X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu u mnie sie pojawila jakis tydzien dwa temu nie wiem czy pamietasz ale tak sie cieszylam na forum tutaj ze jest i u mnie niestety to trwalo dwa dni , nie mialam nawet mokrej koszulki, polecialy 3 kropelki i koniec ...

Oj dokladnie nawet zakupy, wazne ze razem :) Ja sie czaje jutro moze jakis sklep i cos kupie dla malego , chcialabym tez porozgladac sie za kosmetykami moze tez cos wybierzemy juz :)

polkosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka oczywiscie ze z malym , nigdy nie zostawie i nie bede sie sama rozkoszowac wakacjami ! Byl na to czas teraz sie wszystko zmienia ! :)
    Oj tez jestem ciekawa co to , moze ktos bedzie wiedzial a jak nie zapomne zapytam lekarza :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a z innych tematów, możecie polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną?

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Wam zazdraszczam tych wspólnie spędzonych chwil....:(
    Aj....chyba mam kryzys bo tęsknię na Maksa ale nic nie mogę poradzić:(

Cieszę się z tego ze jutro wieczorem będzie dzwonil mężuś,córcia też zresztą zaciesza.
    Mąż planuje wrócić na koniec sierpnia lub we wrześniu ale w sumie czas pokaże :( niby ma chwile posiedzieć i znów jechać.
    Tylko ja niewiem jak ja ogarnę cala sytuacje urodzę dziecko i jeszcze będę sie zajmować starszą....ach mam nadzieje ze mąż jednak na dluzej zostanie jak wróci...:/

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciuszki już mam pokupowane, nawet za dużo :) teraz tylko zostało łóżeczko, wanienka i kosmetyki...a no i kombinezon, bo to koniec października jednak, wiec może być zimno. Jeszcze zobaczymy co z wózkiem, czy dostaniemy w spadku, czy kupimy nowy :)

Dobra lecę zająć się tym moim lubym, bo siedzi mi na ogonie :)

Miłej nocki życzę mamuśki!!

A Tobie Szczesliwa_mamusia21 przyjemnego wieczoru z mężem :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Battinka oczywiscie ze z malym , nigdy nie zostawie i nie bede sie sama rozkoszowac wakacjami ! Byl na to czas teraz sie wszystko zmienia ! :)
    Oj tez jestem ciekawa co to , moze ktos bedzie wiedzial a jak nie zapomne zapytam lekarza :)

Moja krew jesteś;) wychodzę z tego samego założenia.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poklosia u kogo bylas w babce na usg? Musze się do kokos zapytać na to 3 prenatalne

km5st5odymuuq2ts.png

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka kochana nie smuc sie :( Na pewno szybko zleci ! Oby zostal jak najdluzej :*
    Ciesze sie ze myslimy podobnie :)

Ja tez uciekam juz na seans , Mikejla jeszcze niemąż :D
    Milej nocki kochane do zobaczenia jutro :*

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu zapomnialam powiedziec ze sliczna corenke masz <3
    Co do siary do pierwszy raz mi polecialo w maju i tak max leci dwa razy na miesiac kilka kropelek.
    A co do tego pulsowania to tez czuje i kolezanka co urodzila w styczniu mowi ze to czkawka ;)
    I co najwazniejsze odebralismy wozek <3 jeeeee... Zrobie zdjecia jak wrocimy do domu a to juz za tydzien ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :)
    Od jakiegoś czasu Was podczytuję i dziś w końcu nadszedł dzień, w którym postanowiłam się odezwać chociaż od początku ciąży jestem na belly :P
    Jeśli można to poproszę o dopisanie mnie do listy ;)

A odnośnie tego pulsowania to właśnie też to od wczoraj czuję i się zastanawiałam czy to czkawka czy co..? a dziś miałam wizytę ale z wrażenia zapomniałam zapytać gina.. :P

madu, ss, Lexie lubią tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, dr Bartkowiak. Polecam Ci bardzo, już 2x go wybrałam i jestem zadowolona. Prawie 8 minut trwało samo USG (u innych mam 3-5 minut), a on naprawdę dał się rozkoszować widokiem :) I wszystko dokładnie sprawdzał.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info, dziewczyny. Mam nadzieję, że mi ta siara jednak zniknie, bo nie mogę całej zużyć przed porodem :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, współczuję Ci tej rozłąki. My to z mężem takie papużki nierozłączki jesteśmy, że nawet jak służbowo wyjeżdża na kilka dni, to jest dramat. Ja bez niego w domu czuję się fatalnie. Jeszcze 2-3 dni to nic, bo to sobie na zakupy skoczę, do kosmetyczki, koleżanki etc., ale 7-10 dni to już dla mnie dramat. Dla niego z resztą jeszcze bardziej. Dzwoni i pisze nawet podczas wykładów i spotkań, taki stęskniony ;) Ale może to kwestia krótkiego stażu. Znamy się dopiero niecałe 4 lata i ta faza zakochania i wielkiej miłości wciąż w nas :P Z poprzednim chłopakiem byłam 7 lat i tam tak po 5 było zdecydowanie gorzej. No, ale to nie był ten jedyny :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:56

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia kochana ja wiem czy to jest kwestia krótkiego stażu? Są i pary które są ze sobą 2-3 lata i nie tęsknią szczególnie za sobą.
    Przecież jedni sa ze sobą dla kasy,inni z przyzwyczajenia a jeszcze inni bo Tak trzeba. Myślę ze nie każdy się dobiera i chce ze sobą spędzać często czas. Zresztą charakter człowieka tez gra tu rolę.
    Jesteś 4 lata to juz spory kawałek a nadal lubicie ze sobą przebywać...kurde to takie miłe:)

Dziś gadałam z kumpelą co jest z mężem 6 lat i szczerze na go dość i cieszy sie jak go nie ma ,,bo chociaż ma spokój jak wyjeżdża mąż często na kilka dni,,szok jak dla mnie:O

Ja z moim staruchem :) jestem 15 lat (mąż ma 31 lat -wzięłam go za guwniarza ) i kurde pomimo ze nie zawsze jest kolorowo (no ale...wiadomo różnie bywa u każdego) to i tak człowiek jest ze sobą na maxa przywiązany:((((
    Ach tyle co się wyżalę...fajnie ze jesteście:*

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masz rację, to też kwestia dobrania się :) Ale po 15 wspólnych latach chyba tydzień rozłąki będzie mniej dokuczał niż teraz ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za moim też strasznie tęsknię, jakbym mogła to cały czas bym z nim tylko spędzała ale tak się nie da ;p
    A znamy się już 7 lat... więc nie do końca to kwestia stażu jest, moi rodzice są 27 lat po ślubie a też jedno bez drugiego żyć nie może. :)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie jako pierwsza :-)
    30 tydz leci...
    Battinka Kochana musimy się jakoś trzymac... Chociaż nie jest łatwo. Mój M jest jeszcze do poniedziałku i tez wyjezdza znowu na nie wiadomo ile... Masakra te rozlaki juz mnie wykanczaja po malu... Juz dzisiaj myślę że tylko dwa dni zostały i go nie będzie :-(
    No ale to jest coś za coś cholerka, zaczęliśmy budowę i teraz trzeba ja skończyć, więc za bardzo wyjścia nie mamy... Tak sobie to tlumacze. Pocieszam się, że może w lutym zjedzie juz na stałe. No i my też jesteśmy w sumie 15 lat ze sobą, w sierpniu nam minie 10 rocznica ślubu, ale na pewno M nie będzie na miejscu.
    Miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:21

Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, nie martw się, nawet jak cię będzie zalewalo, to i tak po porodzie dziecku wystarczająco dużo naprodukujesz :)

Witam nową mamusie. Podaj swój TP, płeć dziecka i jego imię, to dopiszę do listy :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Dziewczyny, a z innych tematów, możecie polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną?
    My kupiliśmy aventu dla nas i dla siostry L. Nie sprawdzałam jak działa, więc nie wiem. Ale w necie na ceneo miała dobre opinie.

onka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostalismy z phillipsa, ale tez nie wiem jak dziala, wazne ze jest;) taka mamy:
    http://allegro.pl/niania-elektroniczna-philips-sc362-i5550213196.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:54

onka lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ