Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
ja już po SR. Ominę zajęcia dotyczące porodu naturalnego, na resztę będę chodzić. Warto!Za tydzień zajęcia z fizjoterapeutką.
Polkosia, śliczna córeczka! Zastanawiam się, czy nie wybrać się prywatnie jeszcze na jakieś 3d, bo ostatnie zdjęcie mam z 20 tygodnia. Teraz nasze dzieciaki są już takie pućki śliczne
Dobranoc :*polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ja chodzę na pedicure raz w miesiącu od kilku lat
Więc problem mam z głowy. A manicure co 2 tygodnie robię, bo obgryzałam prawie 25 lat paznokcie i tylko taka forma pozwoliła mi się uwolnić od tego nawyku. Dziś w SR mówili, że można mieć pomalowane paznokcie, ale najlepiej bezbarwnym lakierem (na rękach). Ale jeśli na stopach nie mamy, to nawet można mieć kolor
Głównie chodzi o to, żeby widać było na którymkolwiek, chociaż jednym, płytkę i jej kolor. W szpitalach "przyjaznych" raczej nie każą zmywać, bo wiedzą, że nam też zależy, żeby jakoś wyglądać
Po porodzie nie prędko będzie czas na wizyty u kosmetyczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:05
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do skracania szyjki, to trzeba się oszczędzać, a przede wszystkim nie dźwigać! Moje obie koleżanki z terminami na sierpień niestety już leżakują. Ja mam 4,3 cm długą i praktycznie zerowe prawdopodobieństwo, żeby urodzić przed terminem
Przynajmniej tak mi dziś mówił lekarz. Zobaczymy co będzie za miesiąc, bo zacząć skracać może się w każdym momencie.
Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
To gdzie mieszkacie kobietki, że jedziecie do Pl
ja jadę za tydzień aż na miesiąc... później już nie będzie kiedy, dopiero na chrzciny naszego maleństwa pewnie na wielkanoc
Któraś pisała o mężu, że szybciej z pracy wrócił... mój właśnie stoi przy garach i robi kolacje
ja niestety jadę sama do Polski...
szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Lexi , kochana dziekuje ze sie zmartwilas :* To ja tez moge obie wspolczuć tych boli , oby szybko minely albo moze znajdziesz na nie jakis sposob i bedzie lzej !
Kurcze tez bym sobie zafundowala u nozek jakies szalenstwo kto wie moze na urlopie sie wybiore -
Ja niewiem dziewczyny jak wy ale ja cierpię na bezsenność budzę sie CODZIENNIE o 4-5 i nie śpię do 6 o co mi chodzi to niewiem? Później usypiam i tak do 9-10 śpię i caly dzień rozwalony. Kurczę zamiast korzystać i spać do woli (bo później to juz naprawdę nie usnę) to łapię jakies fazy
A mam pytanie do was? Czy macie może coś takiego że czujecie takie pulsowanie w brzuchu? Kurde zastanawiam się czy to serce malej bije czy co to może być? Bo na pewno nie czkawka. I tak teraz leze i drugi raz w ciągu dnia mam to pulsowanie ciekawe co to? -
Battinka ja tez to czuje ! tez myslalam ze to serce ale nie wiem czy to mozliwe , ale czuje takie lekkie pulsowanie, ciekawe ! Cos w tym musi byc skoro to zauwazamy
Tylko co to tam sie dzieje
Mikejla ja pisalam o wczesniejszym porocie z pracy
O prosze fajnie masz mezus gotujeTez nieraz sama jezdze do Polski znam ten bol, na szczescie teraz razem !
A wiecie co najlepsze ? Mielismy za tydzien wylatywac na Krete , w lutym przyjechalismy do PL kupic wycieczke , mialo to byc w srode a w poniedzialek zrobilam test a tu dwie kreseczki !
Wiec urlop juz czeka na nas od listopada bo tyle wczesniej musielismy go dac zeby wgl dostac ! No i prosze ile sie zmienilo -
Dziewczyny, a u Was jak ta siara się pojawiła to na chwilę czy już tak będzie kapać do porodu?
I dziękuję w imieniu Klementysi za komplementyszczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam sie wieczornie, po całym leniwie intensywnym dniu;)
Ja dzis tylko na momencik, nie nadrobiłam wszystkich stron, przejrzałam tylko szybko co nowego i...
Witam nowa mamusię !
Polkosiu przeurocza córeczka, piekne zdjęcie:)
My dziś mielśmy 1 rocznicę ślubu, R zrobił mi niespodziankę i wziął wolne w pracy, więc pół dnia spędziliśmy nad wodą a drugie pół dnia na chodzeniu po mieście, zajadaniu się lodami i popijaniu mrożonej herbaty:) Uwielbiam takie dni
Dobrej nocy:):*
polkosia, Lexie, ZakręconaOna, Little Frog, lili_madlen lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
O widzisz szczęśliwa mamusiu tez to czujesz co ja...hmmm sama jestem ciekawa może któraś z dziewczyn to miała i sie pytala dr?
Kochana Kreta nie zając... poczeka na Wasprędzej czy później pojedziecie na wycieczkę juz może nawet w trójkę
niewiem bo pary różnie podchodzą do tematu. Jedni jadą z dziećmi a drudzy zostawiają dziecko dla dziadków i jadą sami.
Ja osobiście Zawsze z dzieckiem wszędzie jeżdżęszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość