Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beeblu wrote:Dziewczyny, w związku z wcześniejszą dyskusją na temat porodów małe pytanko:
Czy któraś z Was planuje rodzić w którymś ze szpitali w Krakowie???
Fajnie byłoby się spotkać na porodówce
Beeblu, jesli wszytsko będzie ok, to będę rodzić w Żeromskim, jelśi coś się bedzie działo lub będzie przed 38 tyg to Ujastek albo Kopernik.
W ogóle jesteśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 17:54
Beeblu lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
miska, tutaj: allegro kaja baby łącznie z usztywnianym rożkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:22
miska2503 lubi tę wiadomość
-
Kasia, cały czas się waham nad szpitalem... Do Wilanowa mam strasznie daleko, a czytałam, że oni często na cc wysyłają bez potrzeby (bo im się nie chce czekać na SN).
Też czuję ruchy dość delikatnie. Czasem mi jedynie tak przywali, że muszę siku leciećZazwczaj właśnie w pęcherz celuje.
Bakterii mam 83 przy normie do 130, więc jest OK.
A przytyłam w ostatnie 3 tygodnie dokładnie 1,5 kg, więc chyba książkowoMam dopiero 1 kg więcej od wagi początkowej.
Kasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No to u mnie to już kompletną rewolucja. Na chwilę obecna jestem na równo z waga wyjściową (nie wymiotowalam ani razu) jem normalnie, owoców sporo, czekolada też nie gardze, chociaż staram się z tym walczyć. Wazylam 68 kg i mam 168. Także mam nadzieję, że nie ruszy z kopyta, a po porodzie uda mi się szybko zrzucić. Kto wie, może uda się ważyć mniej niż przed. W końcu karmienie, a później bieganie za dzieciaczkiem chyba też przyspiesza ten proces
-
Little Frog, ja pół roku po porodzie już byłam szczuplutka, a gdy moja przyjaciółka zobaczyła mnie po roku karmienia, stwierdziła, że wyglądam jakby mnie z Oświęcimia wypuścili. Był to wtedy dla mnie cudowny komplement, bo w ciąży przytyłam 21 kg. Tylko moja córka była strasznie żarłoczna.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Kasia82 to na pewno nie po owocach. Owoce co prawda maja duzo fruktozy ale i tak sa lepsze od wielu innych rzeczy, bardziej tucza soki owocowe jak już.
poza tym te kg to może być zatrzymana woda. Owoce naprawde nie są tuczące chyba ze avokado i banany. No chyba że jesz naprawde to w kg. Ale np kilogram truskawek do tego arbuz, i pół kg czereśni dziennie nie są w stanie zbroić.
Arielka jeny moze leć na IP. paracetamol ale czysty mozna jeszce brać
ewa13 ja też czułam bardziek ok 20 tyg. Myslę że miejsca ma mniej by się rozciągnąć i kopać tak, ale może się mylę
co do wagi to ja mam 6 na plusie. Owocę jadłam i będę jeść. ALe nie jadam słodyczy, ani nie pijam słodkich napoi, nie uzywam smarowania na chleb i generalnie od dawna zdrowo się odżywiam. Tylko apetyt mi rośnie i jem 2 kanapki diznnie wiecej i troche wiecej obiadu no i lody ale tego nie traktuje jak słodycze hihi
Kasia82, Little Frog lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
a ja dzis byłam u brata i przy okazji już zabrałam co nie co
mam łóżeczko i bujak i pojemnik na brudne pampersy. Wiecej nie ogarnelismy. bo pracownik zostawil auto w garazu i nie dalo sie kartonow z ciuszkami i zabawkami posciagac. Ale najbardziej zadowolona z bujaka jestem bo jest czaderski. Wózka i nosidełka nje brałam, bo na razie nie mam gdzie trzymaćLittle Frog, stokrotka25 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
U mnie w polu widzenia też jest do tylu, Zakocona. A te do 130 to jakieś inne wartości chyba. Też mam 15, jak teraz patrzę.
A co do owoców, to ja jem średnio kilogram dziennie. Teraz mam fazę na czereśnieA do tego zdarzy mi się jakiś batonik czy puszka/szklanka soku czy słodzonego napoju, więc nie jest źle
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fuck, cały mój wywód skasowałam, a piszę na tablecie
Kasiu, szczerze to ja taki tekst też bym uznała za komplement. Ja wiem, że takie drobniutkie osoby często narzekają, że nie mogą nawet kilograma przytyć i że np cycków brak, ale mi to się marzy płaski brzuszek i szczuplejsze ramiona, bo nawet mój młodszy brat mówi, że chciałby mieć takie jak ja i dla mnie to wcale nie jest komplement.
Ale ja to ogólnie zawsze byłam zakompleksiona....
Teraz w sumie jest już lepiej, bo mam męża, czekamy na nasze maleństwo, więc absolutnie nie mogę powiedzieć, że jestem nieszczęśliwa.
Zakocona, ja też chyba skorzystam z tego linka co podrzuciłaś, bo widzę, że bardzo przyzwoite ceny
PS mi też narobiłyście takiej ochoty na tę chałkę, że jutro postaram się zrobić, chociaż mam sporo jeszcze na głowie, bo pojutrze przyjeżdżają teściowie na kilka dni i muszę sobie wszystko ładnie zaplanowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:14
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Ja wam powiem dziewczyny ze moje sny mnie przerazaja... Dziś śnił mu się mój maluszek i to było piekne! Później ze po porodzie od razu wam go wklejalam na bellyale reszta... Policja , gwalciciele , ze ktoś mi brzuch ściska , ze nie mogę oddychać , ze psy mnie gryza matko!!! Zawsze miałam sny ale te są tak nasilonne ze na prawdę...
Miłego dnia :* -
Witam się z samego rana
Dziś badanie na krzywą cukrową.. A ja juz jestem głodna :-o
Szczęśliwa mamusiu,jeju jakie sny!Współczuję.. Ja jak mam takie straszne to potem cały dzien jestem zdenerwowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 05:52
szczesliwa_mamusia21, stelianka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c3b9ee4b00e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/051d76626033.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acbf0537bc0c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c5be278d8f3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a2845d3a338.jpg
Mam dopiero 40 zdj więc wrzucam kilka byscie poogladalywybaczcie ale zalatana jestem i nie mam kiedy Was poczytać :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 07:03
miska2503, lojkalojka, Little Frog, zakocona, madu, Lucy7, jaroszka, polkosia, binka76, linka220, Blondik, ss, Lexie, onka, agania, ola.321, szczesliwa_mamusia21, stelianka, Aleksandra90, Magnosia, estrella, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość