X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka super , ja mam obok kika chyba sie jutro wybiore, sa swietne ! to bardziej takie skarpetko buciki ?

stokrotka , chyba sobie zrobie jakies badania jak pojade do Polski , moze faktycznie cos w wynikach ! Dziekuje :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest taka gruba frotta :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela bardzo ładna stylizacja ślubna :) czekam jeszcze na foto w całej okazałości :)

Arielka może na te bóle pleców, posmaruj te miejsce Amolem ? Zapytaj lekarza czy wolno to bardzo dobry ziołowy lek :) wiem ze na pewno nie możemy go pić ( ja zawsze piłam wczesniej na bóle żołądka).. ale super dziala na bóle głowy jak sie smaruje skronie, lub ból zęba a także zatok czy gardla .. :)

Blondik urocza Madzia :) <3

annggela, Blondik lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bawiłam się wczoraj na weselu :) w szpilkach wytrzymałam do końca mszy :P potem przebrałam na balerinki ..:) bez szaleństw na parkiecie tańczyliśmy sporo, jednak dla bezpieczeństwa tylko razem. Dzis dokuczają mi tylko duże zakwasy , brzuszek nie twardniał, nie bolał Maluszek jedynie ruszał sie intensywnie ale to przez dość głośną muzykę :)

Białą sukienkę miałam do kościoła a czarną na weselu :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fb831a7edb0.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b39dee8be42.jpg

niestety nie obyło sie bez nieprzyjemnego incydentu - ktos ukradł mi torebkę z całymi dokumentami , kluczami od mieszkania, auta , kosmetykami i telefonem w srodku no i sama torebka także zniknęła ..:( ale zablokowałam już dowód osobisty i kartę do bankomatu bo to w zasadzie było najwazniejsze a dzis jade na policje zgłosić kradziez telefonu może a nóż widelec ...

annggela lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amol dozwolony, mój lekarz zalecał na smarowanie miejsc, które bolą :)

lili_madlen, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak właśnie wydawało mi się mocno że Amolem właśnie można :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili super kiecki ! Dobrze ze super sie bawilas ! :)
    a swoja droga ukrasc torebke na weselu ? o matko ... nawet nie mam slow na to , mam nadzieje ze jakos sie wyjasni !

Ja tez uzywam amolu :)

lili_madlen lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili obie kiecki rewelacyjne!!!! Szkoda torebki z zawartością, ale moze ktoś z gości sie pomylił?! Moze warto zadzwonić do pary młodej niech sie wypytują....spróbuj kochana!

Nynusia ja na początku będę takiego małego ubierać w pajacyki są najwygodniejszy, a dopiero potem, gdzieś od 3 miesiąca body+rajstopki. To wynika z obserwacji mojej siostry.

lili_madlen, Nynusia, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia dziekuje :) także mam taka nadzieje że się wyjaśni :) tez nie wiem jak mogą ludzie zrobić coś takiego... No ale chociaż pocieszający jest fakt że to nie moja rodzina bo to było wesele koleżanki i nie znałam tych ludzi ..:( :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wsumie mozna nazwac to plusem , oby sie wyjasnilo. Hm faktycznie moze ktos sie pomylil ale mysle ze juz dawno by zauwazyl i zadzwonil na numer z telefonu albo dal jakos znac , a jak telefon wylaczony to nie sadze ze to pomylka :( ale obym sie mylila !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka widzę, że masz też tak jak ja ciśnienie jak u trupa :D ja tez pije rano kawke z samego mleka i dwie łyżeczki inki i jedna kawy rozpuszczalnej. Inaczej moje serce chyba by przestało bić :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Lili obie kiecki rewelacyjne!!!! Szkoda torebki z zawartością, ale moze ktoś z gości sie pomylił?! Moze warto zadzwonić do pary młodej niech sie wypytują....spróbuj kochana!

Nynusia ja na początku będę takiego małego ubierać w pajacyki są najwygodniejszy, a dopiero potem, gdzieś od 3 miesiąca body+rajstopki. To wynika z obserwacji mojej siostry.

Ja zamiast rajstopek polecam polspiochy, ciężko jest na te nózię Male pakowac takie obcisle rajstopy. Ja polspipchy zakladama juz tak jak mala miala 3tygodnie. Urodzona byla w zimie, a jak gdzies wychodziliśmy to zakladalam na nie cienkie dresy i bluze

~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajcie z tymi rajstopami jeansami i uciskiem, dziecko nie szkalnka :Pja ubieralam rajstopy, przecierz one nie sa tak ciasne zeby na sile wciskac?! I ubieralam rajtuzki spodenki na to kombinezon i wiedzialam ze dzidzia ma cos przylegajacego i nie jest jej chlodno. :)
    Kazda jak urodzi to bedzie wiedziala, co lubi ubierac itd. :)

jaroszka lubi tę wiadomość

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, dokladnie dlatego nie ma co krytykować, ja wole jak dziecko ma luźno, a nie jest opiete w rajtuzy. Ja sama rajstop nie lubie, bo mnie cisną. Polspiochy dla mnie sa najlepsze.
    I tu nie chodzi o to, ze mu się krzywda stanie, tylko dziecku tez wygoda sie należy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 16:05

~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pytam właśnie bo z każdej strony inaczej mi mówią ale zakupiłam parę polspiochow jedne rajtuzki i pare pajacykow i zobaczymy co się lepiej sprawdzi :)

Ale dziś senny dzień ehh spalabym na okrągło za to mała cały dzień aktywna

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly dzien sprzatalam, kuchnie z duzym pokojem, sypialnie. Troszke slabo mi sie zrobilo, chwilke odpoczne i zrobie sobie kolacje. Powiedzialam mezowi ze boje sie leciec we wtorek, ze to troche za szybko i przylece w niedziele. na spokojnie ogarne cale mieszkanie, pokoj po pokoju, w kazda szuflade zajrze ;) najlepiej mi sie robi porzadki gdy jestem sama. Co do tego sluzu to juz nie ma, zobacze jak to jutro bedzie wygladalo.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela Ty kochana tak nie szalej jak jestes sama w domku!
    Ale swoja droga nalatasz sie tymi samolotami , tez mnie kusza hm no moze jeszcze skorzystam 2h niecale i jestem w domu to jest mega plus :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    A ja caly dzien sprzatalam, kuchnie z duzym pokojem, sypialnie. Troszke slabo mi sie zrobilo, chwilke odpoczne i zrobie sobie kolacje. Powiedzialam mezowi ze boje sie leciec we wtorek, ze to troche za szybko i przylece w niedziele. na spokojnie ogarne cale mieszkanie, pokoj po pokoju, w kazda szuflade zajrze ;) najlepiej mi sie robi porzadki gdy jestem sama. Co do tego sluzu to juz nie ma, zobacze jak to jutro bedzie wygladalo.
    Kochana Ja latami samolotem co dwa miesiące max mniej więcej do Pl i z Pl do UK ... Być może masz to przez lot samolotem bo dziecko jednak cisniemie dostaje juz bo jest dość duże ... Musisz co max godzinę wstawać rpzprpstowac nogi , i cały czas pić wodę , cały czas ... Ja do tego się stosuje i nic mi nie było ani razu i mam nadzieje ze nie będzie !
    Laski a co do kopytek i sosów to jasne , ze sama ! Dużo znaczniejsze niż sklepowe:) ja kocham gotować i patrzeć jak później smakuje:) hihi
    Mam powiedzieć jak robię sos grzybowy ? Grzyby gotuje w wodzie , wyjmuje je jak się ugotuja i siekam , wrzucam znów do tej wody i do tej wody dorzucam cebulke wczesniej zeszklona na maselku z sola , pieprzem i odrobina cukru:) razem się gotuje potem doprawiam to wszystko bazylia , majerankiem i odrobina jeszcze do smaku sola i pieprzem:) dolewam wody i się dusi a puplety robię normalnie jak na mielone , obtaczam w buleczce tartej i posmazam z oby stron kulki i wrzucam do sosu i się razem dusi parę minut i one przesiakaja sosem wiec lekko Miekna ale nie rozpadają się ! :) i wsio

jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona dzieki :) to byc moze jutro zaserwuje podobny obiadek dla męża :)

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki poratujcie na papierze toaletowym pojawił mi się śluz taki galaretowaty ciągnący bezbarwny i zastanawiam się co to czy nic groźnego? Zawsze taki miałam przepowiadajacy owulke ale lekko brązowy a ten jest przezroczysty

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ