X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    zakręcona, to życzę ci, żeby się po waszej myśli ułożyło!

madu, my też mamy pozaczynane seriale :) ostatnio wałkowaliśmy "modern family". genialny serial :D!

Oglądałam!;p jesli lubisz w takim klimacie to polecam Parks and Recreation i The Office ale amerykański, brooklyn 9-9 tez jest niezłe, ale trzeba kilka odcinków przemęczyć ;) Z innych ostatnio zakochałam się w Sense8 ;)

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje laski by nie zapeszac ! :)
    Tez mam nadzieje ze wszystko będzie ok i ta praca nie będzie zabierała nam całego życia ! ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nie doszukuję się problemów tam gdzie ich nie ma:)Po prostu pytam czy którejś tak wyszły wyniki, bo widzę że dziewczyny są zorientowane w tym temacie tak jak np. Polkosia :) Czy to możliwe i czym może być spowodowane.
    Sama się stresowałaś swoimi wynikami to chyba rozumiesz... Nikt Ci nie zarzucił że doszukujesz się nieprawidłowości na siłę.
    Ja myślę że jest wszystko ok i w ogóle nie panikuję tylko pytam dziewczyn o zdanie, po to jest forum :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ile tych ciał masz, Agatka? Ja mam co 2 miesiąc ciała ketonowe w ilości 50 i to normalne. Wystarczy, że poprzedniego dnia wysilisz się bardziej lub zjesz zbyt mało w stosunku do tego, ile potrzebuje organizm i już trochę ciał się pokaże.
    Mam tylko napisane, ze są obecne.
    Moze faktycznie, ostatnio cos nie mam apetytu, wczoraj zjadłam na kolacje tylko kilka truskawek.
    Pamiętam tylko, ze w pierwszej ciąży, przy cukrzycy pojawiły sie te ciała ketanowe

km5st5odymuuq2ts.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Jaroszka nie doszukuję się problemów tam gdzie ich nie ma:)Po prostu pytam czy którejś tak wyszły wyniki, bo widzę że dziewczyny są zorientowane w tym temacie tak jak np. Polkosia :) Czy to możliwe i czym może być spowodowane.
    Sama się stresowałaś swoimi wynikami to chyba rozumiesz... Nikt Ci nie zarzucił że doszukujesz się nieprawidłowości na siłę.
    Ja myślę że jest wszystko ok i w ogóle nie panikuję tylko pytam dziewczyn o zdanie, po to jest forum :)

Jejku Stokrotka zupełnie zle odczytałas sens mojego posta. Nie napisałam wcale, żebyś nie doszukiwaka sie problemu tam gdzie go nie ma....zwyczajnie chciałam Cię uspokoić i chyba zauważyłas buzke na końcu ? :)
    chodziło mi tylko o to, ze często mimo iż wszystko jest ok mamy taka tendencje do doszukiwania sie czegoś. Ja tak mam :)
    Oczywiscie, ze sie stresowalam i naprawdę nie mislam nic złego na myśli i broń Boże nic Ci nie zarzucalam.
    Wybacz jeśli Cię uraziłam ... Przecież bardzo interesowałam, sie Twoimi wynikami.
    I tak to niestety wlasnie jest na forum kiedy nie możesz pogadać face to face .... Często mylnie odbiera sie czyjeś posty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:46

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu się zgodze jaroszka , dokładnie ! Przez neta nie wyczujesz czyis emocji: (

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, Dziewczyny, ostatnio mam wrażenie, że sie często robi gorąco na naszym forum ;)

jaroszka, madu, IviQ lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to przez upały, wzmagaja frustrację ...:)

onka, jaroszka, stokrotka25 lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez to zauwazylam , lekko większość jakas poddenerwowana , źle odbierany posty !
    A to nie dobrze

onka, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez to zauwazylyscie? :)

IviQ lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widze ;) ale mysle, ze z tygodnia na tydzień może byc bardziej nerwowo: ciezkie noce, zmęczenie, boleści, hormony itp robią swoje. Jak się tyle bab zbiera w jedym miejscu, którymi targają różne siły to nie ma opcji żeby było inaczej. Grunt to sobie zdawac z tego sprawę :)

jaroszka, zakocona, onka, Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauwazylysmy jak widać wszystkie prawie hehe
    No ale tez musimy swoje emocje schować momentami w kieszeń by kogoś nie urazić:)
    Będzie dobrze:)

madu, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa martwie się , ze znów nie przespie nocy: (
    Chodze cały dzień dziś do WC co piec sekund dosłownie , tak mały na pęcherz naciska i kopie...
    Jestem przemeczona a kolejna noc nie przespana dobije mnie chyba: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu masz racje i mam nadzieje, ze większość z nas sobie z tego zdaje sprawę :)

Tak z innej beczki, jutro wraca moj maz i tak sie cieszę!!!! W tej ciazy strasznie czuła sie zrobiłam i chciałbym zeby non stop przy mnie byl :) jak go odwlozilam to wracając sie popłakałam....heh

madu lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj go uspac wiem dziwnie brzmi ale może pochodź troche po domu pokołysz biodrami może uśnie i troche zejdzie Ci z pęcherza?

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ja dzisiaj tez biegam co chwila, a do tego twardnieje mi ten brzuch i to juz dość często, nawet jak leżę i pobolewa.....zaczynam sie martwić....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nospe weź na prawdę i polz się jak cie pobolewa .
    Jaroszka Ja tez w ciąży jakąś mega czuła osoba się zrobilam , zawsze byłam ale teraz to szok
    Madu nie dziwnie brzmi , całkiem normalnie hehe wiem o co ci chodzi kochana , ja go chyba juz ululalam bo właśnie kopać przestał ale jest nisko usadzony i przez to mnie ciągnie do sikania: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, myśle, ze to nic dziwnego, ze potrzebujesz bliskoći męża, ja bym tez płakała jak by mój gdzieś pojechał na kilka dni, choć czasem tak jak np dzis zamieniamy może 2 zdania. Samam tez sie nie moge przemoc żeby do rodziców jechać na kilka dni.

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona juz leżę od kilki godzinek i wzięłam nospe, dziękuje :)

Madu, a ja mam rodziców i siostrę za ściana, ale akurat mama ma druga zmianę w pracy, a siora juz dwa dni siedzi u teściowej....
    Chciałbym zeby tak mi zostało w stosunku do niego, bo powiem Wam, ze ja jestem straszna jedzą....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja tez ! Podobne jesteśmy do siebie widzę bardzo ale mnie osobiście w ciąży zaczyna przeszkadzać moja morda pyskata: (
    Ale w ciąży szybciej się wkurzam , płacze itp i nie umiem opanować masakra jakas.

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ