X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona dokładnie wizyta 5 minut i do widzenia. ale z opcją jednego usg na życzenie to się ucieszyłam ;) musze nastepnym razem upewnić sie czy mam to w pakiecie i się zapiszę :) Super! dzieki za cynk Polskosia:)

Jak to u Ciebie jest studniówka Polkosiu jak u mnie dziś albo jutro a jestem tydzień do tyłu od Ciebie?:)

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, a to nawet nie wiedziałam. Nie dałabym rady chodzić do takiego gina w takim razie :)

Zakocona, gdybys dzieki temu ginekologii zaszła w ciazy to byś chodziła, mimo ze nie ma aparatu usg w gabinecie.
    Nie pod tym kontem sie wybiera lekarza. Chodziłam do baby, która miała usg w gabinecie i twierdziła, ze ze mną wszystko ok, poprostu musimy sie starać dłużej niż inne pary...heh paranoja....zmieniłam lekarza od razu wiedział jakie badania zlecić i powiedział mi na 1 wizycie. Bedzie Pani w ciazy juz ja sie o to postaram i 4 miesiące pózniej fasolka :)

Mało tego leczyliśmy sie z mężem w NOVUM te chuje powinni nam hajs oddać...leczyli mojego męża, ze niby słabe nasienie, biedak sie bez sensu hormonów nalykal....ja miałam 2 nieudane inseminację....a wystarczyło mnie poprostu wysłać do hematolog na bada nią krwi....paranoja...

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ja miałam później o tydzień owulację i to chyba jest uwzględnione w Belly w PTP :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia i Madu ja mam dwa bezpłatne usg na życzenie :)

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że dopóki nie czułam ruchów, to USG sprawiało mi mega frajdę i wtedy się cieszyłam z tego szybkiego USG, a teraz to mi się nawet rozbierać nie chce :P Jak wiem, że mała kopie, to jestem spokojna, a na tym monitorku i tak niewiele widać ;)

jaroszka, madu, estrella, ss lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    A bo ja miałam później o tydzień owulację i to chyba jest uwzględnione w Belly w PTP :)

aaa, faktycznie jest taka opcja! :) A więc zdrówka Wam polkosiu z okazji 100 dniówki ;)

Jaroszka, to jeszcze lepiej ;)

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dokładnie tez tak mam, mi wystarczy jak usłysze tylko bicie serca, dlatego nie przeszkadza mi to, ze facet nie ma usg...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serca słucham przed wizytą u gina, u położnej. Tak jest od ostatniej wizyty. U niego oglądamy pracę serca i generalnie ja tam widzę syna na monitorze :) Poza tym on na swoim USG ma też 3D, więc i 3D od razu można zrobić, o ile dzieciak dobrze ułożony (na co liczę przy następnej wizycie).

IviQ lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Powiem Wam, że dopóki nie czułam ruchów, to USG sprawiało mi mega frajdę i wtedy się cieszyłam z tego szybkiego USG, a teraz to mi się nawet rozbierać nie chce :P Jak wiem, że mała kopie, to jestem spokojna, a na tym monitorku i tak niewiele widać ;)

Hahaha mam to samo :-) ale moja ginka co miesiac robi mi usg i mierzy mala wiec przynajmniej wiem ile teraz kluska mierzy i wazy :-)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głupie pytanie.
    Rano pilam kawę na kanapie, poszłam odprowadzić córkę do przedszkola, wracam patrzę a w miejscu w ktorym siedzialam duza mokra plama, nie mam pojecia cocmoglo sie rozlać. Poszłam zobaczyć bileizne, jest jakas lekka wydzielina, ale w jednym miejscu, majtki suche...cholera nie wiem, ale raczej jak by to byly wody polodowe, to cale gacie miałabym mokre, cos bym poczuła prawda? Mala fika a ja siedzę i sie zastanawiam

km5st5odymuuq2ts.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tam ciągle coś cieknie i ciągle majtki mokre. W nocy na prześcieradle zostawiam plamy. Jak chodzę po domu bez gaci, to pod tyłek kładę sobie podkłady higieniczne, żeby nie upaprać mebli.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nic nie poczułam, plama byla duza średnicy 15cm,a gacie no suche, w jednym miejscu tylko tak jak mówiłam lekka wydzielina, sa w aptece jakies testy na wyciek plynu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 10:25

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są kochana , jak czujesz ze tak powiem zagrozenie to idź i kup chociaż one są bardzo drogie .
    Ja jednak myślę ze to nie to bo majtki mialabys i wkładkę mokra

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a ja sie napocilam przy wpisie i nikt nawet nie zauważył co napisałam :(
    Albo dobra moze nie ma czego komentować ....

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam wczoraj na zakupach w markecie, i nagle poczułam strużki cieknące mi po nogach (byłam w długiej spódnicy). Od razu poleciałam do łazienki, myśląc czy nie utrzymałam moczu czy może wody mi odchodzą. Wiecie co się okazało? Że mi się tyłek spocił :)Całe pośladki miałam wilgotne :D Nigdy tak nie miałam :D Agatka może u Ciebie podobnie?

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a którym ? Bo Twój ostatni wpis to tylko ten ze sluchasz serduszka na wizytach każdych i tyle ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja byłam wczoraj na zakupach w markecie, i nagle poczułam strużki cieknące mi po nogach (byłam w długiej spódnicy). Od razu poleciałam do łazienki, myśląc czy nie utrzymałam moczu czy może wody mi odchodzą. Wiecie co się okazało? Że mi się tyłek spocił :)Całe pośladki miałam wilgotne :D Nigdy tak nie miałam :D Agatka może u Ciebie podobnie?
    Tez sadze , ze podobnie . Mnie tez dupa się tak poci w ciąży w te cieple dni jak nigdy i krople normalnie po nogach spływają i tez dość często sprawdzam czy wody nie odeszły , sfiksujemy kiedyś hahaha

aanaa, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, ja mogę skomentować tylko: współczuję przeżyć :( Najważniejsze jednak, że teraz syn się rozwija prawidłowo :)

Niestety jest kupa lekarzy, którzy właściwie nie wiadomo po co nimi są i skąd oni w ogóle wzięli dyplom. Ja 4 lata chodziłam do różnych ortopedów, żeby znaleźli diagnozę bólu moich kolan :/ Polecanych i niepolecanych. W końcu się trafił jeden sensowny i dowiedziałam się, co mi jest.

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 u mnie się pojawiły bo ja mam bardzo delikatna i cienka skórę. Co rpawda supr jesli chodzi o ciało ale z twarza to masakra wszystko widac, peajace naczynka szybko sie zmarszczki robia itd. Dziś choc nie lubie nei wyobrazam sobie nawet naplaze wjsc bez podkladu bo inaczej jestem cala czerwona itd. NIe wiem moze to efekt nie dbania za mlodu chociaz mama mi od 18 mowila smaruj się kremami bo bedziesz miec zmarszczki jak ja w wieku 25 lat. Moze to gentyczne. hehe ale jestem jedna z tyc co mozna powiedizec z tyłu liceum z przodu muzeum hahahahhahahha oczywiscie nie w ciazy :p

Litte Frog no skoro pomachał kijem chwilę rto bakcyla nie załapał i fajnie ze nie czujesz się że cas zmarnowany:)

jaroszka koniecznei powiedz co na to lekarz, ale ja bym chyba powtórzyła badania. Co do zajścia w ciąże. co miałaś nie tak z krwią? że tego nie zauwazyli tylko leczyli męza?

lojkalojka ale zazddroszczę Ci tych pól lawendowych......

Co do USG to ja mam za kazdym razem panstwowo choc tu tylko slysze komentarz ze wszystko ok i prywatnie gdzie mam i dopochwowo i normalnie i bada wszystko dokladnie i zawse ze zdjeciami wychodzimy

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka i jeszcze jeden o ginekologu dzięki ktoremu zaszlas w ciążę i o jakimś konowale to o ten chodziło ?
    Kochana dokładnie co tu komentować: ( współczucia z powodu przejsc mega wielkie: ( czasami niestety konowaly takie się trafiają , kasy wydasz , nerwy stracisz a za chwile jeden lekarz badanko i ciąża

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1251 1252 1253 1254 1255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ