Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona dokładnie wizyta 5 minut i do widzenia. ale z opcją jednego usg na życzenie to się ucieszyłam
musze nastepnym razem upewnić sie czy mam to w pakiecie i się zapiszę
Super! dzieki za cynk Polskosia:)
Jak to u Ciebie jest studniówka Polkosiu jak u mnie dziś albo jutro a jestem tydzień do tyłu od Ciebie?21.10.2015 Leon -
zakocona wrote:jaroszka, a to nawet nie wiedziałam. Nie dałabym rady chodzić do takiego gina w takim razie
Zakocona, gdybys dzieki temu ginekologii zaszła w ciazy to byś chodziła, mimo ze nie ma aparatu usg w gabinecie.
Nie pod tym kontem sie wybiera lekarza. Chodziłam do baby, która miała usg w gabinecie i twierdziła, ze ze mną wszystko ok, poprostu musimy sie starać dłużej niż inne pary...heh paranoja....zmieniłam lekarza od razu wiedział jakie badania zlecić i powiedział mi na 1 wizycie. Bedzie Pani w ciazy juz ja sie o to postaram i 4 miesiące pózniej fasolka
Mało tego leczyliśmy sie z mężem w NOVUM te chuje powinni nam hajs oddać...leczyli mojego męża, ze niby słabe nasienie, biedak sie bez sensu hormonów nalykal....ja miałam 2 nieudane inseminację....a wystarczyło mnie poprostu wysłać do hematolog na bada nią krwi....paranoja... -
Powiem Wam, że dopóki nie czułam ruchów, to USG sprawiało mi mega frajdę i wtedy się cieszyłam z tego szybkiego USG, a teraz to mi się nawet rozbierać nie chce
Jak wiem, że mała kopie, to jestem spokojna, a na tym monitorku i tak niewiele widać
jaroszka, madu, estrella, ss lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:A bo ja miałam później o tydzień owulację i to chyba jest uwzględnione w Belly w PTP
aaa, faktycznie jest taka opcja!A więc zdrówka Wam polkosiu z okazji 100 dniówki
Jaroszka, to jeszcze lepiejpolkosia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Serca słucham przed wizytą u gina, u położnej. Tak jest od ostatniej wizyty. U niego oglądamy pracę serca i generalnie ja tam widzę syna na monitorze
Poza tym on na swoim USG ma też 3D, więc i 3D od razu można zrobić, o ile dzieciak dobrze ułożony (na co liczę przy następnej wizycie).
IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Powiem Wam, że dopóki nie czułam ruchów, to USG sprawiało mi mega frajdę i wtedy się cieszyłam z tego szybkiego USG, a teraz to mi się nawet rozbierać nie chce
Jak wiem, że mała kopie, to jestem spokojna, a na tym monitorku i tak niewiele widać
Hahaha mam to samoale moja ginka co miesiac robi mi usg i mierzy mala wiec przynajmniej wiem ile teraz kluska mierzy i wazy
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny głupie pytanie.
Rano pilam kawę na kanapie, poszłam odprowadzić córkę do przedszkola, wracam patrzę a w miejscu w ktorym siedzialam duza mokra plama, nie mam pojecia cocmoglo sie rozlać. Poszłam zobaczyć bileizne, jest jakas lekka wydzielina, ale w jednym miejscu, majtki suche...cholera nie wiem, ale raczej jak by to byly wody polodowe, to cale gacie miałabym mokre, cos bym poczuła prawda? Mala fika a ja siedzę i sie zastanawiam -
Ja byłam wczoraj na zakupach w markecie, i nagle poczułam strużki cieknące mi po nogach (byłam w długiej spódnicy). Od razu poleciałam do łazienki, myśląc czy nie utrzymałam moczu czy może wody mi odchodzą. Wiecie co się okazało? Że mi się tyłek spocił :)Całe pośladki miałam wilgotne
Nigdy tak nie miałam
Agatka może u Ciebie podobnie?
-
aanaa wrote:Ja byłam wczoraj na zakupach w markecie, i nagle poczułam strużki cieknące mi po nogach (byłam w długiej spódnicy). Od razu poleciałam do łazienki, myśląc czy nie utrzymałam moczu czy może wody mi odchodzą. Wiecie co się okazało? Że mi się tyłek spocił :)Całe pośladki miałam wilgotne
Nigdy tak nie miałam
Agatka może u Ciebie podobnie?
aanaa, IviQ lubią tę wiadomość
-
jaroszka, ja mogę skomentować tylko: współczuję przeżyć
Najważniejsze jednak, że teraz syn się rozwija prawidłowo
Niestety jest kupa lekarzy, którzy właściwie nie wiadomo po co nimi są i skąd oni w ogóle wzięli dyplom. Ja 4 lata chodziłam do różnych ortopedów, żeby znaleźli diagnozę bólu moich kolanPolecanych i niepolecanych. W końcu się trafił jeden sensowny i dowiedziałam się, co mi jest.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Kasia82 u mnie się pojawiły bo ja mam bardzo delikatna i cienka skórę. Co rpawda supr jesli chodzi o ciało ale z twarza to masakra wszystko widac, peajace naczynka szybko sie zmarszczki robia itd. Dziś choc nie lubie nei wyobrazam sobie nawet naplaze wjsc bez podkladu bo inaczej jestem cala czerwona itd. NIe wiem moze to efekt nie dbania za mlodu chociaz mama mi od 18 mowila smaruj się kremami bo bedziesz miec zmarszczki jak ja w wieku 25 lat. Moze to gentyczne. hehe ale jestem jedna z tyc co mozna powiedizec z tyłu liceum z przodu muzeum hahahahhahahha oczywiscie nie w ciazy :p
Litte Frog no skoro pomachał kijem chwilę rto bakcyla nie załapał i fajnie ze nie czujesz się że cas zmarnowany:)
jaroszka koniecznei powiedz co na to lekarz, ale ja bym chyba powtórzyła badania. Co do zajścia w ciąże. co miałaś nie tak z krwią? że tego nie zauwazyli tylko leczyli męza?
lojkalojka ale zazddroszczę Ci tych pól lawendowych......
Co do USG to ja mam za kazdym razem panstwowo choc tu tylko slysze komentarz ze wszystko ok i prywatnie gdzie mam i dopochwowo i normalnie i bada wszystko dokladnie i zawse ze zdjeciami wychodzimy[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Jaroszka i jeszcze jeden o ginekologu dzięki ktoremu zaszlas w ciążę i o jakimś konowale to o ten chodziło ?
Kochana dokładnie co tu komentować: ( współczucia z powodu przejsc mega wielkie: ( czasami niestety konowaly takie się trafiają , kasy wydasz , nerwy stracisz a za chwile jeden lekarz badanko i ciąża