Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko na chwilę pochwalić się, że koło 3 w nocy zostałam ciocia
! Siostra L urodziła w domu swojego synka, cali i zdrowi są. O szczegóły porodu itd będę pytała później, bo pewnie odsypia albo coś takiego
8 rano a jak ciepło już!!Fatim, Nynusia, Little Frog, IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Zakocona gratulacje dla rodziców i dla Ciebie ciociu:)
Ja wlasnie ogladam " ciążę z zaskoczenia" na tlc i zajadam sniadanko popijając cieplutka herbatka bo u mnie dziś chłodniej
W nocy była meeeeeega wielka burza z przeogromna ulewa i tak jak kocham burze to dziś aż podskoczylam ok 3 w nocy ze strachu tak sieklo ... A oswoetlalo mi mieszkanie mimo zasłon jak cholera aż ledwo usnelam !
Wgle obudzilam się z mega ogromnym bólem w klatce piersiowej niby po środku ale jednak ociupeczke dosłownie schodzi w prawo , nie mogę za mocno ręką ruszać prawo a na pewno nie gwałtownie bo boli a jak kichne to jakby rozrywało mi klatkę: ( nie wiem od czego to , może od kręgosłupa ale nic tam nie boli , klatki nie przebralam nic: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:34
-
Czesc kobietki! A ja od 7 siedze na glukozie i o dziwo dobrze sie czuje
napoj byl o smaku cytrynowym i bardzo schlodzony .Jeszcze godzina ! Co do lewatywy to ja nie mialam i oczywiscie walnelam klocka na porodowce:) dobrze,ze nie mialam biegunki. Przepraszam,ze tak rano o takich rzeczach pisze. Do pozniej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:42
Nynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Estrella ja zamówiłam buciki czapeczke i opaskę z różowa wstazeczka
Jak przyjdzie to wtedy domowie sukieneczke ale to już jak mała będzie na świecie żeby rozmiar trafić
Czyli ten komplecik ze zdjecia po prawej stronie? Bo ja wlasnie na ten sie zdecydowalam i tak jak Ty teraz zamowilam czapeczke, buciki i opaske, a jakos ma wiosne zamowie sukieneczkejuz sobie wyobrazam jak slicznie beda nasze coreczki wygladaly
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakocona gratulacje ciociu :*
Zakręcona , współczuje bólu mam nadzieje, że już sie zmniejszył choć troche !
U mnie dziś najwieksza temp z calego tyg 37 w cieniu !
Zmykam nareszcie z domku, trzymajcie sie cieplutkooo ! Milego dnia :* -
Dzien doberek
SS ja zamówiłam u Natalii poszewke na podusie, na kołderke, dwa prześcieradła, ochraniacz na szczebelki, kocyk i rożek z jednej strony minky, girlande, przybornik z 6 kieszeniami do zawieszenia na łóżeczko i dwa kosze na zabawki lub inne szparagaly i będę płacić 700 pln. Wszystko w wybranym kolorze i wzorze. Jak na tyle produktów myśle, ze bardzo rozsądna cena.
Aaaa i jeszcze śpiworek do łóżeczka! ZapomniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:03
ss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b7b4f15213eafa5.html
Estrella z tego zdjęcia komplecik numer 2 czyli to samo co ty ?super !!! będziemy mieć piękne królewny
Fatim dokładnie na FB w grupie mama jednej z dziewczyn robi cudeńkaestrella lubi tę wiadomość