Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Jezu melena.. tak, a jak się śmieje i jest radosna, to ciąża będzie przenoszona..
mi chodzi o jednorazowy jakiś atak płaczu, chodzi tu o skurcze macicy. pytam bo wczoraj jak przez swojego płakałam przez kilka godzin to zaczęłam mieć skurcze i strasznie mnie brzuch pobolewal.. -
Rzeczywiście Sahara w ten weekend na forum
Ja byłam tak stęskniona za mężem, po tych 5 dniach jego nieobecności, ze nie odstepowalam go na krok i na forum tylko raz zajrzałem....seks był i inne rzeczy ehhhh cudownie
Zapisałam sie na dodatkowe usg, bo juz miesiąc małego nie widziałam, a normalnie zobaczylabym go dopiero w 30 tygodniu.
Nie wytrzymam tylewiec idę 22 lipca i sprawdzimy ile przytył
Piszecie o skurczach, tez je miewam, podobno moga to rownież byc ruchy dziecka.
Lexie witaj z powrotem!
szczesliwa_mamusia21, Lexie, Misiowa lubią tę wiadomość
-
jaroszka super ze sie nacieszyłaś mężem
Rozstania sa smutne i tyle sie czeka , ale jak juz sie doczeka człowiek tej drugiej połóweczki to omomomo jak milusio wtedy
A mi ta niedziela tak wolno leci ... chyba ide pod prysznic zrelaksuje sie a pozniej jakis fimik i ot taka niedzielajaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka no tak niska jestem , niecałe 160 cm własnie (158cm- tyle w dowodzie ) chyba że urosłam ale nie sądzę
Dlatego każdy dodatkowy kg sprawi że się chyba na koniec będę toczyć jak kulka
Właśnie się u mnie rozpadało i z pieknej pogody zrobiło sie szaro buro i ponuro ..
jaroszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a66ee465688.jpg
Zobaczymy czy ktoś go będzie szukać na osiedlu. Na razie siedzi odizolowanymruczek z niego konkretny
Ja mam 161cm.
No druga kotka też już krytamoże się doczekam w końcu jakichś kociąt..
jaroszka, Lexie, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Wczoraj bylam w Lublinie na sesji:) na razie tylko jedno zdjęcie, reszta jak soe fotografka obrobi:)
http://zmniejszacz.pl/galeria/55a2ac67dcd20/bez-nazwy
Uciekam, ten weekend spedzamy z J. Teraz zmywa naczynia, wiec wpadlam, zeby sie przywitac:)zakocona, Magnosia, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, onka, Lexie, jaroszka, lili_madlen, ewwiel, Bąbelek, madu lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Jacusianka, piękne zdjęcie i Ty pięknie wyglądasz.
Lili madlen, gratuluję
Malenaxoxox, coś jest w tym co napisałaś. Stres może wywołać skurcze. Dlatego dbaj o siebie i unikaj stresu. Cytuję fragment jednego z artykułów na ten temat: " Stres skutkuje wzrostem stężenia adrenaliny we krwi, która może wywoływać skurcze macicy i przyspieszać akcję porodową."
Zakocona, fajny kociak. Ciekawe, czy się właściciel ujawni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 20:53
lili_madlen lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
A ja dziś zaliczyłam pobyt na IP. Bóle brzucha wróciły i pojechaliśmy. Całe szczęście wszystko OK. Dostałam leki przeciwskurczowe, zrobiono badanie i ktg. Szyjka długa bo 46 mm, ktg nie zarejestrowało skurczy. Potwierdzono tylko moją cukrzycę - glukoza w moczu...
Oj, trochę się uspokoiłam. Muszę tylko powalczyć z tą cukrzycą...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
hej laski mnie też wieki nie było i nie nadrobię, przeczytałam tylko tą stronę
u mnie była tydzień przyrodnia siostra, która ma 12 lat i musiałam się nią zajmować
dziś zaczynam 3 trymestr i na plusie mam niecałe 5kg. Ostatnia prosta i przełączam sie już w tryb oczekiwania
Magnosia, ~Rewianka~, onka, Lexie, zakocona lubią tę wiadomość
-
Jaciusianka ale brzucholek
O matko ja to chyba do porodu takiego nie bede miala
Zakocona , śliczny mruczuś , ciekawe czy ktos sie zglosi a jak nie to bedzie waszym nowym lokatorem ?
Arielko witamy witamy i czekamy na reszte slubnych zdjec ! Bo chyba sie nie pomylilam i to Ty mialaś ost wesele?
-
Hej Dziewczyny.
NIe nadrobię Was. Jeśli mam na coś komuś odpowiedziec to proszę o ponowienie. TAk się rozpisałyście że do jutra bym to czytała:P
mam nadizeje ze u Was wszystko ok i że nic mnie ważnego nie ominęło.
Pozdrawiam[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jaciusianka ale brzucholek
O matko ja to chyba do porodu takiego nie bede miala
Zakocona , śliczny mruczuś , ciekawe czy ktos sie zglosi a jak nie to bedzie waszym nowym lokatorem ?
Arielko witamy witamy i czekamy na reszte slubnych zdjec ! Bo chyba sie nie pomylilam i to Ty mialaś ost wesele?
Ja dziś właśnie świętuję z mężem drugą rocznicę ślubu