Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha kochana masz chociaż pajacyki a reszta juz tyle ! :) aż podziwiam , Ja mam lozeczko od szefowej tylko:) i body ze dwie pary od Babci co kupiła hahaha
    Poszalam ... My pod koniec lipca idziemy kupić większe ciuszki i parę na początek jak będę w Pl po porodzie a resztę w domu zostawie , wózek juz w pl we wrześniu i resztę w pl :) także w sierpniu dopiero zaczne tak poważnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy :D
    A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj :D

agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze :)

natala udanych zakupow :) pochwal sie pozniej co upolowalas :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:00

nat_alia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dziewczyny wy juz macie butelki i inne sprzety, wow.
    Ja mam z 2pajace i z 4bodziaki ;)

Ja nic nie mam ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostało jeszcze kilka rzeczy do kupienia , ciuszków nie trzeba bo dostałam od znajomych i mam az nadto. Za to potrzebuje kosmetyków kupić, ręczniki pieluchy kocyk. Podgrzewać dostanę jak przyjade znów do sz-n a butelki bede miała z Aventu, juz jedna mam w zestawie z laktatorem.
    Kupiłam cudna sukienkę na przecenie w H&M, w końcu udało mi sie coś fajnego znajesc ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim ale miałaś przeżycia...współczuję, mam nadzieje, że teraz już bedzie wszystko w porządku.

Zakrecona mnie całkowicie ustąpiło po tej cytrynce wiec oby Tobie pomogło :)

Onka dziękuję! Teraz juuz jest super na prawdę ulga wielka w nocy tylko 3razy byłam siusiu a nie 10 :D

Podgrzewacz ja dostanę od szwagierki Aventu i butelki też będę mieć Aventu
    Właśnie właśnie co do butelek wiecie może czy smoczki innej firmy pasują do butelek Aventu ?

A co do spania na bokach to okej wiem, że się powinno ale zastanawiam się na prawdę czy ja jej nie gniotę, jest istny szał w brzuchu jak się kładę na boku aż wczoraj mi tak wypychała chyba nóżkę bo dość mocno, że zaczęło mnie to boleć

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    dla mnie jeden minus , ze daleko i nie moge sobie jezdzic co chwile do rodzicow znajomych itd , ale dzidzius sie urodzi minus zniknie i sa same plusy :D
    A Ty kochana na bilety odkladaj i terminy rezerwuj :D

agatko pajacyki tez dobrze ! Ja mam wiecej bo zamawiam w Pl i przywoze a ze w ciagu ciazy bede pare razy w PL musze wszystko zamowic , i teraz w lipcu bede ostatni raz wiec juz wszystko przywioze :)

natala udanych zakupow :) pochwal sie pozniej co upolowalas :P
    Jak dla mnie to podstawowym minusem właśnie jest to co napisałas , ze daleko jest do wszystkich i wszystkiego , Maluszek będzie owszem dużo lepiej życie będzie wyglądać ale jak dla mnie mega przykro , ze np. Moja Mama nie będzie mogła widzieć wnuka tak często jakbysmy chcieli itp , Ja ogólnie Anglii np. Nie lubię wiec mnie tu prawie wszystko przeszkadza:)
    Jeszcze parę lat i wrocimy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam z kosmetyków Oliwke, kremik i mydełko Bambino u paru osób się sprawdziły więc wypróbuję i zobaczymy a jeszcze dokupię małe opakowanie sudocremu i tyle na początek w razie potrzeby będę kupować inne

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o wizyty bedziemy jezdzic co 2 mce i mysle ze starczy , chyba nawet sie ciesze ze jestem daleko bo nie bede sluchac jak i co robic , jestem takim typem samoluba i sama wiem co mam robic i jak nie znioslabym chyba kazdej rady jakiej dostane , wiem ze od moich rodzicow nie ale gorzej z D ... no coz nie ma co gdybac sa plusy i minusy i juz :D

Własnie zjadlam nalesniiki i czuje sie okrrooopnie ciezko bleee ! :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana no Niemcy troszkę bliżej niż Anglia :(
    Ja z dzieckiem co dwa miesiące latać nie będę wiec lipa ...:(
    Ja tez jestem taka osoba ze lrzyjme pomoc ale jak ja się po nią zwroce , nienawidzę jak ktoś narzuca mi swoje zdanie ale moja mama na szczęście taka nie jest:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, moze kogoś zainteresuje - w tesco jets promocja proszku JELP 2,8kg za 10,50 zł :)

Fatim, mam nadzieje, ze limit pecha wyczerpany...tak to jest, że nieszczescia najczęściej chodzą parami. Ale złą passę przełamaliście, teraz na nowym zaczynacie na nowo.

Podajcie namiary z jakich stronek zmaawiacie wyprawkę i ubranka?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Hej!
    Dzis ostatni dzień drugiego trymestru.
    Przytylam 9 kg. Obawiam sie ze to za dużo... Jak u Was z waga?
    Życzę miłego dnia!

Ja już prawie 12kg przytyłam :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam dokladnie jak Ty zakrecona :)

Blondik , ja własnie ostatnio kupilam tez w promocji chyba 5kg za 20 zł a pozniej zalowalam ze nie wzielam 2 opakowan :D
    A jesli chodzi o wyprawke ja wszystko z allegro , szukam najlepszych ofert porownuje i klikam :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś zaczyna się -70 w Marks&Spencer, można upolować coś dla naszych maluszków :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Dziewczynki pytanie z innej beczki jaka zupe moge ugotowac na swieżej golonce oprócz kapisniaku? ;)
    Nenka sliczny kociak ciekawe czy to kocur czy kotka bo kesli kotka to moze uciekla komus jak miala ruje i zeby sie nie okazalo zaraz ze bedziesz miala jeszcze male kociaki :)
    Fatim tyle przezyc szok normalnie.. dobrze ze wam sie nic nie stalo :)

Krupnik!

ewwiel lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Dziewczyny, dziś zaczyna się -70 w Marks&Spencer, można upolować coś dla naszych maluszków :)
    byłam w tym mark&spencer i dla maluszka nie upolowałam nic, zupełnie nic.
    Dla starszej tak, ale dla tych maluchów, dwa wieszaczki (przynajmniej w blue city) i to pajace bez stópek, albo jakieś komplety 15 śliniaków, body na krótki rękaw i rampersa

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Krupniczek bym zjadła mniaaaaam ! Dzisiaj chyba sobie zrobię:)

polkosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marks&Spencer nie mają sklepu internetowego?

ja dziś robię barszcz biały :)

polecam deser owocowy jak w mcdonalds...układać warstwami...owoce, jogurt naturalny musli....schłodzić w lodówce i wcinac :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za rady i chyba bedzie krupnik ltory uwielbiam! A bie gotowalam go nigdy na golonce ;)
    Mam juz wyniki glukozy 96/115/121 hmm co myslicie? Chyba na czczo jest za wysoki?

relgrl68722yz04m.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre masz wyniki uważam:)
    Do 100 albo 110 chyba jest norma na czczo ...
    Krupniczek tez lubię jak dobrze przygotowany jest , Ja dziś pierwszy raz będę sama robić: )

Ewalika lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dobre masz wyniki uważam:)
    Do 100 albo 110 chyba jest norma na czczo ...
    Krupniczek tez lubię jak dobrze przygotowany jest , Ja dziś pierwszy raz będę sama robić: )
    No to powodzenia z krupniczkiem na pewno bedzie pyszny :)
    co do cukrow to zastanawiam sie dlaczego po 2h jest wyzszy niz po 1h chyba ze panie zle wpisaly wynik :( eh

relgrl68722yz04m.png
‹‹ 1181 1182 1183 1184 1185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ