Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wapno możesz takie zwykle , Ja tez pilam jak uczulenie dostalam ale np. Pluszy takich smakowych czy cos to nie wolno w ciąży , kiedyś mi nawet baba nie chciała sprzedać bo wie , ze Ja w ciąży , lekarz tez nie pozwolil
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny , dziś juz mnie tak plecy bola ! Leże na lewym mały jak szalony skacze , na plecach zaczyna mnie cipka i plecy bolec , na prawym kuzwa nerka jakby bolala leciutko albo jelita wiec na lezwym leże chociaż mega nie lubię i nie wygodnie mi ...
ale dziś plecy mi odpadają normalnie
-
onka wrote:a ja kupiłam jednak bób... już wiem, że będę cierpieć
a, i polecam kukurydzę gotowaną, co prawda raczej nie polska jeszcze, ale jest pyszna
Kasia, dzięki za odpowiedź. A używałaś tego Cabriofix z bazą czy na pasy?
Onka, nie mieliśmy bazy. A sam fotelik sprawdził się u nas bardzo dobrze. Kolejne dwa modele to też były Maxi Cosi, najpierw 9-18 kg Maxi Cosi Priori, a później 15-36 kg Maxi Cosi Rodi i w tym ostatnim córcia jeździ do dziś. Ze wszystkich byliśmy bardzo zadowoleni.onka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:To znaczy, że nie jestem sama. Estrella też właśnie mam tak, że od dłuższego leżenia boli mnie biodro i potem wstać nie mogę...
Mnie dziś biodro do południa bolałomyślałam, że nie przestanie ale na szczęście przeszło... ehh jak myślę, że niedługo trzeba znów się położyć to mi się odechciewa spać...
A pochwal się, który komplecik od mamy Magdy wybrałaś?
Ja zdecydowałam się na ten, który jest z sukieneczką... biały z jasno różowymi kwiatuszkamiNynusia lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz ! Tak chodzi o zwykle wapno , calcium
SS a mozna pic jedno dziennie ? Jest jakas dawka wskazna ?
Tzn ono tez jest w takiej tubie jak te magnezy itd smakowe do picia , ale pisze ze to wapnoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 22:43
-
Dostalam od szwagierki 2 pudla ciuchow ale wybiore sobie co chce , nie biore wszystkiego, nie ma sensu sie zasypywac po sam sufit;p ale co istotne sa w tych rzeczach 2 spiwirki te specjalne co pisalyscie do fotelikow z ta dziura na pasy, jeden cienszy polarkowy a drugi taki puchowy na zime:) ale niespodzianka:))
polkosia lubi tę wiadomość