Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy co to będzie z tą cukrzycą.
Blondik, wiem, ze teraz farby do ścian są antyalergiczne i nietoksyczne, więc nie powinny źle działać, poza tym farby którymi malowalismy w zesżłym roku , nie smierdziały. Też nas czeka malowanie, pewni będe pomagac, ale mimo wszystko kupie maseczkę i będe mocno wietrzyć, a kaloryfery do pomalowania zostawię mężowi bo te farby to juz większy syf.21.10.2015 Leon -
ja malowac nie zmaierzam, ale zbytnio nie mamsie gdzie podziac, bo rodzice tez zaczeli remont. chodzi mi o to czy wystarczy wietrzyc jeden dzien? zamierzamy pomalowac sufit i odswiezc sciane przy oknie, bo tak to mam tapety. Nie chce wielkich zmian, bo jetsesmy w trakcie budowy domu i dopiero tam poszaleje z urządzaniem
-
Jestem juz po glukozie,wypiłam bez cytryny,nie była taka zła,spodziewałam się gorszego smaku
2 godz minęły szybko zwłaszcza,ze byłam z koleżanką to sobie pogadałysmy :)Wyniki dziś po 15.. zobaczymy..
Agu!!! Przepiękne zdjecia,nie mogę sie napatrzeć!
Śliczne brzuszki pokazujecie.. a jeszcze nie tak dawno były takie malusie
Ursa! Jakie dobre wieści!! Ufff..szczesliwa_mamusia21, linka220, agu258, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam problem
pomozcie, moze bedziecie wiedzialy
Chodzi o toxo:
IgG ujemne.
IgM z 1 trymestru: 4,55 AU/ml
IgM z wczoraj: 4,60 AU/ml
>6 wynik negatywny.
Tydzien temu w srode zjadlam niedomyty kawalek salaty z ogrodu - maz myslal, ze jest umyta i tak mi kanapki zrobil. Wzielam jednego gryza tylko.
Co myslicie o wynikach?
Agu cudowne zdjeciaagu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola.321 wrote:hej wszystkim
Agu - ślicznie wyglądałaś!!
a brzuszki macie super!!mój bardziej okrągły niż wystający
Ursa - no to faktycznie bardzo wysokie CRP. Ja w zeszłym miesiącu miałam robione i wczoraj również (bo mam robić co miesiąc teraz). Wczoraj miałam 5,04 a norma do 5. Dobrze że już wiesz i oby wszystko się unormowało!! :*
A ja dziś mam pierwszy dzień z glukometrem i mierzeniem cukru... wczoraj przestudiowałam instrukcję i teraz pójdzie z górki!
miłego dnia[/url]
[/url]
-
Cześć wszystkim
Agu, byłaś piękną Panną Młodą!!!
Ursa, cieszę się, że diagnoza pani profesor się potwierdziła
Green, myślę, że to zbyt mała różnica w wyniku, by miała jakiekolwiek znaczenie. Najważniejsze, że wynik ujemny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:40
polkosia, zakocona, green, madu, szczesliwa_mamusia21, Lexie, IviQ, ola.321, onka, Blondik, ss, agu258, estrella, soraya, Bąbelek, ewa13, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Stelianka u mnie to zalezy od dnia , wczoraj bym tylko spala a dzis posprzatalam pomylam podlogi , pojechalam do sklepu rowerkiem zakupki a teraz zabieram sie za obiadek i pieke chalkeeee ! Takze to roznie u mnie ale senne i meczace dni tez mam
Swoja droga podroz rowerem po zakupy to katorga ! Masaaakra
ps. drozdze 49gram ! Nie wiem jakim cudem ja myslalam ze paczuszka ma 5 gram hehe
Magnosiu jaki cudny domekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:03
Magnosia, stelianka, estrella lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu to pieczemy dziś razem:) jak zrobisz pochwal się swoim dziełem
Stelianka, u siebie na razie nie obserwuję spadku formy, ale przypuszczam, że do czasu:)
Magnosiu, piekkny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:12
Magnosia, szczesliwa_mamusia21, stelianka, estrella lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dziękuję dziewczyny :*
Stelianka, ja mam coraz większą zadyszkę i szybciej się męczę. Po za tym boli mnie spojenie i wiązadła. Może to nie to samo, to w pierwszym trymestrze, ale formę mam poniżej średniejJak mam bardziej aktywny dzień, np. wybiorę się na zakupy do CH, to potem padam na twarz
stelianka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Lexie super ze tak Ci poszlo!
Ja nie mam takiego badania ze musze cos pic
sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie
Szczęśliwa mamusiu,widocznie u Was jest inaczej,pewnie w wywiadzie lekarz stwierdził,że nie masz predyspozycji do cukrzycy i nie zlecił takiego badania.Nie martw się! :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość