Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jem wszystko na razie bez zachcianek, ale jem dużo warzyw i owoców więc wydaje mi się, że mam dobrze zbilansowaną dietę i obecnie nie brakuje mi konkretnej witaminy ? Wiadomo, że z czasem zapotrzebowania się zmienią i też będzie mnie do czegoś ciągnąć
-
Wiadomo, że w pierwszej kolejności zależy mi na zdrowiu, ale jednak bardzo chciałabym córkę Może dlatego, że mój brat ma bardzo zły kontakt z rodzicami, a ja z siostrą wręcz przeciwnie. Chciałbym, żeby moje dziecko też było ze mną blisko Oczywiście chodzi mi o taki wiek szkolny, dorosłości. Seks uprawialiśmy też typowo na dziewczynę - od kilku dni przed owu i w konkretnych pozycjach i bez mojego orgazmu, bo podobnież chłopakom ciężej utrzymać się płytko Ale potem w dniu owu i dzień po też był seks, bo stwierdziliśmy, że już olewamy płeć i nawet orgazmy były, więc nie mam pojęcia co z tego wyniknieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fatim, pewnie masz rację z tymi witaminami, ale z drugiej strony to ja teraz jem rzeczy, na myśl których chciało mi się przed ciążą wymiotować Nienawidziłam ogórków kwaszonych, konserwowych, sałaty, a teraz jem to na potegęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fatim właśnie znalazłam taką informację:
UWAGA: Ten lek wydawany jest jedynie na receptę i informacja o wycofaniu dotyczy jedynie tego, przepisywanego przez lekarzy leku. Nie jest to popularny Folik, czy inna odmiana kwasu foliowego o mniejszej ilości substancji czynnej – Acidum Folicum.
http://akademiaporodu.pl/top-news/acidum-folicum-wycofany-z-obrotu/
Czyli ten co my bierzemy jest niby ok ale i tak pójdzie do kosza -
Ania24 wrote:Hej Kochane ja dzisiaj przy myciu zębów myślałam że nie dam rady i tak nie umyłam ich tak jak się powinno bo by się to źle skończyło ;p
Następnie po śniadaniu powtórka z rozrywki aż poty na mnie wyszły ale chwila i przestało, zastanawiam się czy to nie od dupka albo od witamin symnatal pro baby czy któraś z Was je bierze ?
Miłego dnia :*
Ania ja je biorę, codziennie do śniadanka, nie czuje sie po nich jakoś inaczej
A co do mycia zębów to jakaś masakra jest, po tym się w ogóle domyśliłam i test zrobiłam codziennie się z tym męczę
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Zakocona, nie świruj, to wzdęcia
polkosia ale mi poprawiłaś z rana humor
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nie no kotek fachowy hahaha
Zakocona jaki chudzielec jesteś widać malutką różnicę ja też zamierzam robić zdjęcia na pamiątkę ale tak po 8 tyg ja już zaczynam widzieć lekkuśkie uwypuklenie w podbrzuszu wzdeć nie mam zaparć też nie na szczęście i na raziezakocona lubi tę wiadomość
-
Zakocona, rozwaliła mnie twarz kota xD ;*
Dziewcyzny, ja będę nieco rzadziej pisać (chociaż czytam wszystko na bieżąco, bo ciekawe rzeczy tu są pisane), dopóki nie usłyszę serducha mojej fasolki. Na razie się relaksuję i staram myśleć o czymś innymMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Zakocona może faktycznie coś tam więcej widac super kot Też mam kota
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26