Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosiu u mnie sie pojawila jakis tydzien dwa temu nie wiem czy pamietasz ale tak sie cieszylam na forum tutaj ze jest i u mnie niestety to trwalo dwa dni , nie mialam nawet mokrej koszulki, polecialy 3 kropelki i koniec ...
Oj dokladnie nawet zakupy, wazne ze razemJa sie czaje jutro moze jakis sklep i cos kupie dla malego , chcialabym tez porozgladac sie za kosmetykami moze tez cos wybierzemy juz
polkosia lubi tę wiadomość
-
Battinka oczywiscie ze z malym , nigdy nie zostawie i nie bede sie sama rozkoszowac wakacjami ! Byl na to czas teraz sie wszystko zmienia !
Oj tez jestem ciekawa co to , moze ktos bedzie wiedzial a jak nie zapomne zapytam lekarzaBATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak ja Wam zazdraszczam tych wspólnie spędzonych chwil....
Aj....chyba mam kryzys bo tęsknię na Maksa ale nic nie mogę poradzić
Cieszę się z tego ze jutro wieczorem będzie dzwonil mężuś,córcia też zresztą zaciesza.
Mąż planuje wrócić na koniec sierpnia lub we wrześniu ale w sumie czas pokażeniby ma chwile posiedzieć i znów jechać.
Tylko ja niewiem jak ja ogarnę cala sytuacje urodzę dziecko i jeszcze będę sie zajmować starszą....ach mam nadzieje ze mąż jednak na dluzej zostanie jak wróci... -
Ja ciuszki już mam pokupowane, nawet za dużo
teraz tylko zostało łóżeczko, wanienka i kosmetyki...a no i kombinezon, bo to koniec października jednak, wiec może być zimno. Jeszcze zobaczymy co z wózkiem, czy dostaniemy w spadku, czy kupimy nowy
Dobra lecę zająć się tym moim lubym, bo siedzi mi na ogonie
Miłej nocki życzę mamuśki!!
A Tobie Szczesliwa_mamusia21 przyjemnego wieczoru z mężemszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Battinka oczywiscie ze z malym , nigdy nie zostawie i nie bede sie sama rozkoszowac wakacjami ! Byl na to czas teraz sie wszystko zmienia !
Oj tez jestem ciekawa co to , moze ktos bedzie wiedzial a jak nie zapomne zapytam lekarza
Moja krew jesteśwychodzę z tego samego założenia.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Polkosiu zapomnialam powiedziec ze sliczna corenke masz
Co do siary do pierwszy raz mi polecialo w maju i tak max leci dwa razy na miesiac kilka kropelek.
A co do tego pulsowania to tez czuje i kolezanka co urodzila w styczniu mowi ze to czkawka
I co najwazniejsze odebralismy wozekjeeeee... Zrobie zdjecia jak wrocimy do domu a to juz za tydzien
polkosia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Od jakiegoś czasu Was podczytuję i dziś w końcu nadszedł dzień, w którym postanowiłam się odezwać chociaż od początku ciąży jestem na belly
Jeśli można to poproszę o dopisanie mnie do listy
A odnośnie tego pulsowania to właśnie też to od wczoraj czuję i się zastanawiałam czy to czkawka czy co..? a dziś miałam wizytę ale z wrażenia zapomniałam zapytać gina..madu, ss, Lexie lubią tę wiadomość
-
Agatka, dr Bartkowiak. Polecam Ci bardzo, już 2x go wybrałam i jestem zadowolona. Prawie 8 minut trwało samo USG (u innych mam 3-5 minut), a on naprawdę dał się rozkoszować widokiem
I wszystko dokładnie sprawdzał.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka, współczuję Ci tej rozłąki. My to z mężem takie papużki nierozłączki jesteśmy, że nawet jak służbowo wyjeżdża na kilka dni, to jest dramat. Ja bez niego w domu czuję się fatalnie. Jeszcze 2-3 dni to nic, bo to sobie na zakupy skoczę, do kosmetyczki, koleżanki etc., ale 7-10 dni to już dla mnie dramat. Dla niego z resztą jeszcze bardziej. Dzwoni i pisze nawet podczas wykładów i spotkań, taki stęskniony
Ale może to kwestia krótkiego stażu. Znamy się dopiero niecałe 4 lata i ta faza zakochania i wielkiej miłości wciąż w nas
Z poprzednim chłopakiem byłam 7 lat i tam tak po 5 było zdecydowanie gorzej. No, ale to nie był ten jedyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:56
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia kochana ja wiem czy to jest kwestia krótkiego stażu? Są i pary które są ze sobą 2-3 lata i nie tęsknią szczególnie za sobą.
Przecież jedni sa ze sobą dla kasy,inni z przyzwyczajenia a jeszcze inni bo Tak trzeba. Myślę ze nie każdy się dobiera i chce ze sobą spędzać często czas. Zresztą charakter człowieka tez gra tu rolę.
Jesteś 4 lata to juz spory kawałek a nadal lubicie ze sobą przebywać...kurde to takie miłe:)
Dziś gadałam z kumpelą co jest z mężem 6 lat i szczerze na go dość i cieszy sie jak go nie ma ,,bo chociaż ma spokój jak wyjeżdża mąż często na kilka dni,,szok jak dla mnie:O
Ja z moim staruchemjestem 15 lat (mąż ma 31 lat -wzięłam go za guwniarza ) i kurde pomimo ze nie zawsze jest kolorowo (no ale...wiadomo różnie bywa u każdego) to i tak człowiek jest ze sobą na maxa przywiązany:((((
Ach tyle co się wyżalę...fajnie ze jesteście:* -
Ja za moim też strasznie tęsknię, jakbym mogła to cały czas bym z nim tylko spędzała ale tak się nie da ;p
A znamy się już 7 lat... więc nie do końca to kwestia stażu jest, moi rodzice są 27 lat po ślubie a też jedno bez drugiego żyć nie może.Robimy drugiego Dziedzica
-
Witam sie jako pierwsza
30 tydz leci...
Battinka Kochana musimy się jakoś trzymac... Chociaż nie jest łatwo. Mój M jest jeszcze do poniedziałku i tez wyjezdza znowu na nie wiadomo ile... Masakra te rozlaki juz mnie wykanczaja po malu... Juz dzisiaj myślę że tylko dwa dni zostały i go nie będzie
No ale to jest coś za coś cholerka, zaczęliśmy budowę i teraz trzeba ja skończyć, więc za bardzo wyjścia nie mamy... Tak sobie to tlumacze. Pocieszam się, że może w lutym zjedzie juz na stałe. No i my też jesteśmy w sumie 15 lat ze sobą, w sierpniu nam minie 10 rocznica ślubu, ale na pewno M nie będzie na miejscu.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:21
Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
onka wrote:Dziewczyny, a z innych tematów, możecie polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną?
onka lubi tę wiadomość