Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rzadko kocham się z moim D bo jakoś nie mam ochoty
czasami owszem ale libido w ciąży sięga prawie zera ...
A na poczatku to wszędzie i wszystko chyba bym wybzykala haha
Kochana bo My takie pocieszycielki
Ale co do brzucha to mi nie przeszkadza za mocno jeszcze ale juz zaczyna powoli rosnąć wiec juz niedługo pewnie ...Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolkosia ja dzis o 18 zjadlam kebaba w ciescie od pizzy wiec prawie jak pizza, a na glukoze ide jutro i mam zamiar byc ok 7 w laboratorium zeby sniadanie zjesc tak jak zwykle czyli po 9
nie sadze zeby to mialo jakis wplyw na wyniki, tyle godzin przerwy w zupelnosci wystarczy
Czyli jutro razem bedziemy mialy te watpliwa przyjemnosc... Mam nadzieje ze wypije i nie bede wymiotowalapolkosia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja rzadko kocham się z moim D bo jakoś nie mam ochoty
czasami owszem ale libido w ciąży sięga prawie zera ...
A na poczatku to wszędzie i wszystko chyba bym wybzykala haha
Kochana bo My takie pocieszycielki
Ale co do brzucha to mi nie przeszkadza za mocno jeszcze ale juz zaczyna powoli rosnąć wiec juz niedługo pewnie ...
Zakręconą pokaz brzucha -
Polkosia napewno bedzie ok
trzymamy kciuki ja idę w piątek albo w przyszły poniedziałek
tylko nie wiem czy to nie za wcześnie, ale giń mi kazał juz przyjść z wynikami....a gina mam 7 lipca....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 22:44
-
nick nieaktualnyDziewczyny sciagnelam sobie serial Call the midwife (z pamietnika poloznej) wspanialy jest
naprawde polecam.
Jest przecodowny normalnie!
A ja mam juz takiii duzy brzuch, masakra.. i boje sie porodu, a byl taki czas, ze bylam pozytywnie nastawiona.. to w psychice raczej jakis strach, a nie wiem skad.
Ja w srode na glukoze, mi tydzien kazali tylko gotowane jesc itd itp, no psychiczni.. i 12 godzin przed pobraniem nic nie jesc.. lekko strawna kolacje! Czy tylko ja mysle, ze to jakies nienormalne? Nikogo nie znam kto by takie farmazony slyszal -
Mi się wydaje, że ja mam już ogromny brzuch ale jak z kimś gadam i mówię,że koncówka 6 miesiąca to mówią, że mały
http://pl.tinypic.com/r/2mquq9x/8Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 22:56
jaroszka, lojkalojka, Nynusia, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Chyba chore
Ja kiedyś jak miałam glukozę robiona to normalnie zjadlam na kolacje co chciałam ...
Co do porodu Ja jakoś niekoniecznie się boje a co do tego serialu kiedyś juz slyszala m od kogoś ze fajny i poszukam może znajdę to obejrze.
Swinko trzymaj:)jaroszka lubi tę wiadomość