Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego sie kochana chyba dowiesz dopiero ze tak powiem "w praniu"
ja wiem ze bede robic wszystko zeby kochac jak to sie mowi z rozsadkiem i wiem ze moj maz tez bomwidze jak zajmuje sie dziecmi swojego rodzenstwa,a oni mimo to ze on im wcale na wszystko nie pozwala to za nim przepadaja;) dzieci lubia znac granice.oby sie nam udalo tak je wlasnie kochac;)
-
Jaroszka jak się dziś czujesz,bóle minęły??
Polkosia ale śliczna córeczka!
Mikejla ja to wogóle mam stres czy sobie poradzę z dzieckiem,czy będę wiedziała jak sie Nim opiekować itd.Mam nadzieję,że instynkt macierzyński mnie nie zawiedzie
W sumie tego chyba bardziej sie boje niz porodu.. chociaż zobaczymy czy będę taka mądra jak na porodówce wylądujępolkosia lubi tę wiadomość
-
Nie doczytam was
Wpadłam tylko powiedzieć, że Herbapol ma Herbatkę Fix na wzdęcia. Właśnie ją piję i jest pyszna. Zobaczymy czy cokolwiek działa
polkosia, śliczna córcia!
Lecimy na spotkanie ze znajomymiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:57
polkosia lubi tę wiadomość
-
Bąbelku, nie sugeruj się zmianą terminu. Ja według USG miałam termin na 21 kwietnia, a mała urodziła się pięć dni później. Nasze maluchy same zdecydują czy opuścić wcześniej brzuszek, czy pozostać w nim dłużej. Ja bym się bardziej trzymała daty z OM, bo na USG dzieci rosną w różnym tempie.
-
Bąbelek wrote:Zakręcona, taa
Kasia82 , wiem wiem.. różnie może być. Z tym, że ja mam krótką szyjkę... także ciekawe czy dotrwam do terminu z OM. USG mam za 3 tygodnie i zobaczę co lekarz powie.
To faktycznie, przy krótszej szyjce to możesz nawet w 38 tyg. rodzić. -
hej kochane , jestem od rana .. ale jakby mnie ma
Polkosiu piekna coreczka ! Uwielbiam te zdjecia 3D !
kasiulka kurcze ciekawa jestem tego efektu tych brwi , mi zadna nigdy kosmetyczka nie zrobi tak zebym jakos wygladala ... masakra
zakrecona szalejesz z avataramiKwasne zelki uwielbiam , az jak czytalam post to zrobilam kwasna mine
No i oczywiscie witam nowa mamusiepolkosia lubi tę wiadomość
-
Juz sie przyzwyczailam do niego
Aaaa caly dzien sie zle czuje , a od 3 dni witam dzien przytulajac sie do ubikacji...
Mam nadzieje ze jutro juz tego nie bedzie , bo chcemy jechac na sniadanko do takiej hm piekarni sniadaniowej na pyszne buleczki i kawe a pozniej zakupy , bo w lodowce zostalo mi tylko swiatlo.
Moj D zrobil dzis super niespodzianke i wrocil 2h wczesniej z pracy wiec koniec drugich zmian ! Spokoj na 3 tygodnie ! Bo ostatni tydzien tu i jedziemy do PL -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jedziemy na 2 tygodnie , to nasz ostatni wyjazd do Polski we dwoje , pozniej juz tylko w trojeczke
Oj tak , ale oby nam przeszlo szybko, jakos mi sie lepiej zrobilo ze nie jestem sama z tym!