Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiulka, raczej nie mieli położnej wykupionej, ale nie wiem tego szczerze mówiąc. Wątpię, żeby L się czegoś sensownego dzisiaj dowiedział.
jaroszka, fajnie brzucho widać jak rośnieJa mam wrażenie, że mnie wybiło już w 3 mscu i różnicy w rośnięciu nie zauważam ...
Ja mam dzisiaj kryzys ciążowy. L się wczoraj spił za bardzo i dupne wyjście było, prawie nie spałam, wypad do ogrodu botanicznego zaliczam do "rany boskie moje całe ciało, ledwo chodzę, bo tak spuchłam i co chwila przystanki, żebym mogła odpocząć", sprzątanie mieszkania dzisiaj kompletna fizyczna klapa, ledwo dałam radę, mały tak mnie cały dzień kopie, że ciągle się z bólu za brzuch łapię, na dodatek wieść o tym, że L idzie dziś się znowu schlać i to, że w Zofii to nie wiadomo czy tak naprawdę urodzę i chcieć to ja sobie kuźwa mogę, jeszcze mnie to dobiło. A no i z cycków mi dzisiaj cieknie nieźle. Generalnie beczeć mi się chce !#@$#%^%^UDFZ
No to się wyżaliłam. Można nie czytać tego bełkotuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:16
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Natka dzięki, ale juz D cos wybrał
Zakręcona hm.. Mama, Babadook , Sinister, Oculus , Plansza Ouia, Anabelle, Obecność , Kobieta w czerni, Oczy Juli , Klatwa Jesabelle
Thrillery juz nie straszne bardziej zagadkowe :
Sierociniec (genialne) , wyspa tajemnic, Oblakani, Sierota, Zaginiona dziewczyna
Jestem na tablecie wiec nie mogę spisać , podaje z pamięci jak Ci się jakiś spodoba będę podawać dalej
-
SS z Twojego opisu wynika, ze bardzo fajny ginekolog
oby troszkę Ci sie rozeszły bioderka ! A jak nie, to tak jak szczęśliwa napisała...ważne zeby maleństwo przy tym nie ucierpiało !
Szczęśliwa obejrzałam naznaczonego 3w całościuwielbiamy horrory i thrillery
Natka ja nie oglądałam! MowiSz,ze warto?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakocona ahh Ci faceci.
Witaj w klubie bbo ja dziś nie dość ze boli zebodol po wyrwaniu to mój dobrze wie ze nie mogę się schylac po tym conajmniej dwa dni to rzucał się do mnie ze wody na makaron wstawić nie moge bo on gra no tak się wkurzylam zero zrozumienia! !! -
Zzkocona, eh takie dni bywaja niestety
mam nadzieje ze to juz taki ostatni a kolejne tylko lepsze ! Mieszkaniem się nie przejmuj, ja tez czasami nie domagam
połoz się zrelaksuj i będzie lepiej !
Jaroszka , o to super ja tez bym obejrzała ale widzisz jak to z tatuskiem wyszłoo tak my tez uwielbiany
-
Mi brzuszek zaczął rosnąć dopiero jakiś miesiąc temu, tak nawet nie było widać, że jestem w ciąży. U mnie tylko brzuch. Biodra mam swoje szerokie, także mam nadzieję, że urodzę naturalnie
w spodnie się mieszczę, ale wolę ich nie dopinać tylko ewentualnie łapać gumką
żeby brzucha nie uciskało
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Obecnosc...prawie sie na tym obsralam!!!
Zakocona na szczęście dzien dobiega końca ! Kładź sie do wyrka i popisz z nami!
Ty mi lepiej napisz jak to jest z tymi kopniakami, ja czasami Was czytam i cholerka nie wierze, ze ruchy dziecka moga bolec.....no dobra w 35 tygodniu moze tak, ale teraz ???
Edit: dla mnie to jest wręcz przyjemne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:24
-
No kurcze jeszcze jakies pamietam ale nie umiem tak na szybko sobie przypomniec
Jaroszka powiem Ci ze ja nieraz jak dostane pod zebro albo tak centralnie z boku albo nawet w dol , jakby mi w zaraz mial wyleciec ! To powiem Ci ze to do przyjemnych nie nalezy , co innego jak sobie smyra nozka i raczka i robi koleczka i sobie jezdziale czasami czyms zaskoczy
Pewnie że ogladalam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:29
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka Ja wczoraj dostałam albo przed wczoraj takie kopa na zebra i żołądek ze bolalo i aż zemdlilo także może:)
Szczęśliwa dzięki , ze dwóch , trzech filmów z tego co napisalas nie ogladalam .
A mnie właśnie obecność mniej wystraszyla , najbardziej anabelle czy jakoś tak Osz kuzwa kocham horrory i malo który mnie straszy ze tak powiem ale ten szok i uwielbiam Omena każda część stare ale swietneszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Ja już w łóżku z Herbatką Fix na wzdęcia
Nynusia, no tak, biedny zajęty facet graniem.. <roll eyes>
jaroszka, ja ruchy czuję od 14tyg i czułam je już wtedy wyraźnie. Nawet się pytałam na tym USG 1. trymestru czy to w ogóle jest możliwe. I kazał mi się tylko cieszyć nimi. L poczuł wyraźne ruchy w 19tyg. Nagrane mega falowanie brzucha mam z 21tyg, tak późno, bo mi się nie chciał dać złapać nakręcony
Niesamowicie mi całe brzucho lata właściwie za każdym razem, jak tylko się rusza. Mogę wstawić filmik, jak to wyglądało już wtedy
Teraz to w ogóle Tadek jest niesamowicie silny. Na dodatek ja mam wzdęcia częste i mam wrażenie, że przez to może mieć mniej miejsca (??) i się bardziej rozpycha waląc mi nieźle po wszystkich narządach. Najbardziej boli, jak coś wypycha mi tak nisko nad prawym biodrem, nie wiem co tam jest w środku za narząd, ale jak w niego przywali i wypchnie mi brzucho, to ała. Widać mi przez brzuch większość jego ruchów, a jak zacznie swoje tańcowanie, to brzuch żyje swoim życiem
-
nick nieaktualnyjaroszka, dla mnie najgorsze było uczucie jak w maju Mały był jeszcze bardzo nisko w brzuchu i wszystkie ruchy czułam na pęcherzu. Potem wszystko się jakby trochę podniosło i teraz jak jeszcze jest główką w dół to na pęcherzu czuję tylko rączki. czasem jak walnie nogami pod żebra, to jest dziwnie, ale nie nazwałabym jeszcze tego bólem
-
Te nasze brzuchy to nieodkryty lad....ja nie moge zrozumieć tego, ze na przykład dwie dziewczyny o tej samej figurze sprzed ciazy, maja rożne brzuchy...w sensie, ze np niektórym wyskakuje juz w 2 miesiącu, a innym w 6....
Moj maly móżdżek tego nie ogarniaszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Co do horrorów. Kiedyś na Canal+ leciała seria hiszpańska "Peliculas para no dormir" (Filmy, które nie dadzą ci zasnąć). W życiu się tak nie bałam na filmach, jak oglądając te. Niestety nie obejrzałam wszystkich, bo przegapiłam większość, a nigdzie tego w necie do ściągnięcia znaleźć nie mogłam
-
Zakocona i prawidlowo, delektuj sie herbatka !
Jaroszka taka nasz natura , móżdżek to nic do tego nie ma hehe ale no moj tez sobie z tym nie radzi , musimy sie z tym pogodzic kazda ma innne brzuchy biodra cycki no tak juz jest , cieszmy sie dzidziulkami a te wszystkie biodra i kilogramy na bok
Kurcze juz mamy film a ja mowie do D " no jeszcze chwila bo ja pisze " tak mi tu dobrzejaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
zeżarłam już dwie jagodzianki
Małej zmakowało
Zakocona też mam dziś do dupy dzień. Nie dość że od rana kłótnie z M, to jeszcze nic mi nie szło, nie zrobiłam nawet połowy z tego co zaplanowałam, spakowałam nas na zasadzie wrzucenia do torby z myslą że prasować będę jutro u rodziców, plecy mnie napieprzają więc jak jeszcze mi nie rosło to ciasto to myślałam że szlag mnie jasny trafi na miejscu ! Oczywiście sama jestem bo M w pracy. W domu syf. Nie zdążyłam wyprowadzić psa 3-ci raz bo utknelam przy naprawianiu ciasta drozdzowegoyyyyhhh No ale chociaż troche mi lepiej że ostatecznie jagodzianki udało się odratować, M przeprosił za ranek i czekam aktualnie na tel od niego a piesek jest wyjątkowo wyrozumiały i poszła spać, wygląda na to że wytrzyma do rana