Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha kochana masz chociaż pajacyki a reszta juz tyle !
aż podziwiam , Ja mam lozeczko od szefowej tylko:) i body ze dwie pary od Babci co kupiła hahaha
Poszalam ... My pod koniec lipca idziemy kupić większe ciuszki i parę na początek jak będę w Pl po porodzie a resztę w domu zostawie , wózek juz w pl we wrześniu i resztę w pltakże w sierpniu dopiero zaczne tak poważnie
-
dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy
A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj
agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze
natala udanych zakupowpochwal sie pozniej co upolowalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:00
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Mi zostało jeszcze kilka rzeczy do kupienia , ciuszków nie trzeba bo dostałam od znajomych i mam az nadto. Za to potrzebuje kosmetyków kupić, ręczniki pieluchy kocyk. Podgrzewać dostanę jak przyjade znów do sz-n a butelki bede miała z Aventu, juz jedna mam w zestawie z laktatorem.
Kupiłam cudna sukienkę na przecenie w H&M, w końcu udało mi sie coś fajnego znajesc -
Fatim ale miałaś przeżycia...współczuję, mam nadzieje, że teraz już bedzie wszystko w porządku.
Zakrecona mnie całkowicie ustąpiło po tej cytrynce wiec oby Tobie pomogło
Onka dziękuję! Teraz juuz jest super na prawdę ulga wielka w nocy tylko 3razy byłam siusiu a nie 10
Podgrzewacz ja dostanę od szwagierki Aventu i butelki też będę mieć Aventu
Właśnie właśnie co do butelek wiecie może czy smoczki innej firmy pasują do butelek Aventu ?
A co do spania na bokach to okej wiem, że się powinno ale zastanawiam się na prawdę czy ja jej nie gniotę, jest istny szał w brzuchu jak się kładę na boku aż wczoraj mi tak wypychała chyba nóżkę bo dość mocno, że zaczęło mnie to bolećonka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy
A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj
agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze
natala udanych zakupowpochwal sie pozniej co upolowalas
Jeszcze parę lat i wrocimy -
A jesli chodzi o wizyty bedziemy jezdzic co 2 mce i mysle ze starczy , chyba nawet sie ciesze ze jestem daleko bo nie bede sluchac jak i co robic , jestem takim typem samoluba i sama wiem co mam robic i jak nie znioslabym chyba kazdej rady jakiej dostane , wiem ze od moich rodzicow nie ale gorzej z D ... no coz nie ma co gdybac sa plusy i minusy i juz
Własnie zjadlam nalesniiki i czuje sie okrrooopnie ciezko bleee ! -
Kochana no Niemcy troszkę bliżej niż Anglia
Ja z dzieckiem co dwa miesiące latać nie będę wiec lipa ...
Ja tez jestem taka osoba ze lrzyjme pomoc ale jak ja się po nią zwroce , nienawidzę jak ktoś narzuca mi swoje zdanie ale moja mama na szczęście taka nie jest:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
witam, moze kogoś zainteresuje - w tesco jets promocja proszku JELP 2,8kg za 10,50 zł
Fatim, mam nadzieje, ze limit pecha wyczerpany...tak to jest, że nieszczescia najczęściej chodzą parami. Ale złą passę przełamaliście, teraz na nowym zaczynacie na nowo.
Podajcie namiary z jakich stronek zmaawiacie wyprawkę i ubranka? -
No ja mam dokladnie jak Ty zakrecona
Blondik , ja własnie ostatnio kupilam tez w promocji chyba 5kg za 20 zł a pozniej zalowalam ze nie wzielam 2 opakowan
A jesli chodzi o wyprawke ja wszystko z allegro , szukam najlepszych ofert porownuje i klikam -
Ewalika wrote:Dziewczynki pytanie z innej beczki jaka zupe moge ugotowac na swieżej golonce oprócz kapisniaku?
Nenka sliczny kociak ciekawe czy to kocur czy kotka bo kesli kotka to moze uciekla komus jak miala ruje i zeby sie nie okazalo zaraz ze bedziesz miala jeszcze male kociaki
Fatim tyle przezyc szok normalnie.. dobrze ze wam sie nic nie stalo
Krupnik!ewwiel lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Dziewczyny, dziś zaczyna się -70 w Marks&Spencer, można upolować coś dla naszych maluszków
Dla starszej tak, ale dla tych maluchów, dwa wieszaczki (przynajmniej w blue city) i to pajace bez stópek, albo jakieś komplety 15 śliniaków, body na krótki rękaw i rampersa -
ZakręconaOna wrote:Dobre masz wyniki uważam:)
Do 100 albo 110 chyba jest norma na czczo ...
Krupniczek tez lubię jak dobrze przygotowany jest , Ja dziś pierwszy raz będę sama robić: )
co do cukrow to zastanawiam sie dlaczego po 2h jest wyzszy niz po 1h chyba ze panie zle wpisaly wynikeh