Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Agaton ja mam córkę Gabrysię imię pasuje do niej idealnie. Dla malej dziewczynki Gabrysia, dla nastolatki Gabi, a dla doroslej kobiety Gabriela
U mnie właśnie tak było, byłam małą Gabrysią, w liceum i na studiach Gabi, a teraz w pracy jako Gabrielaciężko mi teraz uwierzyć, że jak byłam mała to mogłam się tego imienia wstydzić
-
jaroszka czyli już wiadomo, taki niski cukier właśnie pojawia się u dziewczyn z niedoczynnością, myslę, że nie ma się czym martwić.
Zetaaa nie szaleje po heparynie dla tego , że "szczypiesz" i go budzisz, albo akurat ma porę aktywności.
A co do hrparyny, to lekarz pi powiedział, aby zacząć się już kuć w inne miejsce niż brzuch? wam też kazał? -
jaroszka wrote:Aż mi sie kurwa płakać chce....jeszcze jestem sama w domu, nie mam sie komu wypłakać....kurwa i teraz mam stresa....
Agatka tak mam niedoczynnośc, teraz w ciazy mi wyszła i biorę od początku leki....
ja uciekam z męzem na jakiś filmdobranoc kobitki :*
jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Estrella, Agatka mnie też się podoba bardzo imię Gabrysia
A co do imienia Kinga-Estrella mam same dobre skojarzenia bo moja szwagierka ma tak na imię i często mówimy do niej Kinia
Trochę mnie zmartwilyscie dziewczyny to mogę reż mieć niedoczynność i dlatego mam taki niski cukier
Jaroszka nie płacz kochana może tak musi być a ten cukier w cale nie jest taki niski nie denerwuj się proszęestrella, jaroszka lubią tę wiadomość
-
A Ja się wykapalam , odpoczywam juz wśród zapachu lawendy na lepszy sen , przed ciąża działało mam nadzieje ze i teraz . Oglądam przy herbatce program sekrety lekarzy i nadrobilam Was .
Szczęśliwa Ja dziś właśnie z Mama tez rozmawiałam o leczo , ze będę robiła na dniach bo juz od jakiegoś czasu za mną chodzi:)
Jaroszka kochanie Ja tez mam niedoczynność i dobrze dowiedzieć się od Was , ze cukier może przy niej być niższy , Ja nawet przy glukozie miałam przy dolnej granicy i zastanawialam się czemu aż tak chociaż wtedy byłam na diecie bez cukrowej prawie 10 miesięcy ...
Kochana nie stresuj się na zapas bo może być to błędem albo tak masz faktycznie przez tarczycę , jutro jak masz wizytę skarbie to lekarz wszystko Ci dokładnie wyjaśni . :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia a miałaś badane ostatnio TSH? Bo ja na początku ciąży wszystkie wyniki miałam prawidłowe i teraz ginka i endokrynolog kazały mi powtórzyć TSH i FT4 i okazało się, że TSH wzrosło, a FT4 spadło i do porodu muszę brać leki... może warto żebyś zrobiła badania i sprawdziła jak u Ciebie tarczyca wygląda, bo jak widać w ciąży wiele się może zmienić...
Fajnie dziewczyny, że imię Kinga Wam się podoba i dobrze kojarzy
A my popołudniu byliśmy u znajomych, którzy mają 10-miesięcznego synka i dostaliśmy karuzelę na łóżeczkowięc kolejny wydatek odpadł
I zrobiło się cudownie, temperatura na zewnątrz spadła więc dopiero z balkonu wróciliśmy... najchętniej tam bym dziś spała -
A ja tak sobie mysle : kiedy Malgorzatka do nas wroci ? Mam nadzieje , ze przeprowadzka u niej minela bezproblemowo i teraz rozpakowuje kartony .
Ursa , a Ty kochana trzymaj sie i napewno ten antybiotyk podany w szpitalu bedzie skuteczny
Dobranoc i kolorowych snow !
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015