X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, nie płacz! A może to ma coś wspólnego z tymi lekami?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Dziewczyny od zastrzykow z heparyny czy dziecko wam tez szaleje zaraz po zastrzyku?

Mi tak

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Agaton ja mam córkę Gabrysię imię pasuje do niej idealnie. Dla malej dziewczynki Gabrysia, dla nastolatki Gabi, a dla doroslej kobiety Gabriela ;)

U mnie właśnie tak było, byłam małą Gabrysią, w liceum i na studiach Gabi, a teraz w pracy jako Gabriela :) ciężko mi teraz uwierzyć, że jak byłam mała to mogłam się tego imienia wstydzić :)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja tez sama...i ciagle rycze i zre..:/..
    Masz nas i jutro wizyte odrazu dawaj znac.

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka czyli już wiadomo, taki niski cukier właśnie pojawia się u dziewczyn z niedoczynnością, myslę, że nie ma się czym martwić.

Zetaaa nie szaleje po heparynie dla tego , że "szczypiesz" i go budzisz, albo akurat ma porę aktywności.
    A co do hrparyny, to lekarz pi powiedział, aby zacząć się już kuć w inne miejsce niż brzuch? wam też kazał?

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella jako, że nasza córa to urwis, najczęściej jest GARYŚKAAA :) Imię jest piękne

estrella lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja raz zemdlalam a na nastepny dzien mialam po snuadaniu 3.5 cukiet wiecalo...gdxiez czytalam se hepatyna obniza cukier...zobaczymy jak u mnie po badaniu

jaroszka lubi tę wiadomość

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Aż mi sie kurwa płakać chce....jeszcze jestem sama w domu, nie mam sie komu wypłakać....kurwa i teraz mam stresa....
    Agatka tak mam niedoczynnośc, teraz w ciazy mi wyszła i biorę od początku leki....
    jaroszka spokojnie... zobaczysz co jutro lekarz powie... nie sresuj się na zapas... :*

ja uciekam z męzem na jakiś film :D dobranoc kobitki :*

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest duzo tluszczu na brzuchu zwlaszcza w dole ..pozostalosc po ostatniej ciazy..narazie lekarz nic nie kazal zmieniac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Estrella jako, że nasza córa to urwis, najczęściej jest GARYŚKAAA :) Imię jest piękne

hehe no tak jak coś w dzieciństwie przeskrobałam to mama tak do mnie mówiła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://polska.newsweek.pl/znieczulenie-podczas-porodu-od-lipca-na-zyczenie,artykuly,366325,1.html

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, Agatka mnie też się podoba bardzo imię Gabrysia
    A co do imienia Kinga-Estrella mam same dobre skojarzenia bo moja szwagierka ma tak na imię i często mówimy do niej Kinia ;)

Trochę mnie zmartwilyscie dziewczyny to mogę reż mieć niedoczynność i dlatego mam taki niski cukier

Jaroszka nie płacz kochana może tak musi być a ten cukier w cale nie jest taki niski nie denerwuj się proszę

estrella, jaroszka lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja się wykapalam , odpoczywam juz wśród zapachu lawendy na lepszy sen , przed ciąża działało mam nadzieje ze i teraz . Oglądam przy herbatce program sekrety lekarzy i nadrobilam Was .
    Szczęśliwa Ja dziś właśnie z Mama tez rozmawiałam o leczo , ze będę robiła na dniach bo juz od jakiegoś czasu za mną chodzi:)
    Jaroszka kochanie Ja tez mam niedoczynność i dobrze dowiedzieć się od Was , ze cukier może przy niej być niższy , Ja nawet przy glukozie miałam przy dolnej granicy i zastanawialam się czemu aż tak chociaż wtedy byłam na diecie bez cukrowej prawie 10 miesięcy ...
    Kochana nie stresuj się na zapas bo może być to błędem albo tak masz faktycznie przez tarczycę , jutro jak masz wizytę skarbie to lekarz wszystko Ci dokładnie wyjaśni . :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, nie ma co się stresować :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a miałaś badane ostatnio TSH? Bo ja na początku ciąży wszystkie wyniki miałam prawidłowe i teraz ginka i endokrynolog kazały mi powtórzyć TSH i FT4 i okazało się, że TSH wzrosło, a FT4 spadło i do porodu muszę brać leki... może warto żebyś zrobiła badania i sprawdziła jak u Ciebie tarczyca wygląda, bo jak widać w ciąży wiele się może zmienić...

Fajnie dziewczyny, że imię Kinga Wam się podoba i dobrze kojarzy :)

A my popołudniu byliśmy u znajomych, którzy mają 10-miesięcznego synka i dostaliśmy karuzelę na łóżeczko :) więc kolejny wydatek odpadł :D

I zrobiło się cudownie, temperatura na zewnątrz spadła więc dopiero z balkonu wróciliśmy... najchętniej tam bym dziś spała :D

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze Was mam :*

Spokojniejsza idę pod pierz....
    Dobranoc :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa jeszcze Agatce zapomniałam odpisać!
    Ja juz od ponad miesiąca robię zastrzyki w uda, lekarz nie kazał, sama zdecydowałam, bo juz cieżko mi było fałdke na brzuchu zebrać.

I teraz juz na pewno dobranoc ;) !

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka dobranoc kochana i odsapnij z napięcia ! :*
    U mnie właśnie padać zaczęło , jak fajnie tak na noc lubię jak sobie popada.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie , żadna juz nie pisze to zegnam się i uciekam lulac . :)
    Dooooobranocki :*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak sobie mysle : kiedy Malgorzatka do nas wroci ? Mam nadzieje , ze przeprowadzka u niej minela bezproblemowo i teraz rozpakowuje kartony .

Ursa , a Ty kochana trzymaj sie i napewno ten antybiotyk podany w szpitalu bedzie skuteczny :)
    Dobranoc i kolorowych snow !

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 1248 1249 1250 1251 1252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ