Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annggela bardzo ładna stylizacja ślubna
czekam jeszcze na foto w całej okazałości
Arielka może na te bóle pleców, posmaruj te miejsce Amolem ? Zapytaj lekarza czy wolno to bardzo dobry ziołowy lekwiem ze na pewno nie możemy go pić ( ja zawsze piłam wczesniej na bóle żołądka).. ale super dziala na bóle głowy jak sie smaruje skronie, lub ból zęba a także zatok czy gardla ..
Blondik urocza Madziaannggela, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja bawiłam się wczoraj na weselu
w szpilkach wytrzymałam do końca mszy
potem przebrałam na balerinki ..
bez szaleństw na parkiecie tańczyliśmy sporo, jednak dla bezpieczeństwa tylko razem. Dzis dokuczają mi tylko duże zakwasy , brzuszek nie twardniał, nie bolał Maluszek jedynie ruszał sie intensywnie ale to przez dość głośną muzykę
Białą sukienkę miałam do kościoła a czarną na weselu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fb831a7edb0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b39dee8be42.jpg
niestety nie obyło sie bez nieprzyjemnego incydentu - ktos ukradł mi torebkę z całymi dokumentami , kluczami od mieszkania, auta , kosmetykami i telefonem w srodku no i sama torebka także zniknęła ..ale zablokowałam już dowód osobisty i kartę do bankomatu bo to w zasadzie było najwazniejsze a dzis jade na policje zgłosić kradziez telefonu może a nóż widelec ...
annggela lubi tę wiadomość
-
Lili obie kiecki rewelacyjne!!!! Szkoda torebki z zawartością, ale moze ktoś z gości sie pomylił?! Moze warto zadzwonić do pary młodej niech sie wypytują....spróbuj kochana!
Nynusia ja na początku będę takiego małego ubierać w pajacyki są najwygodniejszy, a dopiero potem, gdzieś od 3 miesiąca body+rajstopki. To wynika z obserwacji mojej siostry.lili_madlen, Nynusia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
no tak wsumie mozna nazwac to plusem , oby sie wyjasnilo. Hm faktycznie moze ktos sie pomylil ale mysle ze juz dawno by zauwazyl i zadzwonil na numer z telefonu albo dal jakos znac , a jak telefon wylaczony to nie sadze ze to pomylka
ale obym sie mylila !
-
jaroszka wrote:Lili obie kiecki rewelacyjne!!!! Szkoda torebki z zawartością, ale moze ktoś z gości sie pomylił?! Moze warto zadzwonić do pary młodej niech sie wypytują....spróbuj kochana!
Nynusia ja na początku będę takiego małego ubierać w pajacyki są najwygodniejszy, a dopiero potem, gdzieś od 3 miesiąca body+rajstopki. To wynika z obserwacji mojej siostry.
Ja zamiast rajstopek polecam polspiochy, ciężko jest na te nózię Male pakowac takie obcisle rajstopy. Ja polspipchy zakladama juz tak jak mala miala 3tygodnie. Urodzona byla w zimie, a jak gdzies wychodziliśmy to zakladalam na nie cienkie dresy i bluze~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie przesadzajcie z tymi rajstopami jeansami i uciskiem, dziecko nie szkalnka :Pja ubieralam rajstopy, przecierz one nie sa tak ciasne zeby na sile wciskac?! I ubieralam rajtuzki spodenki na to kombinezon i wiedzialam ze dzidzia ma cos przylegajacego i nie jest jej chlodno.
Kazda jak urodzi to bedzie wiedziala, co lubi ubierac itd.jaroszka lubi tę wiadomość
-
Nenka, dokladnie dlatego nie ma co krytykować, ja wole jak dziecko ma luźno, a nie jest opiete w rajtuzy. Ja sama rajstop nie lubie, bo mnie cisną. Polspiochy dla mnie sa najlepsze.
I tu nie chodzi o to, ze mu się krzywda stanie, tylko dziecku tez wygoda sie należyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 16:05
~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
A ja caly dzien sprzatalam, kuchnie z duzym pokojem, sypialnie. Troszke slabo mi sie zrobilo, chwilke odpoczne i zrobie sobie kolacje. Powiedzialam mezowi ze boje sie leciec we wtorek, ze to troche za szybko i przylece w niedziele. na spokojnie ogarne cale mieszkanie, pokoj po pokoju, w kazda szuflade zajrze
najlepiej mi sie robi porzadki gdy jestem sama. Co do tego sluzu to juz nie ma, zobacze jak to jutro bedzie wygladalo.
-
annggela wrote:A ja caly dzien sprzatalam, kuchnie z duzym pokojem, sypialnie. Troszke slabo mi sie zrobilo, chwilke odpoczne i zrobie sobie kolacje. Powiedzialam mezowi ze boje sie leciec we wtorek, ze to troche za szybko i przylece w niedziele. na spokojnie ogarne cale mieszkanie, pokoj po pokoju, w kazda szuflade zajrze
najlepiej mi sie robi porzadki gdy jestem sama. Co do tego sluzu to juz nie ma, zobacze jak to jutro bedzie wygladalo.
Laski a co do kopytek i sosów to jasne , ze sama ! Dużo znaczniejsze niż sklepowe:) ja kocham gotować i patrzeć jak później smakuje:) hihi
Mam powiedzieć jak robię sos grzybowy ? Grzyby gotuje w wodzie , wyjmuje je jak się ugotuja i siekam , wrzucam znów do tej wody i do tej wody dorzucam cebulke wczesniej zeszklona na maselku z sola , pieprzem i odrobina cukru:) razem się gotuje potem doprawiam to wszystko bazylia , majerankiem i odrobina jeszcze do smaku sola i pieprzem:) dolewam wody i się dusi a puplety robię normalnie jak na mielone , obtaczam w buleczce tartej i posmazam z oby stron kulki i wrzucam do sosu i się razem dusi parę minut i one przesiakaja sosem wiec lekko Miekna ale nie rozpadają się !i wsio
jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość