Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agu258 wrote:Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że z sesji w plenerze też będą takie piękne i że pogoda dopisze
wyobrazcie sobie, że rano była u nas kiepską pogoda,padało lekko, później jak wychodzilismy z domu to słońce świeciło, w kościele cały czas słońce świeciło, wyszlismy dalej słoneczko święci a wsiedlismy do auta i mega ulewa przez całą drogę na salę! Podjezdzamy i nie pada a słoneczko znów nam święci
szok po prostu
wyobrazcie sobie, że fotografka wzięła 1200 zł, było ich dwie, a zdjęcia przepiękne uważam! Jeszcze za taką cenę... A były z nami do oczepin i jeszcze plener w cenie
agu258 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Aguś, to rzeczywiście niedrogo. Zdjęcia rewelacyjne, a Wy pięknie wyglądaliście. Jeszcze raz samych cudowności na nowej drodze życia! :-*
agu258 wrote:Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że z sesji w plenerze też będą takie piękne i że pogoda dopiszewyobrazcie sobie, że rano była u nas kiepską pogoda,padało lekko, później jak wychodzilismy z domu to słońce świeciło, w kościele cały czas słońce świeciło, wyszlismy dalej słoneczko święci a wsiedlismy do auta i mega ulewa przez całą drogę na salę! Podjezdzamy i nie pada a słoneczko znów nam święci
szok po prostu
wyobrazcie sobie, że fotografka wzięła 1200 zł, było ich dwie, a zdjęcia przepiękne uważam! Jeszcze za taką cenę... A były z nami do oczepin i jeszcze plener w cenie
agu258 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8289bb1e374a.jpg
Dzisiejszess, zakocona, lojkalojka, madu, agu258, ola.321, agania, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Little Frog, linka220, onka, polkosia, miska2503, ewa13, ZakręconaOna, Lucy7, Lexie, Magnosia, estrella, PauLLa, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Agu pieknie;*moje ulubione z tych co wstawiłaś to to jak tańczycie;)oczywiscie czekamy na wiecej jak juz bedziesz miala.to ze deszcz padal to podobno dobrze wrozy, w dzien naszego slubu lalo przeokropnie, jak jechalismy do kosciola to juz tylko mzawka, a jak wyszlismy z kosciola to juz slonecxko do konca dnia;)szczescia kochana:*
agu258 lubi tę wiadomość
-
agu258 masz już piekne zdjęcia:) a plene zawsze wychodzi o niebo lepiej bo jż stres ginie z twarzy i do tego naturalne oświetlenie jest najlepsze. Trzymam kciuki za słońce, zobaczysz zdjęcia będą cudowne
agu258 lubi tę wiadomość
[/link]
-
IviQ wrote:ja Ci powiem ze my nap mamy w ten weekend też fuchę weselna i mamy zdjęcia opoczynając od błogosławieństwa, kościół i imrezę plus kręcenie filmu plus plener i bierzemy z dojazdem 900 zł bo to 50 km poza naszym miejscem zamieszkania :p
To u nas też 50 km jest od miejsca zamieszkania fotografówto faktycznie nie bierzecie dużo
-
Dziewczyny!!! Własnie dzwoniła moja Pani Doktor! CRP 40! Profesor miała rację!
Od dzisiaj dostaję antybiotyk i oby zmiany na serduszku Kornelka się cofnęły na dobre!agania, zakocona, IviQ, Blondik, onka, Little Frog, Lexie, Magnosia, jacusianka, PauLLa, soraya, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
Agu - ślicznie wyglądałaś!!
a brzuszki macie super!!mój bardziej okrągły niż wystający
Ursa - no to faktycznie bardzo wysokie CRP. Ja w zeszłym miesiącu miałam robione i wczoraj również (bo mam robić co miesiąc teraz). Wczoraj miałam 5,04 a norma do 5. Dobrze że już wiesz i oby wszystko się unormowało!! :*
A ja dziś mam pierwszy dzień z glukometrem i mierzeniem cukru... wczoraj przestudiowałam instrukcję i teraz pójdzie z górki!
miłego dniaagu258 lubi tę wiadomość
-
Lojkalojka kochana brzuszek świetny,widzę że córcia całuje brzuszek mamy? Moja Nikosia ma to samo mówi ze tak mocno kocha swoją siostrzyczkę ze juz by chciała żeby była na świecie (p.s jeszcze nie wie co ją czeka
hehe ).
IvQ brzuszek tez masz super zgrabnicha z Ciebie nie ma co:)
Ursa trzymamy kciuki będzie dobrze kochana...musi być dobrze :*
Dziewczyny wklejajcie zdjęcia brzuszków,lubię na nie patrzeć juz są takie mega ciążowe ze juz się ukryć ich nie da
Agu 258 na twoich zdj.ślubnych tez juz widać bylo przez sukienkę brzuszek
Zdjęcia pierwsza klasa a ty jak księżniczka i tak miało byćIviQ, agu258, estrella lubią tę wiadomość
-
Agu Ty ksiezniczko ! Przepiękne zdjęcia , wow !!!
Iviq masz figurkę pieknieee :*
Lojkaaa Twoje zdjęcie jest urocze , moja bratanica tez tak robiale masz racje jeszcze nie wie co ja czeka hehe , ale jest kochana :*
Ursa teraz będzie już tylko lepiej zobaczysz ! :*IviQ, agu258 lubią tę wiadomość
-
Battinka corka dostala szlau na punkcie brata
Oby tak bylo tez po narodzinach . Teraz jak jestesmy poza domem to zwraca uwage na wszystkie bobasy i piszczy z zachwytu , ze juz niedlugo i ona bedzie miala baraciszka i bedzie calowala jego malutkie stopy
Ciesze sie , ze ona jest juz na tyle duza , ze mozna jej wszystko wytlumaczyc jak bedzie wygladalo teraz nasze zycie .Ze bede miala teraz dwie iskierki do kochaniaBATTINKA lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015