X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja takie gluty galaretowate przezroczyste miałam jak zaraz po przytulankach aplikowalam sobie dopochwowo Lutke

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a serduszkowalas moze?

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale i wczoraj i dziś a tylko dziś mi się to pojawilo

l22nhdgeccid541p.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po serduszkowaniu to raczej normalne. Tez wtedy mam taki sluz nastepnego dnia przewaznie.

polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślicie, że jak zjadłam na kolację o 20 jakieś 3 kawałki pizzy, to mogę iść o 10 na glukozę? Nie obżarłam się jakoś specjalnie, ale musiałam zrobić, bo ciasto miałam gotowe, a w sumie teraz tak myślę, że jutro pasuje mi iść. Chyba nie powinno zafałszować wyniku, bo minie 14h?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Dziewczynki poratujcie na papierze toaletowym pojawił mi się śluz taki galaretowaty ciągnący bezbarwny i zastanawiam się co to czy nic groźnego? Zawsze taki miałam przepowiadajacy owulke ale lekko brązowy a ten jest przezroczysty

Ja mam często takie gluty śluzowe, podobno to normalne :)

Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Polkosia a do 12wytrzymasz bez jedzenia? Ja o 7 juz jestem baaaardzo głodna;)

Dzięki dziewczyny uspokoiłyscie mnie

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja bym poszła mnie gin nie mówił żebym jadła inaczej przed glukoza

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Interesujący artykuł aczkolwiek dość przerażający:

http://www.polishclub.org/2015/05/24/dr-jerzy-jaskowski-rodzice-nie-kupujcie-dzieciom-lodow/

Ja zazwyczaj jem lody grycana, a Wy? Ciekawe, czy to sa lody dobrej jakości....

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Ojej Polkosia a do 12wytrzymasz bez jedzenia? Ja o 7 juz jestem baaaardzo głodna;)

Dzięki dziewczyny uspokoiłyscie mnie

Ja dopiero o 9 wstaję ;) Jakoś dam radę.

Nynusia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdeuszkowanie ??? Ale sie uśmiałam :) dziewczyny nazywajcie rzeczy, po imieniu :) seks, współżycie :D

polkosia, Bąbelek lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka bo my wstydliwe jesteśmy hihi :D

Ja lody najczęściej z Maca albo Algida, Grycan raz na jakiś czas

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu nie jestem sama nade mna mieszkaja znajomi, teraz ich corka spi ze mna bo mi tak smutno nocami samej a oni akurat gosci maja ;)
    Zakreconaona z tym piciem wody sie dostosuje ale co do wstawania to chyba sensu nie ma bo lece 1h 20 min.

Tymczasem trzymalam maseczke na wlosach ze 3/4 h, peeling zrobiony , takie male spa :) zaraz cos jeszcze wymysle i spac ;)

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angella a to dobrze ! Juz jestem o Ciebie spokojna hehe ! Bo nie ma nic gorszego niż być samym...
    Milego spaaa , aż chyba jutro tez sobie zrobię :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Dziewczynki poratujcie na papierze toaletowym pojawił mi się śluz taki galaretowaty ciągnący bezbarwny i zastanawiam się co to czy nic groźnego? Zawsze taki miałam przepowiadajacy owulke ale lekko brązowy a ten jest przezroczysty

Nynusia odnośnie ubioru to zobaczysz że jak urodzisz bejbiczka to matczyna intuicja Ci sama podpowie co i jak masz robić bo naprawde 1000kobiet i 1000sposobow :)
    Ajeslu chodzi o śluz galaretowaty to czy mi wierzysz czy nie to mam go prawie codziennie dziwne to dla mnie ale dr mówi ze jest wszystko dobrze i widocznie taka moja fizjologia. :P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Dziewczyny, myślicie, że jak zjadłam na kolację o 20 jakieś 3 kawałki pizzy, to mogę iść o 10 na glukozę? Nie obżarłam się jakoś specjalnie, ale musiałam zrobić, bo ciasto miałam gotowe, a w sumie teraz tak myślę, że jutro pasuje mi iść. Chyba nie powinno zafałszować wyniku, bo minie 14h?

Polkosia szczerze? Ja jadłam o 21 a o 8rano byłam na glukozie,zresztą dr mi nic nie mówił ze mam jakos szczególnie się do tego badania przygotować

A wiecie jaką miałam glukozę? To juz mówię: Przed obciążeniem 65 a po obciążeniu 85 :O po prostu byłam w szoku bo jestem na co dzień pożeraczem tych pustych kalorii(słodyczy). No i nie ma się co dziwić ze i badanie z glukozą smakowało;)

jaroszka, Nynusia, Bąbelek, polkosia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Szczesliwa mamusiu nie jestem sama nade mna mieszkaja znajomi, teraz ich corka spi ze mna bo mi tak smutno nocami samej a oni akurat gosci maja ;)
    Zakreconaona z tym piciem wody sie dostosuje ale co do wstawania to chyba sensu nie ma bo lece 1h 20 min.

Tymczasem trzymalam maseczke na wlosach ze 3/4 h, peeling zrobiony , takie male spa :) zaraz cos jeszcze wymysle i spac ;)

Angela jaki peeling stosujesz ? Podobno w ciazy nie mozna....a ja tak lubię...muszę poszukać jakiś naturalnych sposobów ;)

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja w ciąży myje twarz pilingiem z żalem oczyszczajacym . :)
    Jaroszka a zasewuj pewnie .

Kochana a co do lotu to faktycznie krótko Latasz , ja do pl 2,5 h ... To pij dużo wody ja w trakcie 2,5 godzinnego lotu wypijam ok litra

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwestii sluzu to ja nawet juz nie zwracam na to uwagi, bo ja mam ciagle mokro w gaciach i ten śluz jest raz rzadki, raz gesty :)
    Myśle, ze lepiej jak jest niż jak go nie ma, to objaw zdrowej ciazy, wiec nie martw sie Nynusia!

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna a nawet trxeba peelingowac sie w ciazy bo kremy lepiej sie wchlaniaja, tylko wiadomo delikatnie brzuch i piersi.ja stosuje przez cala ciaze i nic sie dzieje poza tym ze wlasnie olejek na rozstepy sie lepiej wchlania i skora gladsza.z tego co wiem to tylko chemicznego nie mozna.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ