Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika wrote:Dziękuję Polkosia za normy czyli na czczo jest za wysoki no ale musze przyznac ze wczoraj o 23 dopiero jadlam kolacje bo bylam glodna
rano mierzylam na glukometrze cukier i wyszedl 85 to pomyslalam ze moge spokojnie isc a tu na badaniu 96 wychodzi eh poczekam te 2 tygodnie i zobaczymy co mi lekarz powie..
Ewalika, to za późno kolację zjadłaś! Koniecznie powiedz o tym lekarzowiMi kazał już od 18 nie jeść... Pewnie masz zafałszowany ciut wynik i na pewno nie masz cukrzycy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:21
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zetaaa wrote:Ja +6.waga 102 wzrost 160 ja to jestem otyla Polkosia
Ja teraz 96 kg i 164 cm, ale to zależy też od organizmu i ciąży... Mnie odrzuciło od jedzenia kompletnie. A od dwóch tygodni znów nie mogę patrzeć na słodycze, które były moją miłością przed ciążąstelianka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Blondik zgadza sie mocno uczulalo, ale zmienili sklad, otrzymali jakis certyfikat i podobno teraz jest ok:)
kolezanka urodzila, ale jestem szczesliwa:))
zamowilismy mebelki dla syncia ale beda za miesiac i wtedy ruszymy chyba z zakupami bo naraxie mie mam tego gdzie dawac;)Blondik, Lexie lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Coś w tym jon sobie jest bo moja córka dostała po niej wysypki, my jesteśmy wierni mustelli
A co myślicie o Oillan? Wygrałam je niedawno w jakimś konkursie - cały zestaw, aż 6 butelek. Do kąpieli, przeciw odparzeniom, szampon, balsam itp. Mam nadzieję, że się sprawdząBlondik, stelianka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ss wrote:Blondik zgadza sie mocno uczulalo, ale zmienili sklad, otrzymali jakis certyfikat i podobno teraz jest ok:)
kolezanka urodzila, ale jestem szczesliwa:))
zamowilismy mebelki dla syncia ale beda za miesiac i wtedy ruszymy chyba z zakupami bo naraxie mie mam tego gdzie dawac;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Bąbelek dlatego ja na razie poprzestaje na Bambino a jeśli się okaże, że nie będzie odpowiadać będe myslała o czymś innym
Krupniczekja dziś do teściowej na zupkę jadę i co ? okazało się, że dziś krupniczek
pychotka do tego pajda świeżego chleba i można wcinać !
Udusze Cie za ten krupnik! Mniaaaaaaaaam jaaaa... i jeszcze jak ktos robi, a ty tylko sobie jesz ahhNynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa co prawda doświadczeń na dzieciach z Johnsonem nie mam, ale sama mam wrażliwą skórę i np. mokre chusteczki, których używam na co dzień takie jak Dada, Nivea drażniły mi skórę, a te z Johnsona (ta wersja delikatna) bardzo mi służą.
U mnie dziś na obiad spaghetti z sosem pieczarkowo-cukiniowym. Było dobre, Synek skacze -
Bąbelek znaleźlismy na stronie www.babyboo.pl, tam sie nam spodobaly,mają tez na allegro, ale ta firma jakas porąbana.pisze sie z nimi jak z debilami, naprawde nie przesadzam.Napisalismy do nich ze kupilibysmy zestaw czyli komode szafe i regal i czy jakis rabat w zwiazku z tym, a oni obliczyli nam taka cene ze szok przezylismy bo w zestawie wyszlo drozej o 220zl niz kupowalibysmy to osobno.no wiec piszemy czy to cena z przesylka i ze odbierzemy osobiscie, a oni dalej upieraja sie przy tej cenie mimo ze odebralibysmy osobiscie.maz napisal do nich skad ta cena skoro sumujac ceny podane na str wychodzi duzo taniej a i tak liczylismy na rabat biorac zestaw i narazie nie odpisali:p Ale wzielismy zdjecia pojechalismy do znajomego tescia ktory robi meble na wymiar i on nam wyliczyl ze te meble zrobi nam po przyjacielsku za 800zl!!
)wstawie zdjecie;)