Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie raz bolał brzuch jak jedna kobita kiedyś nie mogła znaleźć mi drugiego jajnika! I nie znalazła! Czasami się na takich trafi, masakra tak mi nagmerała w środku poszukując, że cały wieczór się skręcałam w bólu. Ale jak lekarz delikatny to nie powinno nic boleć. Zauważyłam, że mężczyźni są delikatniejsi
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Byłam wczoraj u gina (naprawdę, uwielbiam moja p. dr!! jest przecudowna!), widziałam pęcherzyk i ciałko zółte:)) pod koniec lutego mam iśc na kolejne, juz wtedy będzie widoczny Dzidziusiek
Kaśku, Małgorzatka, FreshMm, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Hej kobietki
Mersiak no gratuluje piękny dzidziol :* po tych przebojach możesz troszkę odetchnąć a my wciąż będziemy trzymać kciuki :* :* :* :*
Dodam te skróty na waszą prośbę do pierwszego postu, nie ma problemu
Witaj Miska w naszych gronach Gratuluję Napisz przewidywany termin porodu i imie dopiszę Cię do naszej listy
Ja dzisiaj spędzam dzień z córami i tak mi zleciał szybko że wow teraz się kapią to mam chwilę żeby do Was napisać
Ania nie masz czego się bać bo dokładnie to samo zobaczysz bobaska z bijącym serduszkiem także ciesz się a nie zamartwiaj
-
zakocona wrote:Ja już tylko tydzień i zobaczę swoje cudeńko ♥ zaczęłam dni odliczać
-
mersiak wrote:Kaśku ale tak cudownie rozróżniać już części ciała
Dokładnie! i mniej więcej wiedzieć co się tam u nas w brzusiach dzieje. Poza tym w ten sposób edukuję też M żeby wiedział co i jak. Bo tak to zadaje pytania śmieszne
Ja mam następną wizytę już w sobotę i już sie tak nie mogę doczekać !!!
Małgorzatka lubi tę wiadomość