Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, myślicie, że jak zjadłam na kolację o 20 jakieś 3 kawałki pizzy, to mogę iść o 10 na glukozę? Nie obżarłam się jakoś specjalnie, ale musiałam zrobić, bo ciasto miałam gotowe, a w sumie teraz tak myślę, że jutro pasuje mi iść. Chyba nie powinno zafałszować wyniku, bo minie 14h?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia wrote:Dziewczynki poratujcie na papierze toaletowym pojawił mi się śluz taki galaretowaty ciągnący bezbarwny i zastanawiam się co to czy nic groźnego? Zawsze taki miałam przepowiadajacy owulke ale lekko brązowy a ten jest przezroczysty
Ja mam często takie gluty śluzowe, podobno to normalneNynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia wrote:Ojej Polkosia a do 12wytrzymasz bez jedzenia? Ja o 7 juz jestem baaaardzo głodna;)
Dzięki dziewczyny uspokoiłyscie mnie
Ja dopiero o 9 wstajęJakoś dam radę.
Nynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczesliwa mamusiu nie jestem sama nade mna mieszkaja znajomi, teraz ich corka spi ze mna bo mi tak smutno nocami samej a oni akurat gosci maja
Zakreconaona z tym piciem wody sie dostosuje ale co do wstawania to chyba sensu nie ma bo lece 1h 20 min.
Tymczasem trzymalam maseczke na wlosach ze 3/4 h, peeling zrobiony , takie male spazaraz cos jeszcze wymysle i spac
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Dziewczynki poratujcie na papierze toaletowym pojawił mi się śluz taki galaretowaty ciągnący bezbarwny i zastanawiam się co to czy nic groźnego? Zawsze taki miałam przepowiadajacy owulke ale lekko brązowy a ten jest przezroczysty
Nynusia odnośnie ubioru to zobaczysz że jak urodzisz bejbiczka to matczyna intuicja Ci sama podpowie co i jak masz robić bo naprawde 1000kobiet i 1000sposobow
Ajeslu chodzi o śluz galaretowaty to czy mi wierzysz czy nie to mam go prawie codziennie dziwne to dla mnie ale dr mówi ze jest wszystko dobrze i widocznie taka moja fizjologia.
-
polkosia wrote:Dziewczyny, myślicie, że jak zjadłam na kolację o 20 jakieś 3 kawałki pizzy, to mogę iść o 10 na glukozę? Nie obżarłam się jakoś specjalnie, ale musiałam zrobić, bo ciasto miałam gotowe, a w sumie teraz tak myślę, że jutro pasuje mi iść. Chyba nie powinno zafałszować wyniku, bo minie 14h?
Polkosia szczerze? Ja jadłam o 21 a o 8rano byłam na glukozie,zresztą dr mi nic nie mówił ze mam jakos szczególnie się do tego badania przygotować
A wiecie jaką miałam glukozę? To juz mówię: Przed obciążeniem 65 a po obciążeniu 85po prostu byłam w szoku bo jestem na co dzień pożeraczem tych pustych kalorii(słodyczy). No i nie ma się co dziwić ze i badanie z glukozą smakowało;)
jaroszka, Nynusia, Bąbelek, polkosia lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Szczesliwa mamusiu nie jestem sama nade mna mieszkaja znajomi, teraz ich corka spi ze mna bo mi tak smutno nocami samej a oni akurat gosci maja
Zakreconaona z tym piciem wody sie dostosuje ale co do wstawania to chyba sensu nie ma bo lece 1h 20 min.
Tymczasem trzymalam maseczke na wlosach ze 3/4 h, peeling zrobiony , takie male spazaraz cos jeszcze wymysle i spac
Angela jaki peeling stosujesz ? Podobno w ciazy nie mozna....a ja tak lubię...muszę poszukać jakiś naturalnych sposobów -
W kwestii sluzu to ja nawet juz nie zwracam na to uwagi, bo ja mam ciagle mokro w gaciach i ten śluz jest raz rzadki, raz gesty
Myśle, ze lepiej jak jest niż jak go nie ma, to objaw zdrowej ciazy, wiec nie martw sie Nynusia!
-
Mozna a nawet trxeba peelingowac sie w ciazy bo kremy lepiej sie wchlaniaja, tylko wiadomo delikatnie brzuch i piersi.ja stosuje przez cala ciaze i nic sie dzieje poza tym ze wlasnie olejek na rozstepy sie lepiej wchlania i skora gladsza.z tego co wiem to tylko chemicznego nie mozna.