X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha kochana masz chociaż pajacyki a reszta juz tyle ! :) aż podziwiam , Ja mam lozeczko od szefowej tylko:) i body ze dwie pary od Babci co kupiła hahaha
    Poszalam ... My pod koniec lipca idziemy kupić większe ciuszki i parę na początek jak będę w Pl po porodzie a resztę w domu zostawie , wózek juz w pl we wrześniu i resztę w pl :) także w sierpniu dopiero zaczne tak poważnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy :D
    A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj :D

agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze :)

natala udanych zakupow :) pochwal sie pozniej co upolowalas :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:00

nat_alia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dziewczyny wy juz macie butelki i inne sprzety, wow.
    Ja mam z 2pajace i z 4bodziaki ;)

Ja nic nie mam ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostało jeszcze kilka rzeczy do kupienia , ciuszków nie trzeba bo dostałam od znajomych i mam az nadto. Za to potrzebuje kosmetyków kupić, ręczniki pieluchy kocyk. Podgrzewać dostanę jak przyjade znów do sz-n a butelki bede miała z Aventu, juz jedna mam w zestawie z laktatorem.
    Kupiłam cudna sukienkę na przecenie w H&M, w końcu udało mi sie coś fajnego znajesc ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim ale miałaś przeżycia...współczuję, mam nadzieje, że teraz już bedzie wszystko w porządku.

Zakrecona mnie całkowicie ustąpiło po tej cytrynce wiec oby Tobie pomogło :)

Onka dziękuję! Teraz juuz jest super na prawdę ulga wielka w nocy tylko 3razy byłam siusiu a nie 10 :D

Podgrzewacz ja dostanę od szwagierki Aventu i butelki też będę mieć Aventu
    Właśnie właśnie co do butelek wiecie może czy smoczki innej firmy pasują do butelek Aventu ?

A co do spania na bokach to okej wiem, że się powinno ale zastanawiam się na prawdę czy ja jej nie gniotę, jest istny szał w brzuchu jak się kładę na boku aż wczoraj mi tak wypychała chyba nóżkę bo dość mocno, że zaczęło mnie to boleć

onka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy :D
    A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj :D

agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze :)

natala udanych zakupow :) pochwal sie pozniej co upolowalas :P
    Jak dla mnie to podstawowym minusem właśnie jest to co napisałas , ze daleko jest do wszystkich i wszystkiego , Maluszek będzie owszem dużo lepiej życie będzie wyglądać ale jak dla mnie mega przykro , ze np. Moja Mama nie będzie mogła widzieć wnuka tak często jakbysmy chcieli itp , Ja ogólnie Anglii np. Nie lubię wiec mnie tu prawie wszystko przeszkadza:)
    Jeszcze parę lat i wrocimy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam z kosmetyków Oliwke, kremik i mydełko Bambino u paru osób się sprawdziły więc wypróbuję i zobaczymy a jeszcze dokupię małe opakowanie sudocremu i tyle na początek w razie potrzeby będę kupować inne

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o wizyty bedziemy jezdzic co 2 mce i mysle ze starczy , chyba nawet sie ciesze ze jestem daleko bo nie bede sluchac jak i co robic , jestem takim typem samoluba i sama wiem co mam robic i jak nie znioslabym chyba kazdej rady jakiej dostane , wiem ze od moich rodzicow nie ale gorzej z D ... no coz nie ma co gdybac sa plusy i minusy i juz :D

Własnie zjadlam nalesniiki i czuje sie okrrooopnie ciezko bleee ! :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana no Niemcy troszkę bliżej niż Anglia :(
    Ja z dzieckiem co dwa miesiące latać nie będę wiec lipa ...:(
    Ja tez jestem taka osoba ze lrzyjme pomoc ale jak ja się po nią zwroce , nienawidzę jak ktoś narzuca mi swoje zdanie ale moja mama na szczęście taka nie jest:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, moze kogoś zainteresuje - w tesco jets promocja proszku JELP 2,8kg za 10,50 zł :)

Fatim, mam nadzieje, ze limit pecha wyczerpany...tak to jest, że nieszczescia najczęściej chodzą parami. Ale złą passę przełamaliście, teraz na nowym zaczynacie na nowo.

Podajcie namiary z jakich stronek zmaawiacie wyprawkę i ubranka?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Hej!
    Dzis ostatni dzień drugiego trymestru.
    Przytylam 9 kg. Obawiam sie ze to za dużo... Jak u Was z waga?
    Życzę miłego dnia!

Ja już prawie 12kg przytyłam :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam dokladnie jak Ty zakrecona :)

Blondik , ja własnie ostatnio kupilam tez w promocji chyba 5kg za 20 zł a pozniej zalowalam ze nie wzielam 2 opakowan :D
    A jesli chodzi o wyprawke ja wszystko z allegro , szukam najlepszych ofert porownuje i klikam :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś zaczyna się -70 w Marks&Spencer, można upolować coś dla naszych maluszków :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Dziewczynki pytanie z innej beczki jaka zupe moge ugotowac na swieżej golonce oprócz kapisniaku? ;)
    Nenka sliczny kociak ciekawe czy to kocur czy kotka bo kesli kotka to moze uciekla komus jak miala ruje i zeby sie nie okazalo zaraz ze bedziesz miala jeszcze male kociaki :)
    Fatim tyle przezyc szok normalnie.. dobrze ze wam sie nic nie stalo :)

Krupnik!

ewwiel lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Dziewczyny, dziś zaczyna się -70 w Marks&Spencer, można upolować coś dla naszych maluszków :)
    byłam w tym mark&spencer i dla maluszka nie upolowałam nic, zupełnie nic.
    Dla starszej tak, ale dla tych maluchów, dwa wieszaczki (przynajmniej w blue city) i to pajace bez stópek, albo jakieś komplety 15 śliniaków, body na krótki rękaw i rampersa

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Krupniczek bym zjadła mniaaaaam ! Dzisiaj chyba sobie zrobię:)

polkosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marks&Spencer nie mają sklepu internetowego?

ja dziś robię barszcz biały :)

polecam deser owocowy jak w mcdonalds...układać warstwami...owoce, jogurt naturalny musli....schłodzić w lodówce i wcinac :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za rady i chyba bedzie krupnik ltory uwielbiam! A bie gotowalam go nigdy na golonce ;)
    Mam juz wyniki glukozy 96/115/121 hmm co myslicie? Chyba na czczo jest za wysoki?

relgrl68722yz04m.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre masz wyniki uważam:)
    Do 100 albo 110 chyba jest norma na czczo ...
    Krupniczek tez lubię jak dobrze przygotowany jest , Ja dziś pierwszy raz będę sama robić: )

Ewalika lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dobre masz wyniki uważam:)
    Do 100 albo 110 chyba jest norma na czczo ...
    Krupniczek tez lubię jak dobrze przygotowany jest , Ja dziś pierwszy raz będę sama robić: )
    No to powodzenia z krupniczkiem na pewno bedzie pyszny :)
    co do cukrow to zastanawiam sie dlaczego po 2h jest wyzszy niz po 1h chyba ze panie zle wpisaly wynik :( eh

relgrl68722yz04m.png
‹‹ 1181 1182 1183 1184 1185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ