącymWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:20
-
Mersiak ja również wam kibicuję i skoro maluszek sobie uwił gniazdko i rośnie to znaczy że mu dobrze u Ciebie także nie zamartwiaj się, tak wiemy jest ciężko nie myśleć czasem źle ale szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko także uśmiech i oby do nastepnej wizyty szybko zleciało :-*
-
miska2503 wrote:Of wyznaczyło mi termin na 15 października, Monika, ale póki nie zobacze dużej bety nie daje wiary w to wszystko. Test zrobiłam dwa dni po spodziewanym terminie miesiączki.
miska2503, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o ból o USG to nie miałam.
Po czasami mi się zdarzało mieć bóle po mega długich i męczących
Mersiak nic się nie martw teraz to już będzie tylko dobrze- musi być
Co do zajadania się to właśnie się zajadam pastą jajeczną ze szczypiorkiem i rzodkiewką mmm...uwielbiam:)
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hej! Wybaczcie dziś po raz pierwszy nie nadrabiam zaległości w czytaniu. Coraz bardziej mnie rozkłada, zaczęło boleć ucho i gardło Cudownie. Leżę w łóżku, pod kołdrą z gorącą herbatą, laptopem i watą w uchu. Coraz bardziej biorą mnie mdłości, a mój ciążowy mózg już mnie wnerwia. To Was faktycznie idzie bardzo dużo na USG 17/02, ja Was troszkę wyprzedzę, bo już w tą niedzielę idę Dziś śniło mi się pierwsze USG. Fajne uczucie było. A co u Was słychać?
Acha, ja dziś zrobiłam gołąbkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:19
Małgorzatka lubi tę wiadomość