Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nenka2 wrote:Moj brzuch uparcie i silnie sie stawia, bardzo mnie juz to meczy.. luteina niestety nie pomaga ehh. Ciagle mnie cos boli i wgl.. martwie sie przedwczesnym porodem :(A maly jest bardzo malutki bo tylko 700 gram, a to byl 26tydzien.
nenka2 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kochane witam się po weekendzie, który spędzilismy wraz ze znajomymi w Brennej
pogoda świetna - troche poleżakowaliśmy nad rzeką, grilowaliśmy - było cudnie, a teraz czas porotu do rzeczywistości na 4 dni - w czwartek jedziemy do siostry pod Wrocław
szczesliwa_mamusia21, Misiowa lubią tę wiadomość
-
A może ktoś go tam miał i wypuszczał luzem na dwór... I niepotrzebnie było go zabierać?
Wiecie co, wczoraj moja babcia mnie pyta jakie imię będzie, a ja mówię, że Klementysia, na co ona: "Ale brzydkie wybraliście! Tyle jest ładnych imion! Karolina, Paulina, Dorotka..." No wiecie co...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, jak ktoś wypuszcza takiego malucha samopas w centrum miasta, bez chipa, gdzie jeżdżą samochody i łazi kupa psów + nie ma dzikich kotów = są pewnie trute, to dla mnie jest skrajnie nieodpowiedzialny i kota posiadać nie powinien.
Więc liczę, że jednak to uciekinier jest.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:A może ktoś go tam miał i wypuszczał luzem na dwór... I niepotrzebnie było go zabierać?
Wiecie co, wczoraj moja babcia mnie pyta jakie imię będzie, a ja mówię, że Klementysia, na co ona: "Ale brzydkie wybraliście! Tyle jest ładnych imion! Karolina, Paulina, Dorotka..." No wiecie co...
Oj normalka, moja babć tez jest kochana, a powiedziała, ze Jagna to tak dziwnie. Gosia, Ania jest ladnie
-
polkosia wrote:A może ktoś go tam miał i wypuszczał luzem na dwór... I niepotrzebnie było go zabierać?
Wiecie co, wczoraj moja babcia mnie pyta jakie imię będzie, a ja mówię, że Klementysia, na co ona: "Ale brzydkie wybraliście! Tyle jest ładnych imion! Karolina, Paulina, Dorotka..." No wiecie co...
Nie przejmuj się PolkosiaU mnie babcia też średnio zareagowała na imię, ale teraz stwierdziła, że w sumie fajne. Po drugie - jakby się przejmować opiniami innych, to żadnego imienia byśmy nie wybrali.
Pamiętam, jak mnie się nie podobało imię Mieszko, kiedy się dowiedziałam, że mój chrześniak tak będzie miał na imię - teraz się przyzwyczaiłam i stwierdzam, że jest ok, takie "inne"Misiowa lubi tę wiadomość
-
Moja "chrześnica" to Maja i też mi się nie podobało, ale to wybór rodziców. Teraz myślę, że pasuje do niej jak ulał
A siostry chrześniak to Miłosz - wołają MIŁOŃ, Miłoniu. Fatalnie jak dla mnie
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
a tak poza tym,to jutro mam polozna dopiero trzeci raz w ciagu calej ciazy,tutaj niema tak czesto wizyt no i dla mnie to jest jak lekarz,bo z nim jak jest wszystko ok to tez niema wizyt przez cala ciaze,mam mnostwo pytan az sobie spisalam zeby niezapomniec,przede wszystkim o to moje nisko polozone lozysko i wylot do PL za miesiac,ale tez o bolacy kregoslup i czy bede mogla miec znieczulenie przy tym,jakby sie udalo rodzic normalnie,ach i o macierzynski itd...chyba tam z godzine posiedze,ostatnio mnie zalatwila w 10 min.w Uk pogoda sie zepsula zimno,wieje i leje...no ale coz po 10 latach powinnam sie przyzwyczaic do tej pogody w kratke.
Ja tez miewam klopoty ze spaniem,myslalam ze to ze mna jest cos nie tak ale widze ze to nie tylko ja,najpierw nie moge usnac i krece sie godzinami a potem budze sie o 6stej,7mej i juz tez spac niemoge...,pozdrowki i milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:33
-
Witam was :*
Jak zwykle odzywam sie po przerwie, zostaly juz mi 2 tygznajomi przyjechali do nas i wyladowalismy w piatek na wiosce 50 km od Elblaga
fajnie tu jest, ale teraz boje sie wejsc na wage bo troszke zaszalalam. Wczoraj sie nie najlepiej czulsm, od rana bolaly mnie lydki i pol dnia mialam nerwobole
Czekamy az moj mezu pospi, bo wszyscy popili wczoraj i ruszamy w droge. Niestety ja zostalam kierowca.
A co do imiona to wielkie zdziwienie bylo jak uslyszeli Dorian, a najbardziej moja mama, ktora myslala ze sobie zartujemy. Teraz wszyscy przywykli, no coz nie podoba sie to ich sprawa, najwazniejsze ze nam sie podobaIviQ lubi tę wiadomość
-
Miala ktoras z was w ostatnim czasie biegunke? Poki nie leci ze mnie non stop to nie trzeba panikowac nie?wzielam nospe bo brzuch boli, 2 kostki gorzkiej czekolady i pije caly czas.leze i czekam co bedzie, maly sie rusza i dodatkowo bombarduje mi jelita:/ ale dobrze ze sie rusza...
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
ss, ja co prawda nie miałam ostatnio biegunki, ale miałam dwa razy w ciągu ciąży (raz ok. 14 tc jak miałam skurcze macicy i raz trochę później). szybko przeszło (po 2-3 wizytach w toalecie), więc ja się nie martwiłam. jak Ci nie przejdzie szybko, to ja bym się skonsultowała z lekarzem.
ja z kolei chciałam Wam zapytać, czy sądzicie, że powinnam się zaniepokoić, że moja waga nagle stanęła w miejscu? W zasadzie od początku II trymestru jechałam w górę ok 0,6 kg tygodniowo, a od 3 tygodni waga praktycznie nie drgnęła... -
Hej dziewczyny
Tez nie moglam spac w nocy jakbym wiedziala ze na forum kogos znajde to bym zajrzała
Natalia a gdzie jedziecie dokładnie , to moje rejony
Lexie , nie rozpakowalam komody bo nie chce zeby sie kurzyła a mamy jeszcze malowanie , dopiero jak pomalujemy pokoj malego to wszystko bedziemy robicA Ty ją zamowilaś jestes zadowolona ??
Polkosia nie przejmuj sie najwazniejsze zeby Wam sie podobało , Tobie sie nie podoba Miłosz a babci ma prawo KlementysiaKazdy ma swoj gust i niestety kazdemu nie dogodzisz
Zdrówka dla córci życze mam nadzieje ze juz lepiej !
No i kazdej milego odpoczynku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:43