X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam problemu z zasypianiem. Zasypiam aż za szybko :/ Ostatnio beczalam nawet, że nie nacieszymy się tymi miesiącami ostatnimi bez dziecka razem, bo ja o 20 już jak zombie i usypiam max o 23 :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczesniej tak , ze 20 to Ja juz ukladalam się na bok a teraz ok 24 czasem 1 zasypiam z ciężkim sercem a chce mi się jak cholera spać a nie mogę ale mowie dopiero od paru dni tak mam , odkąd miałam koszmar a nie sen !!! Serio , od tamtej pory mam problem z zasypianiem

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chwalę się łóżeczkiem, dolna szuflada będzie tylko do wymiany, bo mąż z takim zapałem i niecierpliwością wbijał kołki, że przebił ją na wylot razem z farbą :/ mam nadzieję, że da się dokupić samą szufladę :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a2fe6bb6592.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a78e47e052e.jpg

madu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Kasia82, stokrotka25, estrella, Nynusia, onka, PauLLa, ewwiel, Little Frog, Mo_niczka, IviQ, lili_madlen, Blondik, miska2503, nat_alia lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatum przepiękne łóżeczko, przecudne, nie mogę się napatrzeć. Powiedz mi kochana skąd te chorągiewki?

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim baja ! :o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim super!!! O tych chorągiewkach mówiłam juz wcześniej, tez je zamówiłam, ja tylko bedą na nich miała imię Michał :D
    Czy ty zamawialas ten komplet u Natalii ??? Tak sie sklepu nazywa ona sama szyje cudne rzeczy ;)

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, piękne :) Gdzie kupiliście? Drewniane jest?

A te chorągiewki to chyba girlandy?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne łóżeczko:)
    Ja właśnie kupiłam sobie kilka kilo owoców i oglądałam Porody:) oczywiście sie wzruszylam:) juz niedługo my to będziemy przeżywać:) niesamowite:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Polkosiu girlanda :) mi to sie strasznie podoba jako dekoracja pokoju....za 3 tygodnie będę miała swój komplecik ajjjj nie moge sie doczekać!!! Tylko łóżeczka nie mam, a to łóżeczko Fatimy jest megaaaaa!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, gdzie te porody oglądasz?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Tak Polkosiu girlanda :) mi to sie strasznie podoba jako dekoracja pokoju....za 3 tygodnie będę miała swój komplecik ajjjj nie moge sie doczekać!!! Tylko łóżeczka nie mam, a to łóżeczko Fatimy jest megaaaaa!

A Ty zamawiałaś od Natalii? Bo ja od niej będę zamawiała jak się zdecyduję w końcu na wzór ;)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella jakiej Natalii?? poradź linkiem :D

właśnie gdzie te porody?? na którym kanale?

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali to nazwa sklepu :) Dziewczyna robi różne cudeńka na zamówienie, koleżanka od niej brała pościel i tak ją znalazłam ;)

A to link:

https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=ts

• Fatim Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko drewniane firmy skrzat, model gala - zamawiałam na allegro ;)
    Dodatki w tym girlanda z dolly.com.pl :) kobieta robi super rzeczy, dobrej jakości, jestem z niej zadowolona :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim śliczny komplet ;) z zakupem szuflady nie powinno być raczej problemu, w sklepie gdzie ja kupuję bez problemu można osobno dokupić więc u Ciebie powinno być podobnie ;)

Zjadłam własnie pół kg czereśni, mój żołądek za chwilę eksploduje :P

Nynusia ja kilka ostatnich dni też mam problem z zasypianiem, męczę się niesamowicie... Na wznak mi niewygodnie bo mnie wszystko ciągnie, na lewym boku mała szaleje niesamowicie i nie daje mi zasnąć, na prawym byłoby najlepiej ale jak za długo na nim leże to mnie boli biodro i udo ;( ostatnio mój mąż wracał z pracy o 2.00, a ja wciąż nie spałam... też mi się czasem płakać chce... i zastanawiam się co będzie dalej, jak brzuch jeszcze urośnie... nie wyobrażam sobie tego...

Fatim lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella tak zamówiłam u Natalii i to chyba wlasnie Ty mi ja polecilas :)

estrella lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Estrella tak zamówiłam u Natalii i to chyba wlasnie Ty mi ja polecilas :)

To mam nadzieję, że będziesz zadowolona :) jak już będziesz miała komplecik to się pochwal :D

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella wrote:
    To mam nadzieję, że będziesz zadowolona :) jak już będziesz miała komplecik to się pochwal :D

Oczywiscie :)

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka a co u niej zamawialas? Caly komplet? I jaka cena jesli moge wiedziec? Bo jak do niej napisalam z pytaniem o ceny to mi odp, ze to zalezy co zamowie, ile z jakiego materialu itd.wiec wiele mi to nie dalo:/

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne lozeczko <3

Tez ostatnio jadlam czereśnie i miałam to samo :D

Dziewczyny jedno pytanie, czy mogę pić wapno? Kupił am tabletki calcium takie DO ruzpuszczenia ale nie mogę wyszukać info , wie może któras z was ?

estrella lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1219 1220 1221 1222 1223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ