Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona nie klade ale dalam przykład tylko jaki olejek:)
Ja kropli parę na poduszkę przed spaniem daje i wystarczy , zapach trzyma się i trzyma:)
Taka Świerza tez inaczej pachnie jak olejek , piękna lawenda !
Polkosia Ja tego żelu nigdy nie uzywalam wiec nie wiem ale reklamę znam:)
Jaroszka nie podpowiem bo osobiście nie wiem , reszta dziewczyn niech się wypowie:) a olejek kup pewnie ! -
Staram sie byc zawsze na biezaco ,ale ze wzgledu na upaly zelazko mnie przezazalo
Umnie to wlasnie usg nadprogramowe , bo ostatnio llekarz mial kiepski obraz . Ponoc to wina smarowania brzucha kremem .Zobaczymy czy jest poprawa , bo juz 10 dni bez kremu .
Jaroszka a u Ciebie tez jest tylko trzy usg planowe?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka wrote:Tez mam w ogrodzie, ale malutko, muszę dokupić kilka sztuk i posadzić. W każdej chwili moge posadzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:18
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyLojka piekny widok, marzy mi sie wyjazd w te okolice
kiedys pojedziemy z coreczka
Ja dzis tez wizytuje o 14.40 i podejrze moja malaciesze sie bo chcialabym wiedziec jak lezy i czym mnie oklada po pecherzu
U mnie po chlodnej nocy znow upaly...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Dzieki lojka, u mnie ta jedna przetrwała zimę, ale nie oszukujmy sie, co to była za zima
W kwestii usg to tak, lekarz moze mi zlecić tylko 3 usg....reszta we własnym zakresie.
Mam opiekę w medicover.
Z tym kremem to pierwsze słyszę....ale jaja....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:21
-
Dzień dobry!
To ją w przeciwieństwie do Was mega się wyslalamnie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam
przed chwila się obudzilam
w nocy tylko jedną pobudka - ale jaka! Zerwalam się tak, że myslalam, że wyskocze z łóżka jak z procy. Taki skurcz mi chwycił lewą lydke, że czulam jakbym tam kamień miała - taka twarda kulka. Ale mąż rozmasowal i przeszło
Przyjemnych wizyt i samych dobrych wieściIviQ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Lojka, cudne widoki!
Co do wizyt, to ja tez w medicoverze, na kazdej mam usg ale bez mierzenia, lek. tylko sparawdza szyjkę i serduszko, tyle.
Kciuki za wizytę Jaroszka.
A u mnie od 8 wiercenie, kucie, już mnie głowa boli od tego i jeszcze jakieś problemy wyszły - żyć i nie umierać. A upał nie odpuszcza.
jaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Ja tez w Pl slyszalam nie raz o kremie ze nie wolno przed samym USG bo zakłóca obraz , mimo to zawsze smarowalam się i raz musieli docisnac mi brzuch juz w UK po kremie żeby lepiej dojrzeć
Jaroszka czyli możesz sadzic .
U mnie niby tez w UK trzy USG ale ze mam niedoczynność tarczycy stwierdzili ze będę miała dużo częściej USG niż norm!alnie teraz wypadło mi miesiąc po miesiącu w pl miałam robione juz 5 USG jakoś z tego dwa u prywaciarza i moja właśnie ginka to prywaciarz i ona mniej więcej co miesiąc robi -
Ja w Medicover też mam na każdej wizycie USG, ale tylko na 3 sekundy, żeby potwierdzić, że serce bije.
Zakocona, nie wiem jaki masz abo, ale ja mogę zrobić bezpłatnie jedno USG na życzenie. Dowiedz się, może i Ty masz taką opcjęWtedy możesz pójść kiedy chcesz i robią takie normalne, duże USG ze wszystkimi pomiarami.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
madu, u mnie tak samo. Sprawdza szyjkę i serducho. Mówi, że pięknie bije, wypisuje skierowania na badania i koniec wizyty.
polkosia, ja to USG daaawno wykorzystałamNa pierwsze serducho w 8 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:41
polkosia lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, ale gin ci nie robi USG na wizycie? Ja mam medicover i co prawda te ważne USG są 3 (dwa na wilanowie i to trzecie teraz gdziekolwiek), ale co wizyta mam USG u gina. Co prawda bez mierzenia dziecka (
), ale USG jest.
Zakocona nie wszyscy lekarze ginekolodzy w medicover maja sprzęt usg w gabinecie. Moj nie ma, posiada tylko dopplera. -
A to ja dopiero na połówkowym się dowiedziałam, że mam taką opcję
BTW, dziś studniówka u mnieTrzeba to uczcić jakąś pizzą
ZakręconaOna, zakocona, lojkalojka, madu, Blondik, jaroszka, Little Frog, estrella, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn