Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja będę miała USG o 8 rano we wt, żeby L przed pracą mógł ze mną pójść
TAK bardzo nie mogę się doczekac !
Myśmy dzisiaj poszaleli i zjadłam frytki z Maca i napilam się trochę coliMałgorzatka, Bunia86, polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
mersiak wrote:Nynusia super! Będziemy się szczególnie wspierały, masz już USG z zarodkiem ?
Idę dopiero 18tego na wizytę i już się nie mogę doczekać jedynie co, to wyszedł mi tydzień różnicy pomiędzy OM a USG jak byłam zobaczymy czy jakoś się to wyrówna, dowiem się 18tego -
A ja wcale nie mam takiego apetytu. Co prawda czuje głód w ciągu dnia, ale żeby szczególnie mi się czegoś chciało to nie bardzo. Dzisiaj upiekłam po raz pierwszy jabłecznik i wszystkim smakował, a dla mnie był za słodki, więc chyba wole kwaśne i słone:P W poprzedniej ciąży też zajadałam się kwaśnym, grapefruity jadłam cały czas, a jak już było ciepło to nektarynki. Potrafiłam zjeść cały koszyk w ciągu dnia:) Wtedy to było na chłopców. Ciekawe co teraz będzie:)
-
Nynusia kwasu foliowego nie odstawiaj
ja zażywam symnatal pro baby takei witaminki plus kwas foliowy
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dobranoc kochane Fatim ale to serię musiałabyś sprawdzić czy to ta na pewno . Nie denerwuj się na zapas . Niestety tak czasem bywa możesz pogadać z lekarzem jeśli się bardzo martwisz słonko :-*
Śpijcie smacznie :-* -
Fatim wrote:Nie mam już opakowania żeby sprawdzić serię...ja to mam zawsze szczęście. Mam nadzieję, że na tym etapie fasolka była jeszcze chroniona i nic do niej szkodliwego nie docierało...
-
Tak! Zobacz nawet na staraczkach teraz o tym cała dyskusja była Jedna dziewczyna pisała, że do 5 tygodni od OM zarodek w żaden sposób nie łączy się z krwiobiegiem
Fatim, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fatim, nie zamartwiaj się, krótko go brałaś a poza tym zapewne nie była to ta seria
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26