Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry !
Swinko u mnie dziś pada , tak jak w nocy zaczęło łac tak nie przestaje ...
Plany ? Hm ... Ide po zakupy i zabieram się zaraz za obiad , dziś szef kuchni serwuje kopytka z pulpetami w sosie grzybowym i tarte buraczki do tego !
A takto wieczór dzisiaj sama spedzam bo D idzie 17-24 do pracy ale chociaż dzisiaj jeszcze na noc będzie normalnie ...
Taaa i jeszcze mi napisz, ze wszystko robisz sama? I kopytka i sos grzybowy ??? -
Nynusia jak myślisz, czy to hormony sprawiają, ze jakoś nie myśle o porodzie i nie boje sie go i koniecznie chce rodzic naturalnie? Jeszcze dwa lata temu zapieralam sie, ze nigdy nie urodzę naturalnie, ze zażycze sobie cesarki, tak sie bałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 11:16
Nynusia lubi tę wiadomość
-
AAAAAAAAA Zakręcona kopytka z pulpetami w sosie grzybowym pycha!!! uwielbiam grzyby pod każdą postacią! a taki sosik musi być pyszotka
Ja dziś miałam trochę lepszą noc- tylko dwa razy obudziłam się z bólem, więc jest lepiej
jaroszka, ~Rewianka~, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Tak ja mam to samo.
Przed decyzją o ciąży bałam się tego jak nie wiem co i każdemu mówiłam ze to mnie chyba hamuje a teraz nie wyobrażam sobie cc i jakoś jak słucham o porodach naturalnych a przecież są różne to teraz się coraz mniej bojejaroszka lubi tę wiadomość
-
Ojj Kasia nie strasz hihi
Powiedzcie czy będziecie zakładać takiemu maluszkowi rajtuzki lub polspiochy ? Czy raczej pajacyki tak żeby dzidzi nic nie gniotlo? ? Ja to w ogóle jestem zdziwiona rozmiarówka z jednej firmy 56 jest takie jak 62 a z innych 62 jest jak 68 ;/ nie wiem czym się sugerować -
dziewczynki a ja mam pytanie z innej beczki macie tak czasami ze jest wam slabo nawet jak siedzicie? O staniu juz nie mowie ale ja postoje tak z 15 min i juz musze siadac i pic wode bo serca wali jak mlot i robi sie zle... dziwi mnie to bo brzucha duzego nie mam i nie wiem przec co to moze byc , na zakupy sama isc nie moge , wejde do sklepu przejde alejke i ciemno i musze siadac , troche mnie to martwi bo co bedzie w lato jak wystarczy ze teraz mi slonko przyswieci troche ... teraz mialam tak samo po prostu siedze na kanapie pije herbatke i nagle mi sie robi slabo
zastanawiam sie od czegooo
stelianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Ojj Kasia nie strasz hihi
Powiedzcie czy będziecie zakładać takiemu maluszkowi rajtuzki lub polspiochy ? Czy raczej pajacyki tak żeby dzidzi nic nie gniotlo? ? Ja to w ogóle jestem zdziwiona rozmiarówka z jednej firmy 56 jest takie jak 62 a z innych 62 jest jak 68 ;/ nie wiem czym się sugerować
Ja zakladalam corci rajstopki na body na okraglopolspiochy sa zbawieniem, raz dwa sciagaz zadne napy czy guziki, i polspiochy nie gniotą przecierz
-
nenka nie mam cisnieniomierza w domu tylko gin mi mierzy jak ide na wizyte , hm a jakos sobie z tym radzisz czy to po prostu tak juz musi byc ?
BO to troche takie meczace jest , ost prostowalam wlosy i po 10 min juz musiala byc przerwa bo nie moglam tyle stac ... -
nick nieaktualnyLekarz zalecil tabletki z kofeina i jakas substancja pomocnicza (niepamietam nazwy) ale sie nie zdecydowalam, ja po prostu pije kawe na pol z mlekiem i mi pomaga
czasami musze wypic dwie dziennie, a czasami wcale.. zalezy duzo od pogody, ja na badaniach cisnienia miala tak:
80/40, 80/50, 80/60 i raz codem 100/60szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Oj ja ksiazeczke mam w aucie ale z tego co pamietam to az takiego niskiego nie mialam przewaznie 114 lub 120 wiec dobre , a kawke tez pije taka pol na pol , hm no nie wiem , ale nie bede juz marudzic przy niedzieli , mam nadzieje ze malo bedzie takich gorszych dni
Dziekuje za odpowiedz :*
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie wrocilam z kosciola i jestem w szoku bo jedna kobieta ustapila mi miejsca:)gdyby nie ona napewno po 10min stania musialabym wyjsc bo bylo tak duszno , a bylam sama ze zaczelam sie bac, jeszcze te moje twardnienia brzuszka no i mały chyba nie
ubi jak jest glosno bo sie tak zrywa wtedy ze tylko te twardnienia potęguje...skorzystalam usiadlam ale bylo mi troche glupio bo kobieta na oko po 50tce a ja mloda...stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu a może hemoglobina Ci leci w dół? Mi teraz też jest coraz bardziej słabo, jestem bardziej zmęczona i w ogóle i idę jutro zrobić morfologię. Zamieniłam z miesiąc temu żelazo Actiferol na suplement z podwójną dawką żelaza Prenatal i coś czuję, że może tam jednak tego żelaza tyle nie być, co deklarują...;/ Się okaże po wynikach.
-
nick nieaktualny